Bilety ULGOWE (studenckie) - czy coś takowego istnieje?

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
Luca

Post 20 lip 05, 17:58

Myślę, że temat wiadomości mówi sam za się... No ale - chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie bilety na festiwalu posiadają jedną cenę czy też organizatorzy postarali się o ukłon w stronę biednych studentuff?;-) Próbowałem uzyskać odpowiedź za pomocą maila od, jak mi się zdaje, kompetentnej osoby, ale odpowiedzi nie doczekałem się, więc spróbuję tutaj...

Czy jest tu ktoś zainteresowany Szaolnymi Nocami z Takashim Miike?

kubak

Na forum od:
8 gru 04, 10:49

Post 20 lip 05, 19:30

He,he, Luca, proponuję przyjąć, że wszystkie bilety są ulgowe, a normalnych nie wprowadzono.
10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków / listopad 2016 / piecsmakow.pl

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 20 lip 05, 21:19

Bilety po 14 zł, chyba, że kupujesz więcej 10+ płacisz 13,00zł/szt, 20+ płacisz 12,00 zł/szt

Luca

Post 21 lip 05, 9:32

No cóż, dzięki za odpowiedź chodź jej brzmienie obniża prawdopodobieństwo mojego uczestnictwa w festiwalowych zajściach...

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 23 lip 05, 20:33

Może spróbuj w przyszłym roku jako wolontariusz!

Kacper

Na forum od:
25 lip 05, 14:15

Post 26 lip 05, 10:34

taaa...
ćmiszne te promocje, widać ceny sa warszafskie.
w Krakowie najtańszy bilet jest po 5 zł z ramach akcji, a normalnie w poniedziałki itp. dni są od 9,9. Takie 14 zł to dla studenta nie opłaca sie iść, skoro Multikino daje im bilety za 13...
ja chcę mój emblemat!

masakrytyczna

Na forum od:
26 lip 05, 16:54

Post 27 lip 05, 21:35

rozumiem Kacper, i też mam wrażenie ze jest w tym roku drogo
ale w multi nie znajdziesz TAKICH filmów!
:-)
i dlatego warto tu być

(zresztą gdybys kupił wczesniej karnet miałbyś cene dobrze ponizej 10 -7 zł/film- zaleznie ile bys dziennie zdołał zobaczyc)
www.masakrytyczna.blog.pl >>dziwię się światu<<

Kacper

Na forum od:

Post 29 lip 05, 13:20

no tak, tylko ja jestem wybiórczy, nie musze wszystkiego oglądać, nie?
nie wydaje mi się, że jest to dobry sposob na zycie, zwłaszcza wakacje, non stop siedziec w kin ie (dlatego nie polazłem na filmoznawstwo)
ponadto TAKIE filmy stara się Roman Gutek sprowadzac także do kin ambitnych, a takich w Krakowie dostatek. Znakomita większość trafi/trafiła do kin, tylko nikt nie będzie ich za specjalnie reklamował...
W Cieszynie wolałbym więcej spotkań, warsztatów.
ja chcę mój emblemat!

masakrytyczna

Na forum od:
26 lip 05, 16:54

Post 30 lip 05, 9:23

nie zgadzam się. znakomita większość nie trafi do kin. myśle że 60-70 % jest do zobaczenia tylko tu (jeśli chodzi o cykle : panorama, konkurs, czy tematyczne np. Indie) Oczywiscie czesc mozna znalesc w necie ale to nie to samo
www.masakrytyczna.blog.pl >>dziwię się światu<<

Kacper

Na forum od:

Post 3 sie 05, 14:18

ech, no może i tak, ale patrząc na tytuły filmów ze wcześniejszych lat to raczej tendencja jest na odwrót - jakieś 60-70 proc. można zobaczyć prędzej czy później w krakowskim kinie...
a teraz zobaczymy z czasem...
a w necie to zanim znajdziesz napisy to filmu z Indii czy Bhutanu to trochę minie...;)
ja chcę mój emblemat!

mp

Na forum od:
2 sie 05, 10:42

Post 3 sie 05, 15:36

większość tych filmów Kacper w krakowskim kinie nie zobaczysz, zwłaszcza konkursowych.

India

Na forum od:
1 sie 05, 21:55

Post 3 sie 05, 23:35

jedyna, niepowtarzalna okazja zobaczyć filmy, które nie wyjdą na dvd czy vhs, a tu narzekania na na cenę biletów.. cóż.. trzeba pomyśleć o festiwalu kilka tygodni wcześniej i nazbierać brakującą sumę. heh nie żałuję żadnej złotówki, którą wydałam na tegorocznym festiwalu, heh wręcz przeciwnie uważam, że to najlepsze co mogło je spotkać, zostały wydane w najlepszy możliwy sposób ;)

Gość

Post 8 sie 05, 20:38

Po pierwsze uczestnikami festiwalu są głownie studenci, więc bilety ulgowe tylko powiększyłyby jeszcze deficyt festiwalu.
Po drugie nie każdy mieszka w Krakowie.
Po trzecie trzeba popatrzeć który film ma jakiego patrona medialnego, bo jak jest to np. AleKino, to prawdopodobnie będą te filmy tam puszczane
:) Dark Angel się kłania i pozdrawia

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne