Jak wygląda sytuacja z biletami?

Bilety, karnety, akredytacje.
Airstorm

Na forum od:
19 lip 07, 19:26

Post 20 lip 07, 0:45

Wybieram się na festiwal w dniach 26-29 z trójką znajomych. Powiedzcie mi, czy trzeba wcześniej rezerwować/kupować bilety, czy raczej nie będzie problemów z kupieniem na miejscu tego co się chce?

No i BARDZO proszę, o polecenie tytułów z tych dniów, będę mógł iść tylko na 2-3 filmy dziennie, więc chciałbym, żeby to były dobre filmy ;) Jeśli ktoś ma dobre przeczucia lub informację proszę o podzielenie się opiniami, dzięki

rafal
NH-Kreator

Na forum od:
17 lip 07, 12:33

Post 20 lip 07, 9:21

Nie prowadzimy rezerwacji.
Bilety należy zakupić na miejscu (tylko to nie gwarantuje że będą bilety) lub złożyć zamówienie na naszej stronie i dokonać zakupu za pomocą AllPay.
(przypominam żeby to robić drogą elektroniczną a nie "w okienku" AllPay w sklepie :)

Airstorm

Na forum od:

Post 20 lip 07, 23:25

kurcze... a jak myślicie, będzie duży problem z biletami? czy przejdzie coś takiego, żebym poprosił kolegę, który jest już we Wrocławiu żeby kupił dla mnie kilkanaście biletów? ...

rafal
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 lip 07, 8:56

Kolega może Panu kupić bilety bez problemu.

Airstorm

Na forum od:

Post 21 lip 07, 11:23

a jak jest z pulami? czy określona ilość miejsc jest przeznaczona osobno na karnety i bilety pojedyncze? czy wiadomo juz czy zainteresowanie jest duzo wieksze niz w zeszlym roku?
sorry ze tak nudze, ale po prostu boje sie, ze jak przyjade na te pare dni moge nie dostac biletow.

aha, jeszcze jedno: czy mozna kupic ten "pakiet" 10+ i rozdzielic te bilety pomiedzy kilka osob?

dzieki za pomoc

rafal
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 lip 07, 13:20

Na każdy seans jest określona pula dla karnetowiczów i dla osób które zakupiły bilety normalne. Dla każdego obiektu jest to inna liczba :)
Można na bieżąco to monitorować, zaglądając na naszą stronę i sprawdzić czy "koszyk" jest aktywny przy danym repertuarze. Niestety nie daje to informacji liczbowo tylko czy są miejsca czy nie. Tylko należy również zdać sobie sprawę że po dotarciu do kasy może już tych biletów nie być bo ktoś je wykupił.
Tu zaznaczam że zamówienie na stronie to nie rezerwacja :)
Na stronie biletów się nie rezerwuje tylko kupuje :)

Natomiast jeśli chodzi o karnety 10+ bądź 20+ to są to karnety imienne i może z nich korzystać tylko jedna osoba. Sam karnet nie wystarczy i wraz z nim trzeba mieć bilet idąc na film.

Więcej info jak zawsze na naszej stronie www.enh.pl w dziale "bilety, karnety".

majer

Post 23 lip 07, 17:52

mam do sprzedania dwa bilety na Ksiege objawienia na 29.07.2007 na godz 16.15, cena 10zl za jeden,
tel. 0662-567-801
odbior na festiwalu we Wrocławiu

czarek

Post 23 lip 07, 19:29

Sprzedam jeden bilet na "Ciche światło" na 26.07.07, na godz. 18.45. Cena 13 zł. Mój nr telefonu: 696 367 473.

Powrót do 7. - Aaaby wejść do kina