brak dodatku do Wyborczej na Opolszczyźnie

Księga pytań, pochwał i zażaleń dotyczących spraw organizacyjnych.
keats

Post 13 lip 07, 11:39

A dlaczego to miasto Opole zostało tak pominięte, teraz muszę do Wrocławia, albo do Katowic jechać, żeby sobie Wyborczą kupić.Smutny z tego powodu jestem i chciałem się Tym z wami podzielić.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 13 lip 07, 12:21

keats: przykro mi, że w Opolu nie ma dodatku poświęconego festiwalowi, ale nie jestesmy w stanie opłacic bardzo wysokich kosztow insertu do każdego numeru Gazety Wyborczej. Dodatek ukazał się w nakładzie 620 tys. i koszty są zawrotne, ale wydaje mi się, że taka forma promocji ma sens.
Wkladka ukazala się w: Warszawie, Katowicach, Wrocławiu, Szczecinie, Trójmieście, Bydgoszczy-Toruniu, Łodzi, Lublinie, Krakowie i Poznaniu.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

jersey

Post 13 lip 07, 12:28

Wasz festiwal, wasza sprawa... Natomiast ja uważam (mamy wolność słowa), że każda reklama idzie w koszta festiwalu i potem na tą wkładkę do najwiekszych miast składają się wszyscy, nie tylko z wielkich miast. Dla mnie więc lepiej byloby żeby takiej wkładki nie było (może błyby tansze bilety). Ale powiadam, nie mam wiedzy o tym skąd rekrutują się widzowie festiwalu. W tamtym roku byłem na Florydzie i stamtąd wybierałem filmy (program był w pdf-ie i to było dobre)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 13 lip 07, 13:00

jersey: masz rację. W przyszłym roku w ogóle nie będziemy drukować programu. Wszyscy będą drukować z internetu.

Pozdrawiam serdecznie,

Roman Gutek

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 13 lip 07, 13:20

Wszystkim nie dogodzi. Mi też szkoda, że w Cieszynie nie ma dodatku, ale mam świadomość dlaczego tak jest. Na miejscu, we Wrocławiu, na pewno będzie mnóstwo pogramów "do wzięcia" ;).

Pozdrawiam z recepcji festiwalowej w Cieszynie :D.
Ostatnio edytowano 13 lip 07, 13:33 przez corner, łącznie edytowano 1 raz

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 13 lip 07, 13:31

No ja też nie ukrywam troszkę zawiedziony jestem tym, że w swojej GW nie znalazłem dodatku... Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że gdyby drukować go w każdej, koszt reklamy (bo to wszak forma reklamy) byłby ogromny. Smutno tylko trochę, że jak zwykle "duże miasta" deklasują pod kątem informacji te mniejsze.
Tak czy siak do zobaczenia za 6 DNI ;]
cry baby cry
put your finger in your eye

jersey

Post 13 lip 07, 15:59

Ale nakład 620 tysięcy egzemplarzy ?!?!? Mój Boże... Toż to dla każdego mieszkańca Wrocławia by wystarczyło !!! Z całym szacunkiem, ale szkoda... drzew. Ratujmy planetę, klimat sie zmienia...

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 13 lip 07, 16:09

boy_in_the_hood napisał(a):No ja też nie ukrywam troszkę zawiedziony jestem tym, że w swojej GW nie znalazłem dodatku... Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego, że gdyby drukować go w każdej, koszt reklamy (bo to wszak forma reklamy) byłby ogromny. Smutno tylko trochę, że jak zwykle "duże miasta" deklasują pod kątem informacji te mniejsze.
Tak czy siak do zobaczenia za 6 DNI ;]
A ja myślę,że tu nie chodzi o"duże miasta",tylko o gw,która bardzo popiera Festiwal(przy okazji reklamując się i sprzedając Jego kosztem),jednak nie przeszkadza jej to(czy raczej agorze)kasować przeokrutną siekę od Organizatorów za druk i dystrybucję wkładki.
Ale nic to,jak mawiał Michał Jerzy;)
Pozdrawiam Wszystkich,którzy czekają.To już tylko 6 dni!!!!!!!!!!!!!!!!1

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 13 lip 07, 16:37

Zakopane nie jest dużym miastem :) a wkładka była :)

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 13 lip 07, 17:31

Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.
cry baby cry

chinaski

Na forum od:

Post 13 lip 07, 17:40

boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...
No smutno się troszkę zrobiło, że nawet programu z ENH już w Cieszynie dostać nie można.
Na pocieszenie zapraszam Cię na alko we Wrocławiu:)

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 13 lip 07, 17:47

No widzicie..powinnam wykupić wszystkie gazety w Z,bo stąd chyba tylko ja jeżdżę na Festiwal ..ile wkładek zmarnowanych ;( ...ale kupię jeszcze jedną ,bo mam pomysł na collage z programu :))

morningbell

Na forum od:
10 cze 07, 17:48

Post 13 lip 07, 17:48

boy_in_the_hood napisał(a):Z tym sprzedawaniem GW to fakt, ja sam nieświadom kupiłem 2 egzemplarze (w których dodatku nie było...)...

mam dwa dodatki już, jak chcesz moge ci podeslac :)

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 13 lip 07, 18:42

morningbell: dziękuję, po prostu miałem nadzieję, że będę się pastwił nad nim przed weekendem. A tak już poczekam do środy (bo wtedy zamierzam się pojawić na miejscu) :) Jeszcze raz wielkie dzięki za chęci :)
chinaski: Z dziką przyjemnością, a z jeszcze większą odwdzięczę się np. dobrym cygarem :)
cry baby cry

chinaski

Na forum od:

Post 13 lip 07, 19:15

To ja papierosem typu camel;)

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 13 lip 07, 19:24

Zaraz dostaniemy reprymendę, że wyjeżdżamy z prywatą na publiczne forum, zobaczysz ;) Tak więc powracając do tematu, chciałbym zapytać, czy ktoś ewentualnie miałby możliwość zrobić skany najważniejszych (jego wysublimowanym zdaniem) stron tego dodatku do GW? Byłbym niewspółmiernie wdzięczny.
cry baby cry

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 14 lip 07, 9:05

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 14 lip 07, 22:21

WIELKIE dzięki Stratorze, właśnie sobie świeżo wydrukowałem, uwielbiam mieć to wszystko na papierze :D Kawał dobrej roboty!!
cry baby cry

corner

Na forum od:
16 lut 05, 20:16

Post 15 lip 07, 4:43

Widziałem wczoraj program NH, ten z Wyborczej w jakimś lokalu. Pierwszy raz tak bardzo chciałem coś ukraść. No ale ja grzeczny jestem ;). Program pewnie jeszcze dostępny w Pepsi na Menniczej ;).

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 15 lip 07, 17:19

oj tam bedzie pelno na mijescu..:) choc mnie udalo sie kupic wyborcza w piatek i mam:D
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej