Anonymous napisał(a):dzisiaj rano bylo juz wszystko ok, status "oplacone" tyle ze na film nie zdazylem, bo z pracy nie udalo mi sie zwolnic wczesniej :/... takze i tak i tak jestem w plecy.. biletu nie odebralem, moze da rade przelozyc to na inny seans?
pinio napisał(a):Mam pytanie.. na stronie jest informacja ze mozna skladac zamowienia do godziny 20stej dnia poprzedniego, jednak udalo mi sie zlozyc zamowienie o 21:30 w jaki sposob? otoz dodalem do koszyka bilet przed godzina 20sta, stwierdzilem ze nie ma sensu zamawiac i przejechalem sie do mediateki i okazalo sie ze nie ma juz biletow, wrocilem ok godz 21:30 i moglem z poziomu koszyka zlozyc zamowienie po tym regulaminowym czasie. (...)
korez napisał(a):Anonymous napisał(a):dzisiaj rano bylo juz wszystko ok, status "oplacone" tyle ze na film nie zdazylem, bo z pracy nie udalo mi sie zwolnic wczesniej :/... takze i tak i tak jestem w plecy.. biletu nie odebralem, moze da rade przelozyc to na inny seans?
łooo matko, z pracy się nie urwałem, kasy nie wpłaciłem, wpłaciłem ale późno, opiekunki do dziecka nie załatwiłem, kasę zamknęli w regulaminowym czasie a ja nie zdążyłem.... Człowieku, co to wszystko obchodzi organizatorów? Swoją drogą gratuluję obsługującym festiwal anielskich nerwów... Do nieba w laciach was wezmą...
Powrót do 7. - Aaaby wejść do kina