straż miejska żal

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
pyt

Na forum od:
14 lut 05, 15:42

Post 27 lip 05, 10:44

Witam

Chciałem się wyżalić, ponieważ zostałem ukarany mandatem (niby najniższym, bo 100 zł) za jazdę w niedozwolonym miejscu (blisko centum, mała uliczka w godzinach).
Tak się wita gości festiwalu? To nie jest promocja miasta.
Przestrzegam więc samochodziarzy, by bardzo uważnie obserwowali znaki i stosowali się do nich.
Trudno poruszać się po tym małym mieście, prawie same drogi jednokierunkowe, a parkowanie jak w Warszawie heh, śmieszne.

Pozdrawiam
Pyt

janek

Post 27 lip 05, 10:59

no cóż.. przepisy chyba wszystkich obowiązują, nawet gości.. ale mogło być pouczenie...

maski

Post 2 sie 05, 12:48

a ja mam miłe wspomnienia z tamtego roku kiedy to straż miejska odwiozła moich pijanych znajomych do domu o 6 ej nad ranem po skończonej imprezie. bardzo mili.widocznie w tymroku chcieli odbic sobie straty za poprzedni rok((:

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 2 sie 05, 12:51

no cóż straż miejska to tez ludzie - może pan strażnik mial zly dzień, może rzucila go żona? nawiasem mówiąc ja też dostalem wezwanie zaraz po zakończeniu festiwalu za zle parkowanie
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 2 sie 05, 12:58

Mojej kumpeli sie udalo...i nie zaplacila...zaswiecila oczkami...bo niby wjechala w uliczke zla...:/

Pozdro dla KG:)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 2 sie 05, 22:40

ja jechałem nawet tym autem.. był nakaz jazdy w prawo a potem sie okazało że też był zakaz... noooo ale udało nam się uniknąc 250zł i chyba 4 pkt karnych... ten pan ze straży miejskiej był poyem w kronice festiwalu :D
"Finally We Are No One"

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 12 sie 05, 12:08

Taka ju praca strazy miejskiej i nie ma coi miec do nichb pretensji, tylko trzeba uwaniej patrzec na znaki :P

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 12 sie 05, 16:27

był nakaz w prawo!! i tak pojechalismy.. a że małymi literkami napisane jakies bzdety to kto to widzi.. panowie perfidnie stali za skrzyzowaniem!! wiedzieli że ludzie się na tym łapią !! to jest feeeeee wrrr~!!!@#$%%^&***&%^ rwa!!
"Finally We Are No One"

WanilioweNiebo

Na forum od:
9 lut 05, 0:00

Post 15 sie 05, 15:45

ehh no wiem wiem, że na znaki trzeba uważać..ale w tym mieście się gubiłam strasznie autem jeżdżąc...Husky w mojego adwokata się pobawił..mi oczka ładnie poświeciły..a pan jak się dowiedział, że na festiwał to mi mandat i 5 pkt odpuscił pouczenie tylko dał...

a ja jeszcze się go o drogę zapytałam bo nie wiedzieliśmy jak jechać.a pan bardzo uprzejmie nam wytłumaczył:P
I mam dziwne przyzwyczajenia, lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada i leżąc na krawężniku opowiadać Tobie jak wygląda świat.

Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne