Kiedy bilety?

Bilety, karnety, akredytacje.
NoktowizoR

Na forum od:
1 sie 05, 18:09

Post 5 lip 07, 7:21

Kiedy będzie już pełna lista projekcji i będzie można zamawiać bilety? Zwykle była już na tyle przed festiwalem. Mam nadzieję, że nie rezygnujecie z przedsprzedaży on-line... Nie chciałbym kupować biletów dopiero jak przyjadę do Wrocławia... Tylko je tam odebrać, a seanse sobie wybrać na spokojnie siedząc w domu z kawą i czytając program.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 5 lip 07, 8:05

NoktowizoR: Oczywiście, że będzie przedsprzedaż on-line. Internetowo bilety filmowe będzie można zamawiać od 13 do 28 lipca 2007.
Bilety na wydarzenia specjalne są już w sprzedaży ---> kliknij
Regulamin sprzedaży biletów (<--- klilknij)

Pan Roman Gutek w temacie 'Program ENH - kiedy publikacja?' napisał(a):Kalendarz festiwalowych projekcji zamieścimy na stronie internetowej festiwalu w poniedziałek, 9 lipca 2007 o godzinie 12.00. Kalendarz festiwalowych pokazów w formie drukowanej będzie mozna znaleźć w specjalnym festiwalowym dodatku do Gazety Wyborczej, ktory ukaże się w piatek, 13 lipca 2007.
źródło ---> kliknij
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

igor

Post 5 lip 07, 9:56

Mam pytanie do osób zajmujących się sprzedażą biletów na wydarzenia specjalne. 19 czerwca zamówiłam bilet na koncert Marianny, od razu zrobiłam przelew, a do dzisiaj nie dostałam potwierdzenia, że moje zamówienie zostało zrealizowane. Nigdy to tak długo nie trwało. Od kilku dni próbuję uzyskać jakąś wiadomość, ale bezskutecznie. Do kogo mogę się zwrócić o informację?

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 5 lip 07, 10:43

igor napisał(a):Do kogo mogę się zwrócić o informację?

igor: sprzedażą biletów zajmuje się pani Liliana Banaszak. Mail: liliana@nowehoryzonty.pl

Przypomnę może treść wiadomości pani Liliany z 2 lipca zamieszczonej na forum w temacie "Kiedy karnety?":
(...) Najprosciej stan realizacji zamówienia można sprawdzić po zalogowaniu na stronie www.eranowehoryzonty.pl w dziale "MOJE ZAMÓWIENIA". Zamówienia są realizowane po wpłynięciu zapłaty na nasze konto. Prosze wziąść poprawkę na to że taka wpłata fizycznie pojawia się na wyciągu dopiero po 2-3 dniach roboczych. Stan zamówienia "ZREALIZOWANE" oznacza że odnotowalismy wpłatę na naszym koncie i karnet będzie czekał do odbioru we Wrocławiu na odbiór. Pozdrawiam

igor

Post 5 lip 07, 11:40

Bardzo dziękuję za informację :)
A stan realizacji zamówienia sprawdzałam we wspomnianym dziale i zaniepokoiło mnie właśnie to, że po dwóch tygodniach nadal jest niezrealizowane, chociaż przelew został zrobiony. Oczywiście, upewniłam się też, czy nie pomieszałam czegoś w dyspozycji przelewu - nic na to nie wskazuje. Ale teraz na pewno wszystko się wyjaśni :)

igor

Post 12 lip 07, 12:46

No, i się wyjaśniło - wyjątkowo niekorzystnie. W "mailu wysłanym automatycznie, prosimy na niego nie odpowiadać" zostałam poinformowana, że moje zamówienie zostało anulowane, a w dziale "Moje zamówienia" znalazłam uściślenie, że nie zapłaciłam za bilety. Tyle że za bilety zapłaciłam - mam potwierdzenie przelewu. Wszystko się zgadza: numer konta, numer zamówienia... Na list wysłany do pani Liliany Banaszak nie dostałam żadnej odpowiedzi. Ja rozumiem, że organizatorzy są bardzo zajęci, ale chciałabym wyjaśnić tę sprawę, a przede wszystkim pójść na koncert Marianny, i to bez konieczności płacenia za bilet po raz drugi.

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 12 lip 07, 13:18

mi tez sie cos pokrecilo, ale to przez allpaya, bo sie sporo opoznia, moze napisz do administratora, mi sie wyjasnilo
MK

Liliana Banaszak

Post 12 lip 07, 14:55

Witam,
na wszystkie maile, które dostaję odpowiadam na bieżąco.
Proszę o sprawdzanie statusu i nr zamówienia po zalogowaniu się na stronie.
Jesli są jakieś problemy z zamówieniami to słuzę pomocą pod adresem liliana@nowehoryzonty.pl (ważny nr zamówienia i data dokonania przelewu).
Zwracam uwagę na skrupulatne wykonywanie zamówień na bilety.
Zdarza się że dokonują Państwo zamówienia przez pomyłkę dwukrotnie...
Wtedy po kilku dniach jedno z zamówień, ponieważ nie jest opłacone, jest anulowane...

igor

Post 12 lip 07, 15:41

Uff! Wyjaśniło się - mam bilet! Bardzo dziękuję za pomoc :)
Pozdrawiam

Liliana Banaszak

Post 12 lip 07, 17:21

Przepraszam, ale maile od Pani system pocztowy potraktował jako spam i zamiast do skrzynki pocztowej powędrowaly do spamu. Złosliwość rzeczy martwych. do zobaczenia we Wrocławiu.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 12 lip 07, 23:34

Dziś, tj. 13 lipca, o godzinie 00:00 ruszyła sprzedaż biletów on-line na seanse filmowe.

Zapraszamy do zakupów ---> kliknij

Powrót do 7. - Aaaby wejść do kina