Kontakt w sprawie noclegów

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
Kamil

Post 1 lip 07, 8:15

Wyslałem już kilka maili w sprawie noclegów bez żadnej odpowiedzi. Nie wiem czy mam dobry adres do firmy itwroclaw. Mam taki adres: nowehoryzonty@itwroclaw.pl Jeśli to dobry adres to kiedy mogę się spodziewać jakiejś odpowiedzi?

Pozdrawiam

Kamil

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 1 lip 07, 9:38

Kamil: adres do CIT masz prawidłowy. Proponuję skontaktować się telefonicznie, by wyjaśnić sprawę:

ze strony Festiwalu:

Aby ułatwić Państwu kontakt i weryfikację rezerwacji uruchamiamy specjalny numer, pod którym dyżuruje osoba zajmująca się noclegami. Numer specjalnej informacji o noclegach dla WIDOWNI 7. edycji festiwalu Era Nowe Horyzonty to:

kom. + 48 605 22 22 77

Informacja telefoniczna dyżuruje codziennie w godzinach 9.00 - 17.00, ale smsy przyjmowane są przez 24h.

źródło ---> kliknij
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

fake plastic girl

Na forum od:
10 sie 05, 20:48

Post 5 lip 07, 9:03

Chyba mam pecha...próby skontaktowania się z biurem nie powiodły się... wysłałam kilka maili, sms-ów i oczywiście próbowałam się wielokrotnie dodzwonić...i nic...jak tak dalej będzie to będzie to pierwszy od 7 lat festiwal na który nie pojadę... :(
Film jest dobry wtedy, kiedy wart jest biletów, kolacji oraz opłaty za pilnowanie dzieci.
A. Hitchcock

matkapolka

Post 5 lip 07, 23:37

Fake Plastic Girl: jeśli nie masz nadal noclegu to zapraszam do nas, szukamy jednej osoby do zamieszkania w samym centrum Wrocławia.

fake plastic girl

Na forum od:
10 sie 05, 20:48

Post 6 lip 07, 7:52

Bardzo dziękuję za propozycję:) na szczęście wolontariusze ENH stanęli na wysokości zadania i teraz czekam już na potwierdzenie rezerwacji :)
Film jest dobry wtedy, kiedy wart jest biletów, kolacji oraz opłaty za pilnowanie dzieci.
A. Hitchcock

kukułła

Post 6 lip 07, 8:19

kake plastic girl, czy ten nocleg nadal aktualny?? dziewczynki uwzględniacie czy tylko facetów??

kukułła

Post 6 lip 07, 8:21

przepraszam cie matkopolsko. pomyslilam adresata. ten post był oczywiście do ciebie.

izaszy45

Post 9 lip 07, 18:04

Witam, mam do zaoferowania mieszkanie dwupokojowe (68 m2) do wynajęcia na czas festiwalu. Świetna lokalizacja: do Mediateki i Kina Helios 15 minut pieszo (2 przystanki tramwajem). Mieszkanie jest umeblowane, kuchnia i łazienka wyposażone.
Cena od osoby za dobę 50 zł. – max 6 osób.
Zainteresowanych proszę o kontakt kom. 693051161
Zainteresowanym mogę podesłać szczegóły - iza.szymczak@neostrada.pl

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 11 lip 07, 23:44

Muszę podzielić się przykrym spostrzeżeniem, że komunikacja z IT Wrocław jest trudna i stresująca. Przy rozmowach telefonicznych jestem proszony o potwierdzenie wszystkiego, co ustaliliśmy, mailem, co niezwłocznie robię. Za ok. 4-5 dni dostaję odpowiedź na te maile (od tej samej albo innej osoby), która sugeruje lub potwierdza inną wersję niż to, o co mi chodzi i o czym rozmawialiśmy. Gdy okazuje się, że tak niestety musi być, bo tak naprawdę to, o czym rozmawialiśmy przez telefon, jest niemożliwe, modyfikuję swoje zapotrzebowania oraz ilość osób, z którymi przyjeżdżam i wysyłam sprostowanie. Na to otrzymuję maila, którego już kompletnie nie rozumiem i zaczynam się czuć jak u Kafki.

A chcę wynająć tylko dla czterech osób dwa pokoje, dwójkę i trójkę (możliwe, że piąta osoba dojedzie, stąd ta trójka). I to cała historia...

Doceniam trud i dzielną postawę w obliczu tysięcy zgłoszeń, ale chyba coś nie funkcjonuje w projekcie tego systemu...

Pozdrawiam jednak optymistycznie i serdecznie
Wot's your function in loif?

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 12 lip 07, 10:38

Ja po wysłaniu do IT jednego maila i po nieuzyskaniu na niego odpowiedzi nie dobijałem się już więcej tylko zacząłem szukać na własną rękę. I w sumie bezproblemowo znalazłem.

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 12 lip 07, 12:30

Podobnież.
cry baby cry
put your finger in your eye

ago

Post 12 lip 07, 14:37

Ja też wysłałam 2 maile i wykonałam 4 nieodebrane telefony, po czym wobec braku odpowiedzi zwątpiłam i sama znalazłam nocleg. Polecam raczej poszukiwania na własną rękę - szkoda tracić czas.

jersey

Post 12 lip 07, 15:26

ago, gdzie znalazłaś nocleg ?

a-go

Na forum od:
12 lip 07, 16:48

Post 12 lip 07, 16:54

poszukałam w internecie i znalazłam to:
http://www.noclegi-wroclaw.pl/75,silesius-hostel
http://www.silesiushostel.pl
miejsce w 2-osobowym pokoju ma kosztować 30 pln, więc zapowiada się fajnie. czy moze ktos juz tam nocował?

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 12 lip 07, 20:02

a-go napisał(a):poszukałam w internecie i znalazłam to:
http://www.noclegi-wroclaw.pl/75,silesius-hostel
http://www.silesiushostel.pl
miejsce w 2-osobowym pokoju ma kosztować 30 pln, więc zapowiada się fajnie. czy moze ktos juz tam nocował?

na stronie hostelu jest napisane, że miejsce w dwójce kosztuje 45 zł, dzwoniłaś tam??
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

a-go

Na forum od:

Post 12 lip 07, 21:46

przepraszam, chodziło mi o miejsce w trójce... ale i tak cenę usłyszałam niższą niż podana na stronie. to są chyba jakieś pokoje o trochę niższym od pozostałych standarcie. zobzczymy, jak będzie...

Muki

Post 12 lip 07, 22:06

a-go napisał(a):przepraszam, chodziło mi o miejsce w trójce... ale i tak cenę usłyszałam niższą niż podana na stronie. to są chyba jakieś pokoje o trochę niższym od pozostałych standarcie. zobzczymy, jak będzie...

A-go jeżeli będziesz miała jakieś szczegółowe informacje to prosze wrzuć je tutaj lub tez do działu z noclegami.

Pozdrawiam

a-go

Na forum od:

Post 12 lip 07, 22:15

nie wiem, co Cię interesuje, ale szczególowe informacje będę pewnie miała dopiero na miejscu. za to na ich stronie jest podany telefon i można się trochę wypytać. jako osoba sceptyczne nastawiona zakładam jednak, że prawdę poznam dopiero po przybyciu. ponieważ pani w recepcji jest bardzo miła, więc po cichu liczę, że będzie dobrze.

jersey

Post 12 lip 07, 22:21

Nie ma na stronie tego co najważniejsze, zdjęć. A-go zrób parę fotek to będziemy mieli za rok jedno miejsce obczajone.

a-go

Na forum od:

Post 12 lip 07, 22:24

mówisz i masz ;-)
http://www.silesiushostel.pl/oferta_hostelowa.htm
(bardziej na dole strony)

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 12 lip 07, 22:35

Bardzo proszę o nieprowadzenie na forum prywat. Do tego służy funkcja wysyłania prywatnych wiadomości do użytkownika. By jednak móc wysłać taką wiadomość, należy być osobą zarejestrowaną (rejestracja ---> kliknij), do czego gorąco namawiam.

Pozdrawiam serdecznie, moderator forum.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 12 lip 07, 23:09

A moja sprawa się ładnie wyklarowała, dziękuję, ITW!
Wot's your function in loif?

goggle

Na forum od:
11 lip 06, 23:17

Post 13 lip 07, 16:52

Ja w sumie dopiero dziś rzutem na taśmę zarezerwowałem nocleg we Wrocławiu. Czekałem na odpowiedź mailową jeden dzień, więc nie jest tak źle z tym biurem itwroclaw.

misiek

Post 18 lip 07, 7:49

Witam, mam od czwartku mieszkanie do wynajecia na max. 7 osob, ok. 400 m od rynku, tv, internet, dwie lazienki, 3 pokoje, cena 30 pln/osoby, kontakt 0501343735

Powrót do 7. - Aaaby spać we Wrocławiu