Dumont - zaskakująca wiadomość

Wieści filmowe. Ważne wydarzenia, ciekawostki, informacje.
aszeffel
NH-Kreator

Na forum od:
23 mar 06, 11:51

Post 25 lis 11, 19:49

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 26 lis 11, 1:12

Juliette Binoche u Dumonta? Chcę to TERAZ.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

ti

Post 26 lis 11, 3:17

hmmm, mam nadzieję, że będzie to dobry film i udział binoche nie zapowiada bardziej komercyjnego, obliczonego na większy zarobek, charakteru produkcji

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 26 lis 11, 12:03

Myślę, że trochę się na to zapowiadało po ostatnim filmie. Dumont już swoją estetykę określił, a wcześniej wcale nie odżegnywał się od pracy ze znanymi aktorami (namawiał samego Toma Cruisa, ale nic nie wyszło) i może to oznaczać gotowość do przejścia do główego nurtu kina artystycznego gdzie brakije wybitnych osobowości.

Mrozikos667

Na forum od:
3 sie 08, 11:11

Post 26 lis 11, 14:23

Jeśli miałby iść mniej więcej w kierunku ostatniego filmu, to, nawet przy trochę większej domieszce - och, jakże okropnej, tfu, tfu ;) - komerchy, nie mam absolutnie nic przeciwko.
Każdy film musi mieć początek, środek i zakończenie. Choć niekoniecznie w tej kolejności. Jean-Luc Godard

okon

Na forum od:
31 sty 05, 22:00

Post 26 lis 11, 17:08

tangerine napisał(a):Myślę, że trochę się na to zapowiadało po ostatnim filmie. Dumont już swoją estetykę określił, a wcześniej wcale nie odżegnywał się od pracy ze znanymi aktorami (namawiał samego Toma Cruisa, ale nic nie wyszło) i może to oznaczać gotowość do przejścia do główego nurtu kina artystycznego gdzie brakije wybitnych osobowości.

Co to jest główny nurt kina artystycznego, w którym brakuje wybitnych osobowości?

Powrót do O wydarzeniach ze świata filmu