Sugestie usprawnień - otwieranie sal

Księga pytań, pochwał i zażaleń dotyczących spraw organizacyjnych.
toruviel

Post 29 lip 07, 11:05

Druga moją sugestią jest wprowadzenie ścisłego czasu otwierania sal. Niestety na obecnym festiwalu mocno przeszkadzało że w pełni zależało to od wolnotariuszy obsługujących daną sale. Nie mam nic do nich (oprócz DZIEKUJE za prace - doceniam ja!) natomiast proponuje by wprowadzić zasade 30 minut przed seansem, otwieramy.

Dzieki temu:
* kolejki będa mniejsze
* bedzie mozna sprawniej przeniesc sie do innej sali w przypadku braku miejsc
* unikniemy nagminnego zajmowania miejsc dla 'przyjaciol krolika i rodziny' w kolejce.

Zwlaszcza to ostatnie jest moim zdaniem niedobrym zjawiskiem a czesto z kolejki na 50 osob robila sie kolejka na ponad 150 (co mozna bylo zaobserwowac na liczniku wchodzacych na sale).

Tu pochwala dla niektorych sal, ktore te regule scisle stosowaly!

Oczywiscie czasami sa wyjatki, jednak zaobserwowalem kilkanascie razy, gdy bylo to zalezne scisle od widzimisie opiekuna danej sali - sadze ze warto to zmienic.

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 29 lip 07, 11:52

Na usprawiedliwienie wolontariuszy należy jednak powiedzieć, że przede wszystkim w sali numer 1 odbywały się spotkania z twórcami i niektórzy okazywali się być niezwykłymi wręcz gadułami (np. producent filmów Tsaia, Tajwańczyk pewnie jak by mógł gadałby cały dzień, zresztą ciekawie).

Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej