Sprawa noclegów

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
kaprysny

Na forum od:
26 maja 07, 8:46

Post 16 cze 07, 9:06

że daleko :)

judka

Na forum od:
10 cze 07, 19:37

Post 16 cze 07, 9:09

a... to zmienia postać rzeczy :)

joasia_k

Na forum od:
17 cze 07, 12:27

Post 17 cze 07, 12:48

witajcie,
szukam 3 osób do wspólnego mieszkania w okolicach dworca głównego.
Mieszkanie ma 50 metrów i jest podobno umeblowane (mam dostać zdjęcia na maila).Cena:1000 zł za 2 tygodnie (od 15 do 30 lipca), czyli przy 5 osobach wychodzi 200 zł, przy 4- 250:)
Proszę o kontakt na prv.
Pozdrawiam
j.

joasia_k

Na forum od:
17 cze 07, 12:27

Post 17 cze 07, 19:02

oferta już niestety nieaktualna.
mogę tylko poradzić przeszukanie portali z ogłoszeniami dot.wynajmu mieszkań. wakacje to dla wynajmujących sezon ogórkowy, więc nawet jeśli ktoś docelowo szuka lokatorów na dłużej- jest szansa, że w wakacje zdecyduje się na udostępnienie mieszkania na 2 tygodnie.

kaprysny

Na forum od:
26 maja 07, 8:46

Post 17 cze 07, 19:11

ja szukałem i jakoś trudno było cokolwiek znaleźć...

CIT Wrocław

Na forum od:
12 cze 07, 13:40

Post 17 cze 07, 20:33

kaprysny napisał(a):ja szukałem i jakoś trudno było cokolwiek znaleźć...

Polecam bank stancji fundacji przy Politechnice Wrocławskiej
http://stancje.manus.pl/bank-stancji,c,80,80.html

może tu się uda : ) www.manus.pl

Pozdrawiam
z Wrocka
CIT Wrocław
informacja o noclegach na ENH 2007
605 22 22 77

grze

Na forum od:
14 cze 06, 14:16

Post 19 cze 07, 15:51

Witam,

Mam wolne mieszkanie w centrum wrocka na czas całego festiwalu. Umeblowane i wyposażone - kuchnia, łazienka, salon + sypialnia - całości 41 m2. Miejsc do spania 4-6 ale przy 6 jest już ciasno.

szczegóły i fotki pod mailem: kaliszvili@wp.pl

pozdrawiam,
anka

CIT Wrocław

Na forum od:

Post 20 cze 07, 11:22

Witam!

Wciąż mamy wolne miejsca w akademikach.
Proszę, aby w zapytaniach w emailowych znajdowała się tak ważna informacja jak dokładny termin w którym macie Państwo zamiar przyjechać i wyjechać, oraz ilość osób dla której szukacie noclegu. Wiemy, że to oczywistości, nie dla wszystkich jednak jak się okazuje: )

Pozdrawiamy z Wrocławia
CIT Wrocław
605 22 22 77

basia

Na forum od:
22 cze 07, 19:14

Post 23 cze 07, 8:27

Witam wszystkich, szukam noclegu, najlepiej jesli znajdzie sie ktos kto poszuka ze mna, :-) coby bylo latwiej i sympatyczniej

jesli ktos szuka rowniez, albo wie gdzie znajde wolne miejsce, to prosze pisac na prv.
Pozdrawiam :-)

Gość

Post 23 cze 07, 11:25

Witam, mam do zaoferowania pokój trzyosobowy do wynajęcia na czas festiwalu. Świetna lokalizacja: do Mediateki i Kina Helios 5 minut pieszo. Cena za pokój za trzy osoby na 10 dni festiwalu 900 zł.
Mieszkanie jest umeblowane, kuchnia i łazienka wyposażone.
Zainteresowanych proszę o kontakt gg 2755940 kom. 697178007
Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia lisica@adkom.pl

lisica

Na forum od:
23 cze 07, 11:20

Post 23 cze 07, 14:46

dotyczy postu powyżej, oferta już nieaktualna

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 24 cze 07, 13:04

heheh, forumowicze szybcy jak błyskawica, 3,5 godziny i już zajęte :D
cry baby cry
put your finger in your eye

tozyje

Na forum od:
7 cze 06, 9:44

Post 25 cze 07, 14:23

właśnie napisałem trzeciego maila z prośbą o dokonanie rezerwacji. może tym razem it wrocław odpowie? czy też macie takie problemy z biurem?

CIT Wrocław

Na forum od:

Post 26 cze 07, 12:05

Przepraszam, jesli dotąd nie dostał pan ostatecznego potwierdzenia noclegu. Proszę o podanie nazwiska, jeśli to nie tajemnica. Jesteśmy świadomi, że niestety nie dajemy rady odpowiadać na wszystkie e-maile na bieżąco, proszę o cierpliwość. Do festiwalu jest jeszcze chwila, a lada moment będziemy mieć wsparcie wolontariuszy i będzie to szło znacznie sprawniej. Niemniej zapewniam Państwa, że wszyscy zostaną zakwaterowani, bo pula miejsc jakimi wciąż dysponujemy jest pkaźna.

Pozdrawiam Serdecznie
CIT Wrocław
605 22 22 77

tozyje

Na forum od:
7 cze 06, 9:44

Post 26 cze 07, 15:01

Moja rezerwacja jest już zrealizowana. Rozumiem, że macie Państwo wiele osób do obsłużenia, wiem także, że robicie co tylko się da by wszystkim pomóc (co pewnie nie jest łatwe w sytuacji gdzy konkretne prośby mieszają się z ogólnymi zapytaniami, zmianami różnego typu ze strony uczestników festiwalu itp.) Mam nadzieję, że uda się w przyszłości odpowiednio usprawnić pracę biura, które opiera się na ludziach, których jest - co zrozumiałe - za mało. Pozdrawiam!

adesp

Na forum od:
17 cze 07, 17:12

Post 30 cze 07, 23:37

Jest wolny pokój do wynajęcia na czas festiwalu na ul. Modrej (Kozanów). Mogą się do niego zmieścić 4 osoby, cena za całość 450 złotych.
Jeżeli ktoś jest chętny, to proszę info na prajwa.

Marek Rudnicki

Na forum od:
7 cze 07, 7:58

Post 1 lip 07, 12:43

Witam wszystkich Forumowiczów,
Czy ktoś z Was chciałby sie podzielić się wrażeniami dot. noclegów we Wrocławiu podczas zeszłorocznej edycji FNH, jezeli były one pozytywne, a jednoczesnie cena za nocleg w miarę przyzwoita. Idealnie oczywiście, jeżeli nocleg byłby blisko położony obiektów festiwlowych.
z góry dziekuję i pozdrawiam filmowo wszystkich Kinomanów, marco (maru@aster.pl)

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 1 lip 07, 15:07

Marku, w ubiegłym roku zaraz po zakończeniu festiwalu w dziale "Wrażenia pofestiwalowe" (6. MFF ENH ) powstał na forum temat "Oceniamy nasze miejsca noclegowe". Bezpośredni link do tego tematu ---> kliknij. Pozdrawiam i życzę miłej lektury.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

DD

Post 1 lip 07, 19:16

Wrocław - Dizzy Daisy Hostel Wrocław
Górnickiego 22 , Wrocław
hostel czynny: 05.07.2007 - 05.09.2007
tel. +48 71 321 00 14 ; +48 513 151 973
fax. +48 12 422 99 86

wroclaw@hostel.pl

http://www.hostel.pl/index.php?action=host&hostel=wroclaw&lang=pol

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 2 lip 07, 20:28

Nieśmiało zaznaczę, że organizację w ITWROCLAW można by usprawnić nieco... oczekiwanie po parę dni na odpowiedzi mailowe zrozumiem, ale nagle, po tygodniu, okazało się, że muszę zmienić swoje plany wynajmu pokoi, mimo, że na początku dostałem potwierdzenie (ustne i mailowe), że nie ma problemu i rezerwacja jest już załatwiona... Znaczy ktoś się wepchał przede mnie czy jak?

Mało przyjazne miasto... jak rok temu :(
Wot's your function in loif?

Avadoro

Post 2 lip 07, 21:21

Jaki jest standard w akademiku "Ślęzak" (pokoje 2- i 3-osobowe), tj. czy jest czysto i czy można korzystać z pryszniców bez odruchu obrzydzenia?

Dziękuję za odpowiedź:)

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 3 lip 07, 21:32

Szukamy pokoju dla trzech osób, najlepiej blisko centrum.
Ostatnio edytowano 4 lis 07, 22:30 przez zeteenoen, łącznie edytowano 1 raz
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

jerzy

Na forum od:
2 sie 06, 13:20

Post 3 lip 07, 22:27

Akademik Ślężak jest przyjemny i czysty. Łazienki nie są sterylne, niemniej to chyba i tak najtańsza oferta, co zawsze jest argumentem ostatecznym.

Tycia

Post 4 lip 07, 14:04

Mam do zaproponowanie (niedrogi jak sądzę. 100 zł/noc za całość, 60 zł/noc za wynajecie jednego pokoju ) nocleg dla 4 osób lub dwóch par.
Do dyspozycji parter w domku jednorodzinnym z osobnym wejściem, łazienką i salonem z wyjściem do ogrodu. Jest to jeden mały pokoik z podwójnym łóżkiem oraz większy z dwoma łóżkami. Ta częśc domu jest całkowicie odcięta od części w której mieszkam ja i reszta właścicieli ;). Dom znajduje sie na Ołtaszynie (Krzyki) skąd jest bezośredni dojazd do dworca autobusem 113, 112 (ok 20 min).
Telefon kontaktowy: 664427373
cena: 100 zł/noc za całość, 60 zł/noc za wynajecie jednego pokoju

Tycia

Post 4 lip 07, 15:08

do poprzedniego ogłoszenia:
Jeśli jest was więcej, to kolejne osoby - ile sie zmieścii ;) płaca jedynie 15 zł / za noc ( z własna karimatą )

Oczywiście najchętniej wynajmę na cały festiwal ;)

W pobliżu żabka czynna do 23, jakaś knajpka z piwem (nigdy tam nie byłam) Autobus nocny kursuje raz na godzine z dworca PKP
telefon podałam ale jeśli ktoś woli to gg: 322950 ( zazwyczaj na niewidocznym) mail: Tycia112@wp.pl

Właścicielka bardzo miła ( również festiwalowiczka) chętnie będzie wam szła na rękę ;D

keats

Post 4 lip 07, 16:55

Witam serdecznie, jesteśmy w opłakanej sytuacji(4 osoby), zwracam się do wszystkich o jakiekolwiek propozycje noclegowe dla 4 osób, obojętne jak daleko od centrum.
mój mail keats@wp.pl

beno

Na forum od:
25 maja 07, 0:05

Post 4 lip 07, 17:04

Witam :)
Czy akademik "nad fosą" w tym roku funkcjonuje??

Pozdrawiam

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 4 lip 07, 21:31

Z tego co wiem to akademik "Nad fosą" w wakacje przejmowało Orange Hostels. W tym roku przerzucili się na "Straszny dwór" koło Placu Grunwaldzkiego.
cry baby cry

uluu

Post 6 lip 07, 1:16

szukam do wynajęcia mieszkania dla 2 osób na okres 19-29 lipiec. prosze o kontakt na morwingen@wp.pl

raku

Post 6 lip 07, 13:11

Witajcie,

chcemy wraz z dziewczyną udostępnić jeden pokój (z dwóch posiadanych) w naszym 50 mkw. mieszkaniu.
Lokalizacja: ul. Jedności Narodowej - koniec tejże ulicy, ok. 30 minut spacerem od centrum (rynku i Heliosa), ok. 10-15 minut tramwajem i autobusem.
Mieszkanie od podwórka, nie od ulicy.
Pokój:
- ok. 15 mkw., niezależne wejście
- tv, internet - stałe łącze.
Oczywiście nieograniczony dostęp do kuchni, łazienki, sprzętów domowych, kuchennych, itd.
W pokoju jest jeden materac łóżkowy 140x200, posiadamy poza tym kilka innych sprzętów do spania.

Chcemy wynająć pokój dla dwóch, góra trzech osób NA CAŁY OKRES FESTIWALU. Więcej osób niż 2,3 się raczej nie zmieści, aby było w miarę komfortowo. Cena - 600 zł.

Uwaga: mieszka z nami dwuletni pies (suka), miły niezwykle, i nie mający na swym kącie jakiegokolwiek ugryzienia kogokolwiek, i bez takowych zapędów, a wręcz odwrotnie.

Chcemy być na ENH, dlatego zostajemy we Wrocławiu i mieszkamy w naszym drugim pokoju.

Zainteresowanych (dokładna lokalizacja, pozostałe szczegóły, zdjęcia) proszę o kontakt na priva.

raku

Post 6 lip 07, 13:13

...na priva to znaczy:
krzysztof@raczkowski.biz

maria

Post 6 lip 07, 20:17

potrzebuje noclego dla 6 osób!
może część spać na podłodze!
na cały festiwal i byle nie najdrożej!
(najlepiej jakby się dało do 20 zł od osoby)

proszę o kontakt:
Maria Więcko
tel. 661687417
mar_ia@o2.pl
gg 3339940

kukułła

Post 6 lip 07, 22:07

szukam noclegu od 22 do 27. czy ktos moze pomoc?
kontakt prosze pod gg 1508065
lub szukam tez kogoś chętnego do dwójki lub czworki. znalazlam pare faknych ofert ale nie w pojedynke. ps. nie gryzę

adesp

Na forum od:
17 cze 07, 17:12

Post 6 lip 07, 23:23

adesp napisał(a):Jest wolny pokój do wynajęcia na czas festiwalu na ul. Modrej (Kozanów). Mogą się do niego zmieścić 4 osoby, cena za całość 450 złotych.

chyba nadal aktualne. Ktoś się pisze?

keats

Post 7 lip 07, 10:04

adesp napisał(a):
adesp napisał(a):Jest wolny pokój do wynajęcia na czas festiwalu na ul. Modrej (Kozanów). Mogą się do niego zmieścić 4 osoby, cena za całość 450 złotych.

chyba nadal aktualne. Ktoś się pisze?

Jestem bardzo zainteresowany tym lokum na Kozanowie dla 4 osób, tylko nie mogę podziałać na privie, bo rejestracja na forum jest aktualnie niemożliwa, bardzo prosze Cię adesp o kontakt, na adres keats@wp.pl

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 7 lip 07, 10:24

keats napisał(a):rejestracja na forum jest aktualnie niemożliwa

keats: przed chwilą sprawdziłem, czy wszystko jest ok z rejestracją. Otóż, wszystko jest w porządku. Podejrzewam, że wpisałeś błędny kod potwierdzający (zwróć szczególną uwagę na litery "i" oraz "j"). Spróbuj, proszę, jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznie.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

jhb1

Post 8 lip 07, 16:40

Nie mam kogos kto znalazl by miejsce dla jednego zblakanego wolontariusza??
gg: 3423761
qbaa1@poczta.onet.pl

suma

Post 8 lip 07, 17:41

zareklamowal sie akademik "starszny dwór" orangehostels mieszkam niedalego (sorrki, ja nie wynajmuje) bardzo polecam, bo to 15-20 minut na nogach, po pólnocy mozna wracac z RYNKU piechota.

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 8 lip 07, 18:53

suma napisał(a):zareklamowal sie akademik "starszny dwór" orangehostels mieszkam niedalego (sorrki, ja nie wynajmuje) bardzo polecam, bo to 15-20 minut na nogach, po pólnocy mozna wracac z RYNKU piechota.

Właśnie mam rezerwację w tym miejscu, ale mam nieco wątpliwości, bo też jest inna opcja i nie jestem pewna, co lepsze.
Okolica tego akademika jest ok ?

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 8 lip 07, 18:59

Myślę, że suma już odpowiedział(-a) na Twoje pytanie tayuki :) Jeśli po północy można wracać spokojnie piechotą tzn. że okolica raczej spokojna. Poza tym to naprawdę jest kawałeczek od centrum. Ja polecam, z racji tego iż sam zamierzam tam kimać, a wiadomo, lepiej wśród swoich ;)
cry baby cry

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 8 lip 07, 19:56

Dzięki. Jeszcze przedyskutuję z resztą mojej małej grupki.
Jestem trochę przewrażliwiona ostatnio na punkcie bezpieczeństwa w tym zakresie, bo na Open'erze o mało mnie i mojej kumpeli nie okradli, niemiło było, z nożem, ale zignorowałyśmy i skończyło się na strachu.

boy_in_the_hood

Na forum od:

Post 8 lip 07, 20:00

Wiesz jak jest, 100% bezpieczeństwa nie zapewnia nic i nigdzie :P Ja z kolei miałem znajomych na Open'erze i nie mieli żadnych problemów. Niestety, jak mają Cię napaść to zrobią to choćby po wyjściu z kina... Tak czy siak miejsce polecam.
Pozdrawiam.
cry baby cry

dessert

Na forum od:
9 lip 07, 12:42

Post 9 lip 07, 12:50

lkk
Ostatnio edytowano 17 lip 07, 9:55 przez dessert, łącznie edytowano 1 raz

kinomi

Post 9 lip 07, 21:33

A ja dla odmiany poszukuję noclegu :-)
Dla sympatycznej, bardzo spokojnej pary bez nałogów ;-) Na cały festiwal, głównie do spania między seansami, żadnych imprez. No i miło, gdyby było jakoś niedaleko... Info na mail: luthien88 MAŁPA poczta. onet. pl

MefistoTT

Na forum od:
10 lip 07, 0:03

Post 10 lip 07, 0:35

witam,

mam do zaoferowania 1 miejsce noclegowe w mieszkaniu prawie w całości zamieszkałym przez wolontariuszy, oddalonym nogami od centrum jakieś 15 minut a tramwajem 7 minut, blisko naszego miejsca zamieszkania kursują także nocne, co jest dodatkowym udogodnieniem.
Wszelkie dodatkowe informacje co do mieszkania na priva,

interesują nas osoby które zostają na cały festiwal, w tym oczywiście wolontariusze, którzy są zawsze mile widziani :-)

kontakt: MefistoTT@gmail.com

pozdrawiam Kuba, wolontariusz z Heliosa

motyl

Na forum od:
10 lip 07, 14:03

Post 10 lip 07, 14:36

POMOCY!!!!!!!!!!!!!Witam serdecznie Wszystkich miłośników magii kina:) Wraz z koleżanką szukamy jakiegoś malutkiego kąta by móc regenerować siły w trakcie festiwlu!!!oczywiście potencjalny wybawiciel,przyjmując nas w swoje progi,bedzie miał możliwość nakarmienia swojego portwela:)) mój nr. gg 3270644!! pozdrawiam .aga
Małe zdarzenia...nie ma nic większego od nich!!!

Doktor Judym

Na forum od:
10 lip 07, 18:53

Post 10 lip 07, 20:25

Smutek, smutek... (...) Doktor Judym szedł pustym szpalerem, z głową zwieszoną, z rękami w kieszeniach paltota. Czasami potrącał nogą kasztan świeżo wyłusknięty, błyszczący wśród suchych liści. (...) Szedł brzegiem lasu, później środkiem pastwisk błotnistych. Gdzieś błądził. (...) Szedł dalej.

(Stefan Żeromski, Ludzie bezdomni, s. 54-55, 232)

Niewesoło, prawda? Chcesz pocieszyć Judyma, odmienić los ludzi bezdomnych i zająć dożywotnie miejsce w kanonie lektur? Poratuj miejscem dla dwojga w samodzielnym mieszkaniu albo wolnym pokojem od 19 do 29 lipca! Jesteśmy wypłacalni (w rozsądnych granicach), wstajemy po rogaliki, wychodzimy na pierwsze seanse, wracamy po ostatnich, między seansami śpimy. Będziemy wdzięczni za kontakt na doktorjudym@gmail.com, trzem pierwszym osobom podarujemy egzemplarz Siłaczki z opracowaniem (oprawa miękka).

elfavorro

Na forum od:
8 maja 06, 15:22

Post 10 lip 07, 20:52

:D :D :D

respekt
Wot's your function in loif?

olka

Post 11 lip 07, 10:38

hej! wynajmę z koleżanką pokój w mieszkaniu studenckim w świetnej lokalizacji,do heliosa kolo 15 min, ale za to z widokiem na ostrów tumski, najładniejsze miejsce we wrocławiu. w pokoju mała kanapa, trudno powiedzieć czy dla jednej czy dwóch osób:) ale we dwoje można spać. niestety pracuję w czasie festiwalu i wstaję rano. oczywiście wracać można o każdej godzinie, ale po cichu:)) to jedyny warunek. ceny do uzgodnienia, kontakt: dylewicz41@wp.pl
pozdrawiam

olka

Post 11 lip 07, 15:03

oferta powyżej na chwilę obecną nieaktualna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do 7. - Aaaby spać we Wrocławiu