Malga Kubiak nt. Pasoliniego

Wieści filmowe. Ważne wydarzenia, ciekawostki, informacje.
Malga Kubiak

Na forum od:
1 sie 15, 12:45

Post 30 maja 17, 22:54

Nic nie jest proste, jak sie wydaje. Andy wsiakl. Andego w London pokazalismy, zaczelismy krecic Bloody z przedgrywka, z zagrywka, z piettingiem. Lizzy Siddal, nasza wspaniala Caroline Lopatynsky' poza tym sam shit. Shit Happenes, pozdrawiam, Malga
:marilyn: :chaplin:

Malga Kubiak

Na forum od:
1 sie 15, 12:45

Post 24 cze 17, 17:22

Andrzej Slodkowski zaginal. Serio. Nie wrocil do Wawy od czasu pogrzebu swojej Mamy w kwietniu.
Przez kilka dni filmowalam na Litwie, znalazlam grob Prababci o ktorej robie film. Pomogli w tym: Miro, Caroline i Julius i jego pies Ana. Moj scenariusz jest w rozsypce; co nakrecam to niekonczace sie spacery w te i we wte. Czy z tego wogle bedzie film? Obejrzalam teraz dokladnie teraz Jacques Rivetti, tam tez tylko spaceruja ale przy tym sa dialogi. Francuski rozumiem 5 przez 100. Rivette jest czarno-bialy. U mnie nie ma nic. Dzis mam kolejna rozmowe z Hollywoodem, serio. Chca kupic mojego PPPasolini. Usunelam juz wiele motywow muzycznych, podmienilam je na inne. Do sceny seksu wykorzystalam muzyke mojego kuzyna, tak kuzyna, ale po tygodniu sie wycofal. Wykorzystalam do sceny seksu wlasna muzyke, do tego typu scen zawsze juz bede wykorzystywac tylko i jedynie wlasna muse.
PPPasolini to ten sam film, ktorego nie pokazaly NH, i od ktorego zaczal sie moj watek na FNH.
Przynajmniej Julian Korman i Wiktor Morka sie uciesza.
Ja tez sie uciesze i PPPasolini sie ucieszy.
Moj pomysl na nowy film to totalny feminizm.
Tytul : Bloody Shadow lub Bloody Shadows, ale chyba ten 1.
Na grobie Praprababci i jej dzieci, i Prababci i jej corki, jest tytul : Cienie.
:marilyn: :chaplin:
Malga,
milych wakacji.

Poprzednia strona

Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu