Obsługa

Akredytacje, karnety i bilety. Uwagi, pomysły i sugestie organizacyjne.<br> Odczucia co do atmosfery Festiwalu.
Gość

Post 5 sie 05, 18:13

gość napisał(a):
Dori napisał(a):
:) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)

Co najwyżej czerwona :)

Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......

V.....? gość zmęczony.siądź pod mym liściem i powiedz coś więcej;)

freerock

Na forum od:
2 sie 05, 19:48

Post 6 sie 05, 7:50

Obsługa była super, szczegółnie Pan, który z Akademickiego, który na pytanie czy sa kawy, zaczął ich szukać, a jak nie znalazł to obiecał,że po seansie będą na pewno, ale i w innych miejscach była bez zarzutu. Profesjonalizm i życzliwość:)

kata_strofa

Na forum od:
1 maja 05, 14:51

Post 6 sie 05, 11:06

Kafki z Akademickiego to ja do tej pory z rodziną piję!! Podziekowania ogromne!!

nadrazil

Na forum od:
6 sie 05, 10:55

Post 6 sie 05, 11:10

Obsługa na szóstkę z plusem. Nic dodać, nic ująć.
"W istocie, robię kino nie tylko wtedy, kiedy robię zdjęcia. Robię filmy, gdy śpię, gdy jem śniadanie, gdy czytam, kiedy z wami rozmawiam." Jean-Luc Godard

Gość

Post 6 sie 05, 11:18

Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości) :)

Mag

Na forum od:
2 sie 05, 12:14

Post 6 sie 05, 12:55

Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości) :)

I miły pan, który twierdził, że nie ma kawy bez ulotki ;)

India

Na forum od:
1 sie 05, 21:55

Post 6 sie 05, 22:29

Obsługa bez zarzutów, po prostu rewelacyjna ;) Akademickie, Teatr, Central .. etc. jak oni to robili że im uśmiech nidgy uśmiech z twarzy nie znikał, przesympatyczni ludzie ;)

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 6 sie 05, 23:39

Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości) :)

ej, naprawdę, czujemy się wręcz zignorowani, czyż nie? ;)

Gość

Post 7 sie 05, 18:59

Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)

Gość

Post 8 sie 05, 0:14

Natalia napisał(a):

Benek z tej strony :) zgadzam się :P to powyżej to też ja napisałem :) pozdrawiam

gosc tez

Post 9 sie 05, 11:56

Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)
Jej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)

elatus

Post 9 sie 05, 21:26

A ja pozdrawiam szalone wolontariuszki z Piasta!

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 10 sie 05, 0:49

Anonymous napisał(a):
Natalia napisał(a):

Benek z tej strony :) zgadzam się :P to powyżej to też ja napisałem :) pozdrawiam

To ja dziekuje za wydanie mi stery karnetow dla nocaden...choc jeden biedak nie dostal magazynu..ale jakos chyba sie pozbieral...

Za uzyczenie dlugopisu na 4 minuty gdy musialam zapisac cos z netu...i to chyba tyle:P
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Gość

Post 10 sie 05, 18:24

gosc tez napisał(a):
Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)
Jej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)

To jak i gdzie mam zapytywać skoro nie ma jej na forum? Może Ciebie gościu?;)

gosc tez

Post 10 sie 05, 23:28

Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika

gość

Post 11 sie 05, 13:22

gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika

Powiedz jeszcze, który rok tego filmoznawstwa i już Cie nie będę nagabywał:) Chyba że sam będziesz chciał coś dodać. Nie krępuj się wtedy;) Dzieki za to co już napisałeś. 3maj się

gosc tez

Post 11 sie 05, 18:16

drugi chyba.pozdrow

Post 11 sie 05, 18:23

Potwierdzam.Napewno drugi.Tez ja znam.

gosc

Post 11 sie 05, 18:37

to wspomnijcie jej o mnie.bedzie jej milo :)

PPHP

Na forum od:
26 lut 05, 12:56

Post 12 sie 05, 11:42

Troché rozczarowala mnie organiuzacja wydawania karnetow... ilez mozna czekac :( reszta - 6+

Natalia

Na forum od:
15 lut 05, 1:19

Post 12 sie 05, 12:32

PPHP napisał(a):Troché rozczarowala mnie organiuzacja wydawania karnetow... ilez mozna czekac :(

Jezu, a taką miałam nadzieję, że wszyscy zapomnieli ;)
no już, ciiiiii

Elatus

Na forum od:
12 sie 05, 8:33

Post 12 sie 05, 12:52

A mi tam się podobało!
Trzeba było przyjechać w środę :-P
Przy takiej ludzkiej nawałnicy nie jest takłatwo o sprawną organizację.
Andankakka konda kaarii
Randaka randaka randaka!!!
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

cze67

Post 12 sie 05, 12:54

Myśmy także przyjechali w środę i żadnych kłopotów z karnetami nie było:)

bodzio

Post 23 sie 05, 12:43

Piast - miło,ale RUDA MARUDA - tragedia! burcząca, zrzędząca hipokrytka!

Lisiora

Post 26 sie 05, 11:10

Też ją znam-fajna z niej dziewczyna... Mieszkamy razem ;)

gość

Post 27 sie 05, 13:04

śliczna przede wszystkim:) głupio mi już o tym pisać.po prostu ją pozdrów Lisioro droga:) i tyle:)

Ufo82

Na forum od:
31 lip 05, 20:03

Post 29 sie 05, 22:21

Bolly-Piast wielekie Bolly-pozdro.
Obsluga rewelacja na calym festiwalu.
Pan w kasie w Centralu zawsze sie usmiechala jak przychodzilam godzine wczesniej bralam krzeselko i spokojnie czekalam.Kawka, festiwalowy katalog w reku czekajac na dobry film i zycie nawet w gestym cieplym powietrzu jest piekne...

kulka

Post 31 sie 05, 8:03

odnoszę wrażenie, że Festiwal odbywał się tylko w Centralu i Piaście. Co z innymi kinami? może Divadlo...? dla mnie ekstra:)

w sprawie W. z centrala

Post 31 sie 05, 10:55

znam, znam. i powiem wiecej: zmywa po mnie naczynia!

Weronika

Post 31 sie 05, 10:56

Kończę temat.

graaham

Post 31 sie 05, 14:13

:) napisał(a):Dorotko, czy Ty jestes tą blond pieknością z Centrala od ktorej oczu nie mogłem oderwać?

lojalnie uprzedzam... jeszcze raz... look but do not touch!!! inaczej znajde i zrobie kill it. grill it.

Gość

Post 31 sie 05, 14:15

gość napisał(a):
gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika

Powiedz jeszcze, który rok tego filmoznawstwa i już Cie nie będę nagabywał:) Chyba że sam będziesz chciał coś dodać. Nie krępuj się wtedy;) Dzieki za to co już napisałeś. 3maj się

lepiej zebym cie nigdy nie zobaczyl na pilsudskiego.

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 6 wrz 05, 8:34

kulka napisał(a):odnoszę wrażenie, że Festiwal odbywał się tylko w Centralu i Piaście. Co z innymi kinami? może Divadlo...? dla mnie ekstra:)

ja też miałem takie wrażenie zwłaszcza przed bolliwoodami jak wpuszczałem na sale.. <lol>
"Finally We Are No One"

Freak_lodz

Na forum od:

Post 6 wrz 05, 12:51

Dobrze ze tam Was Dawid nie staranowali...przy wejsciu na B.:)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

husky

Na forum od:

Post 6 wrz 05, 21:16

czasami ciężko było :)) niektóre panie to tak wyglądały jakby się urwały z dyskoteki tylko na bolliwoda <lol>

ale masz Ewciu ładne oko.. kogo nim wypatrujesz:p
"Finally We Are No One"

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 7 wrz 05, 9:48

czy to znaczy, że mamy wrócic do oka na plakacie?
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

husky

Na forum od:

Post 7 wrz 05, 20:47

Plakat na Cieszyn.. ma posmysł który przyciągnie dużoooo ludzisk :)

niech sigur ros reklamuje festiwal swoim występem na nim.. wystarczy dwa słowa na białym tle i potrojenie festiwalowiczy gwaratnowanie prosze pana:p
"Finally We Are No One"

Freak_lodz

Na forum od:

Post 7 wrz 05, 20:49

Husky chce sie...lansowac...i byc ze swoim okiem na plakacie:P buhahaha
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

husky

Na forum od: