Wolontariat

Księga pytań, pochwał i zażaleń dotyczących spraw organizacyjnych.
Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 19 sie 07, 17:07

Czy są tutaj osoby z wolontariatu, które zanim się dowiedziały, że zostały przyjęte do pracy, kupiły karnet i czekają/czekały na zwrot pieniędzy?

Jestem w takiej sytuacji, od obsługi dowiedziałem się, że jest jeszcze kilka osób.

Proszę o kontakt na PM.

bog

Post 21 sie 07, 19:31

Ja też jestem w takiej sytuacjii i wciaż czekam, myślałm, że jestem sama, a wiadomo coś wiecej?
Bogusia/Capitol

Jola/Capitol

Post 21 sie 07, 23:31

Czesc Bogusia!

Ja z kolei probuje sie z kims skontaktowac w sprawie zaswiadczenia o wolontariacie, ale ani p. Sylwia Kopec, ani p. Monika Treichel nie odpowiadaja.

Ktos ma jakies wiesci?
Pozdrawiam :)

bog

Post 22 sie 07, 10:38

cześć Jola!

Też próbowałam się skontaktować z kimś w sprawie zaświadczenia, ale p. Sylwia Kopeć już się tym nie zajmuje, co do p.Moniki Treichel to nie wiem, może jest jeszcze ktoś inny kto mógłby nam pomóc a o kim nie wiemy? Nie wiem do kogo jeszcze pisać:)
Bogusia\Capitol

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 22 sie 07, 13:44

Wszyscy wolontariusze dostaną pocztą zaświadczenia o wolontariacie, prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.

Ojciec Dyrektor i bog - w sprawie zwrotu płatności piszcie najlepiej do Aleksandry Wojciechowskiej: aleksandra@nowehoryzonty.pl, albo bezpośrednio do osoby, która odpowiada za finanse - Liliany Banaszak: liliana@nowehoryzonty.pl

Ojciec Dyrektor

Na forum od:
31 lip 06, 21:57

Post 31 sie 07, 13:23

Okej, w moim przypadku już wszystko jest w porządku, kasa wróciła:)

Medb

Na forum od:
13 cze 05, 13:48

Post 8 lis 07, 17:53

Ja z pytaniem wybitnie organizacyjnym - czy oprócz osób z sekcji zajmującej się obsługą gości międzynarodowych ktoś nie dostał jeszcze referencji??? Rozumiem, że różne rzeczy się zdarzają, ale czekamy od sierpnia, obiecywano na koniec wakacji, no i... czekamy dalej, nieco już zniecierpliwieni... A referencje się przydają...

Pozdrawiam szeregi wolontariackie;-)
Medb:)

Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej