nadrazil napisał(a):Właśnie zrobiłem zamówienie. Nawet dwa, ale pierwszego nie sfinalizuje bo byłoby na mnie, a to jest zakup dla mojej dziewczyny. 10 biletów. A więc imienne, prawda. No i pojawił mi się sprzedający w Allpay, KONCEPT BELGIA PONIŃSKA KRYSTYNA,BERNARDYŃSKA 46 44-100 Gliwice, czy tak ma być? W dodatkowy opis mam wpisać nr zamówienia, tak? Pieniądze będą przelane z mojego konta inteligo, ale na nazwisko i imię mojej dziewczyny. Można tak? Mam finalizować?
just napisał(a):Pojawiło się tu juz to pytanie.. ale pozostało bez odpowiedzi.. a to mnie jednak troche interesuje - czy powinnam otrzymac potwierdzenie zakupu biletow? nie tylko na seanse filmowe.. ale takze na koncerty?
Tak się składa, ze razem z koleżanką dokonałysmy zakupu biletow na jeden z koncertow.. potwierdzenie z banku o przelewie pieniędzy dotarło, kolezanka dostała także potwierdzenie od Panstwa.. ja natomiast odczuwam brak takiej wiadomosci.. to mnie troche martwi
Mam się tym nie przejmowac i jechac z pewnoscią, ze otrzymam w Cieszynie swoj bilet?
bazyla napisał(a):no ja tez mam problem... zlozylam zamowienie... zaplacic chcialam dzisiaj bo dzis mam pieniazki na koncie... przechodze do systemu płatności a tutaj co? service unavialable.... mam czas do 19... i naprawde sie zdenerwuje jesli nie zdarze....
tangerine napisał(a):proszę o anulowanie transakcji 2932024354
oja napisał(a):Może to troche głupie pytanie ale jeżeli kupiłam juz bilety: zalogowałam się wybrałam filmy - złożyłam zamówienie a zapłacił ktoinny( czyli konto jest na niego) to mimo wszystko bilety wielkrotnego użytku będą na mnie prawda, ważne sa dane podane przy składaniu zamówienia?
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne