gość napisał(a):Dori napisał(a)::) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)
Co najwyżej czerwona
Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......
V.....? gość zmęczony.siądź pod mym liściem i powiedz coś więcej;)
gość napisał(a):Dori napisał(a)::) napisał(a):nosiłaś czasem białe korale na ręce?:)
Co najwyżej czerwona
Białe korale to nosiła druga piekność z Centrala V......
Natalia napisał(a):Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości)
ej, naprawdę, czujemy się wręcz zignorowani, czyż nie?
Jej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)
Anonymous napisał(a):Natalia napisał(a):Anonymous napisał(a):Ciekawa dyskusja na temat obsługi:) a może by tak jeszcze wspomnieć o obsłudze w centrum festiwalowym?(wydawanie karnetów,informacja,obługa uczestników,gości)
ej, naprawdę, czujemy się wręcz zignorowani, czyż nie?
Benek z tej stronyzgadzam się
to powyżej to też ja napisałem
pozdrawiam
gosc tez napisał(a):Jej na forum nie ma ale ja ja znam i gwarantuje ci gosciu ze warto sie o nia zapytywac bo super jest dziołcha:)Gość napisał(a):Jeśli na forum bywa ta piękność z Centrala co nosiła białe korale na ręcę to prosze odezwij się:)
gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika
:) napisał(a):Dorotko, czy Ty jestes tą blond pieknością z Centrala od ktorej oczu nie mogłem oderwać?
gość napisał(a):gosc tez napisał(a):Kierunek Krakow filmoznastwo:)Tyle moge ci powiedziec bo z nia nie gadałem wiec nie moge nic wiecej.Moze jeszcze tyle ze ma na imie Weronika
Powiedz jeszcze, który rok tego filmoznawstwa i już Cie nie będę nagabywał:) Chyba że sam będziesz chciał coś dodać. Nie krępuj się wtedy;) Dzieki za to co już napisałeś. 3maj się
kulka napisał(a):odnoszę wrażenie, że Festiwal odbywał się tylko w Centralu i Piaście. Co z innymi kinami? może Divadlo...? dla mnie ekstra:)
Powrót do 5. - Sprawy organizacyjne i techniczne