http://manana.pl/text.php?id=27001&lang=pl
Zabawne - dopiero wczoraj z Jaroszem rozmawialiśmy o Despues de Lucia i doszliśmy do wniosku, że może pojawi się na FŚAK, a dziś jest już informacja

Grzes napisał(a):Masz rację, że nie musi, ale ja obstawiam, że nie tylko będzie w objazdowej replice, ale wręcz będzie filmem otwarcia, a potem znajdzie się w dystrybucji (to by mi pasowało do zrobienia z tego właśnie filmu wiodącej zapowiedzi w pierwszej informacji o programie festiwalu).
Jarosz napisał(a):No trudno, rok temu też nie było, a poszedłem na wszystko. W tym roku będzie podobnie, choć z wyjątkiem dwóch tytułów.
Mrozikos667 napisał(a):Jasne, przy równo rozłożonych między kina 12 seansach wychodzi po 16 zł, ale nie wiem, kogo na to stać. Mnie nie
tangerine napisał(a):Mrozikos667 napisał(a):Jasne, przy równo rozłożonych między kina 12 seansach wychodzi po 16 zł, ale nie wiem, kogo na to stać. Mnie nie
Uważam, że to jest bez sensu takie dzielenie, ale nawet nie z punktu widzenia widzów, ale samej organizacji bo przecież jeżeli jedna osoba kupuje 3 bilety Muranów oraz 3 Luna to może się dogadać z inną osobą która ma tak samo i kupują po 6 biletów w każdym kinie. Szkoda że wcześniej tego nie wymyśliliśmy to bym mógł Wam pomóc gdyż kupowałem 6 biletów w Lunie.
Mrozikos667 napisał(a):No i oczywiście w Warszawie najdroższe bilety, jakżeby inaczej.
ayya napisał(a):Wizualnie rozwalił mnie Nosorożec, choć szkoda, że treść przekazywana w takiej rozmywającej się formie.
Mrozikos667 napisał(a):Nic jednak nie przebije Wszystkich mężczyzn Weroniki - jeśli jesteście fanami Coelho, ten film jest w sam raz dla Was! Na seansie, który zakończył się zresztą niecałą godzinę temu, zanosiłem się bezgłośnym śmiechem, ale, w gruncie rzeczy, to, co widać było na ekranie, było raczej smutne. Ta okropność będzie w kinach - unikajcie jak ognia.
Powrót do O innych festiwalach i przeglądach filmowych