Tom Waits

Co, gdzie, kiedy. Zapowiedzi wydarzeń. Propozycje filmowe, okołofilmowe, komentarze uczestników.
mefisto

Post 1 lis 07, 18:29

Jak podaje portal G-punkt.pl (http://g-punkt.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3282&Itemid=103)
podobno prowadzicie rozmowy z Waitsem?

Byłoby zajefajowszczo!
[url][/url]

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 1 lis 07, 20:31

To byłoby prawdziwe Szaleństwo.Ja byłem na koncercie Toma w Sali Kongresowej w maju 2000 i traciłem nadzieję,że jeszcze kiedyś przyjedzie.Ale nie podpalam się,bo sprowadzenie Tego Artysty jest bardzo trudne.We wspomnianym 2000 roku dał chyba tylko 3 koncerty w Europie-poza warszawskim dwa w Paryżu.
Ale trzymam kciuki.
A jeśli Waits nie przyjedzie,to może choć retrospektywa filmów z Jego udziałem?
Pozdrawiam na 260 dni przed 8 MFF ENH Wrocław 2008.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 3 lis 07, 14:36

mefisto, chinaski: rozmawiamy z kilkoma artystami, ale dopóki nie uzyskujemy ostatecznego potwierdzenia, nie upubliczniamy żadnych informacji. Szkoda, że niektore media nie sprawdzają "u źrodła" informacji, które podają. Staram się, aby dobre informacje docierały najpierw do Was. Zagladajcie więc na nasze forum.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

mefisto

Post 15 gru 07, 17:52

ale portal nie napisał że na pewno przyjedzie, tylko że to plotka. gdyby nawet sprawdzili u źródła, to by dostali to co Pan napisał "nie potwierdzam, nie zaprzeczam"

a swoją drogą. jak z tym Waitsem?

pozdrawiam!

Roman Gutek napisał(a):mefisto, chinaski: rozmawiamy z kilkoma artystami, ale dopóki nie uzyskujemy ostatecznego potwierdzenia, nie upubliczniamy żadnych informacji. Szkoda, że niektore media nie sprawdzają "u źrodła" informacji, które podają. Staram się, aby dobre informacje docierały najpierw do Was. Zagladajcie więc na nasze forum.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

Powrót do 8. - Przed festiwalem