em napisał(a):jak zawsze najlepsia Pan z jedynki w Heliosie zachwycal mnie (zreszta jak rok temu) zawsze - "dzien dobry", "dziekuje bardzo"
pozdrawiam!
kaprysny napisał(a):a po co było to patrzenie na "awers" akredytacji? bo tylko ew. płeć niezgodną można było w ten sposób wychwycić...
sabriel napisał(a):A poza tym płeć siewyświetlała na monitorze (w sensie nazwisko)
em napisał(a):jak zawsze najlepsi Smile a Pan z jedynki w Heliosie zachwycal mnie (zreszta jak rok temu) zawsze - "dzien dobry", "dziekuje bardzo" Smile pozdrawiam!
em napisał(a):a Pan z jedynki w Heliosie zachwycal mnie (zreszta jak rok temu) zawsze - "dzien dobry", "dziekuje bardzo"pozdrawiam!
sewek napisał(a):...ale także to czy np obsługa i wolontariat nie stara się wejść na film "poza kolejnością" czyli na początku zamiast na końcu wpuszczania na sale
tayuki napisał(a):sewek napisał(a):...ale także to czy np obsługa i wolontariat nie stara się wejść na film "poza kolejnością" czyli na początku zamiast na końcu wpuszczania na sale
Akurat jeżeli chodzi o wchodzenie na zwykłe projekcje, to wolontariusze niepracujący w tym czasie nie musieli czekać aż wszyscy wejdą i dopiero wtedy wchodzić na miejsca. To by było skrajnie niemiłe ;P.
Ale inne powody najwyraźniej uzasadnione.
Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej