Cieszyn - nowy festiwal

Wieści filmowe. Ważne wydarzenia, ciekawostki, informacje.
Gość

Post 13 mar 06, 21:16

Nowe festiwal w Cieszynie:

http://www.cieszyn.pl/?p=articlesShow&iArticle=762

Wejście na wszystkie seanse za darmo!

Ten temat pojawił się dzisiaj na tym forum już z 50 razy, przez cały czas administrator go kasuje, dlaczego nie kasuje tematu o Berlinie bądź innych festiwalach które znajdują się w tej kategorii "Kino, świat filmu"? Czego się administrator boi? a może Pan Głuchowski się czegoś boi ;)

Gość

Post 13 mar 06, 21:18

zwykły mało znaczący festiwal, maluteńki, wogóle nie znaczący dla takiej potęgi jak ERA NOWE HORYZONTY WE WROCŁAWIU, a dlaczego kasują ten temat? nawet zablokowali IP ;) użytkownika!

Gość

Post 13 mar 06, 21:21

przecież to forum jest po to by wypowiadać się na temat filmu i o innych festiwalach? czy nie?

Gość

Post 13 mar 06, 21:22

więc jeszcze raz wszystkich bardzo gorąco zapraszam do Cieszyna na "Wakacyjne kadry". Festiwal na który nie trzeba kupować biletów. :):):)
http://www.cieszyn.pl/?p=articlesShow&iArticle=762

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 13 mar 06, 22:40

Pan Głuchowski się nie boi a tym bardziej takich uwag. /Boi się wyłącznie tylko własnej żony/
Na tym forum i właśnie w tym dziale można zamieszczać tego typu informacje. Proszę bardzo. Nigdy nie mieliśmy nic przeciwko. Nawet w tej chwili SNH jest partnerem świetnego festiwalu filmowego Kino na Granicy właśnie w Cieszynie.
Jednak mam kilka uwag:
- ktoś kto publikuje powyższe ogłoszenie dzisiaj usiłował zarzucić to forum spamem zawierającym obraźliwe i nieprawdziwe informacje. Mogliśmy to zostawić ale było tego za dużo i uniemożliwiłoby normalne funkcjonowanie forum.
- IP tego spamera to IP pewnego wydziału Urzędu Miasta Cieszyna
- sądzę, że nowy "darmowy" festiwal w Cieszynie stać na własną reklamę.
- Nie sądzę, żeby zajmowanie się spamem w godzinach pracy pracowników UMC ucieszyło podatników i burmistrza :) :) :)
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 mar 06, 0:23

Administrator też się nie boi, posty były usuwane bo były umieszczane w dziale "Przeprowadzka do Wrocławia" a ich treść wyraźnie reklamowała inny festiwal i zawierała kłamstwa na temat działania organizatorów ENH. Miejsce na informacje o innych niż ENH festiwalach jest wyłącznie w tym dziale.
Autorzy postów nie dali mi szansy wyjaśnienia przyczyn usunięcia postów bo wszystkie były pisane anonimowo. No, nie do końca, bo łatwo ustalić można było miejce wysłania wiadomości na podstawie numeru IP. Jakiś czas temu inny adres IP również należący do Urzędu Miasta Cieszyna został zablokowany ze względu na obraźliwe i kłamliwe posty umieszczane na forum.

Cieszyn

Post 14 mar 06, 8:30

Drogi Panie Głuchowki oraz Administratorze.
Został zamieszczony jeden post w dziele "Przeprowadzka do Wrocławia" oraz drugi z linkiem do newsa na stronie internetowej Cieszyna.
Po czym po wypowiedziach 2, 3 użytkowników oraz Pana Głuchowskiego temat oraz oraz odpowiedzi w nim zawarte zostały usunięte.

W ŻADNYM Z TYCH POSTÓW NIE BYŁO OBRAŹLIWYCH TREŚCI O KTÓRYCH MOWA W PAŃSTWA REGULAMINIE.

Uważam, że jeśli ktoś podaje informacje w dziele "Przeprowadzka do Wrocławia" w temacie "Tylko Cieszyn" lub"Pożegnanie z Cieszynem" to nie jest reklamą skoro temat cały czas dotyczy Cieszyna.
Ale to już mniejsz z tym. OK. Niech wam będzie reklama, obraźliwie treści (których wogóle nie było).
Po usunięciu z działu "Przeprowadzka do Wrocławia" temat pojawił się w dzile "Kino, świat filmu", po czym został kilkakrotnie usunięty. On również nie zawierał obraźliwych treści. Panowie trochę przesadzacie, nie było by tego całego zamieszania gdyby nie wasze bezpodstawne usuwanie postów. Jeśli chodzi o "obraźliwe i kłamliwe" posty to bardzo proszę o cytat, który był tak strasznie obraźliwy.
Pozdrawiam i dziękuje że jednak nie skasowaliście tego tematu!

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 14 mar 06, 9:24

zarzucanie komuś kłamstwa dla mnie jest wystarczająco obraźliwe. Z punktu widzenia prawa jest to pomówienie. Drogi Pan Głuchowski sugeruje żeby gość może się też ujawnił z nazwiska i imienia. W przeciwnym razie prosimy o zajęcie się swoimi sprawami czyli np promocją Cieszyna na innych forach. Polemikę z naszej strony uważamy za zamkniętą. Życzymy wszystkie najlepszego nowemu festiwalowi.
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 14 mar 06, 14:45

A ja myslalam, ze sie juz skonczyly te bajki, kto zawinil, ze festiwal jest gdzie indziej i dlaczego, chyba juz bylo wszystko jasne, przynajmniej dla mnie
A poza tym o troche glupio pisac anonimy, zwlaszcza tutaj
MK

AK

Na forum od:
1 mar 05, 21:01

Post 14 mar 06, 23:44

MK napisał(a):A ja myslalam, ze sie juz skonczyly te bajki, kto zawinil, ze festiwal jest gdzie indziej i dlaczego, chyba juz bylo wszystko jasne, przynajmniej dla mnie
A poza tym o troche glupio pisac anonimy, zwlaszcza tutaj

Bez przesady, sama sie nie przedstawiasz, administrator tez nie i tez zarzuca klamstwo, ktorego ja nie widze, bo chyba zostalo usuniete, moze i slusznie ale nie potrafie tego zweryfikowac.
Co do nowego festiwalu w Cieszynie... dziwnie to wyglada na razie. Czy cala informacja o nim zawiera sie w tym linku? Wejscie na seanse darmowe? Czyli wejda ci z najtwardszymi lokciami? Nie przemawia do mnie poki co ta koncepcja.

kapusta

Post 15 mar 06, 11:00

przypomiana mi się ta absurdalna sytuacja z napisami, i serwisami napisy.cośtamcośtam

uczestnik enh

Post 27 cze 06, 11:47

ciekawe jaki będzie ten Cieszyński nowy festiwal http://www.wakacyjnekadry.pl

tomasz jakub sysło

Na forum od:
2 sie 06, 17:09

Post 6 sie 06, 23:32

a ja im zycze dobrze
niech robia festiwal.

enh teraz we wroclawiu
i bardzi sie cieszy z tego wroclaw
cieszyn sie tez cieszy, ze ma swoj festiwal