Zamowienia online

Bilety, karnety, akredytacje.
pinio

Na forum od:
19 lip 07, 20:54

Post 19 lip 07, 21:15

Mam pytanie.. na stronie jest informacja ze mozna skladac zamowienia do godziny 20stej dnia poprzedniego, jednak udalo mi sie zlozyc zamowienie o 21:30 w jaki sposob? otoz dodalem do koszyka bilet przed godzina 20sta, stwierdzilem ze nie ma sensu zamawiac i przejechalem sie do mediateki i okazalo sie ze nie ma juz biletow, wrocilem ok godz 21:30 i moglem z poziomu koszyka zlozyc zamowienie po tym regulaminowym czasie. Mam nr zamowienia , trzeba jeszcze tylko oplacic co moge , ale czy wlasnie jest to mozliwe skoro godzina juz nieregulaminowa? Czy moze byc np tak ze biletu raczej nie dostane a moge liczyc na reklamacje aby odzyskac potem kase. Jesli to wiecej niz pewne to oszczedze sobie zachodu i fatygi. Prosze o szybka odpowiedz.

Gość

Post 19 lip 07, 23:18

no i mam za swoje - zaryzykowalem, wyslalem kase a oni nie uznali transakcji mimo to allpay pobral kase wyrzucil jakis blad.. ciekawe ze jak ja to odzyskam :/ a status zamowienia jest dalej "nieoplacony" :(

rafal
NH-Kreator

Na forum od:
17 lip 07, 12:33

Post 20 lip 07, 9:18

Proszę o podanie nr zamówienia.
Sprawdzimy co się w tej sytuacji stało.

Gość

Post 20 lip 07, 16:57

dzisiaj rano bylo juz wszystko ok, status "oplacone" tyle ze na film nie zdazylem, bo z pracy nie udalo mi sie zwolnic wczesniej :/... takze i tak i tak jestem w plecy.. biletu nie odebralem, moze da rade przelozyc to na inny seans?

korez

Na forum od:
24 sty 05, 18:40

Post 20 lip 07, 17:33

Anonymous napisał(a):dzisiaj rano bylo juz wszystko ok, status "oplacone" tyle ze na film nie zdazylem, bo z pracy nie udalo mi sie zwolnic wczesniej :/... takze i tak i tak jestem w plecy.. biletu nie odebralem, moze da rade przelozyc to na inny seans?

łooo matko, z pracy się nie urwałem, kasy nie wpłaciłem, wpłaciłem ale późno, opiekunki do dziecka nie załatwiłem, kasę zamknęli w regulaminowym czasie a ja nie zdążyłem.... Człowieku, co to wszystko obchodzi organizatorów? Swoją drogą gratuluję obsługującym festiwal anielskich nerwów... Do nieba w laciach was wezmą...

loti

Post 20 lip 07, 18:08

witam pytanie takie : czy moge zlozyc zamowienie x2 - w sensie ze bedzie podwojna ilosc biletow. A potrzebuje tak bo moja dziewczyna dziwnym zbviegiem okolicznosci nie dostala maila aktywującego konto a ja dostalem dlategoż pytam czy moge wziąć bilety podwojnie z jednego profilu... mam nadzieje ze wiadomo o co mi chodzi :) pozdrawiam

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 20 lip 07, 20:10

pinio napisał(a):Mam pytanie.. na stronie jest informacja ze mozna skladac zamowienia do godziny 20stej dnia poprzedniego, jednak udalo mi sie zlozyc zamowienie o 21:30 w jaki sposob? otoz dodalem do koszyka bilet przed godzina 20sta, stwierdzilem ze nie ma sensu zamawiac i przejechalem sie do mediateki i okazalo sie ze nie ma juz biletow, wrocilem ok godz 21:30 i moglem z poziomu koszyka zlozyc zamowienie po tym regulaminowym czasie. (...)

Wszystko jest ok. Bilety można dodawać do koszyka do godz. 20:00 dnia poprzedzającego seans - tak powinna dokładnie brzmieć informacja na stronie. Koszyk ma żywotność 9h, jeśli więc nie złożysz zamówienia do 5 rano bilet Ci przepadnie, bo koszyk się wyczyści.

Gość

Post 23 lip 07, 18:59

korez napisał(a):
Anonymous napisał(a):dzisiaj rano bylo juz wszystko ok, status "oplacone" tyle ze na film nie zdazylem, bo z pracy nie udalo mi sie zwolnic wczesniej :/... takze i tak i tak jestem w plecy.. biletu nie odebralem, moze da rade przelozyc to na inny seans?

łooo matko, z pracy się nie urwałem, kasy nie wpłaciłem, wpłaciłem ale późno, opiekunki do dziecka nie załatwiłem, kasę zamknęli w regulaminowym czasie a ja nie zdążyłem.... Człowieku, co to wszystko obchodzi organizatorów? Swoją drogą gratuluję obsługującym festiwal anielskich nerwów... Do nieba w laciach was wezmą...

ale chociaz bileci sobie odebralem na pamiatke, inny by albo se stryczka sprawil, albo kasjerke wypatroszyl, spoko maroko.

Powrót do 7. - Aaaby wejść do kina