Jako wroclawianin nie mogę się z tym twierdzeniem niestety zgodzić.Zwłaszcza nocna komunikacja jest nienajlepsza,bo wszystkie autobusy(tramwaje nocne nie jeżdżą od kilku lat)jeżdżą przez dworzec pks i tam mają nawet kilkunastominutowe postoje.Np.spod Arkad szybciej dojść na Krzyki pieszo niż czekać na nocny i zwiedzać dworzec.Wiem bo często nocą przemierzam Wrocław.Roman Gutek napisał(a):w ubiegłym roku specjalne autobusy kursowały pomiędzy obiektami fesiwalowymi i klubem festiwalowym. W tym roku klub festiwalowy jest w centrum miasta i dodatkowe autobusy nie są potrzebne. Komunikacja we Wroclawiu funkcjonuje dobrze i nie powinniście mieć problemu z poruszaniem się po mieście (również w nocy).
Pozdrawiam serdecznie,
Roman Gutek
Jeżdżą,ale nie wiem z jaką częstotliwością,bo ja wsiadam jak przyjeżdżają,jak nie to idę z buta.boy_in_the_hood napisał(a):Jeju, co za dokładność, jestem pod ogromnym wrażeniem chinaski
A propos, mały off-top. Polecam wiersz Bursy "Sobota". Tam i o romantykach, i o tej butelczynie
A pytanie jak najbardziej ON-top(ic), czy jakiekolwiek autobusy miejskie po 24 jeżdżą? z jaką częstotliwością mniej więcej?
MK napisał(a):pogoda jest do niczego
Poruczniku Seblon, prosze to zmienic!
Powrót do 7. - Aaaby wiedzieć więcej