boy_in_the_hood napisał(a):A czy jest szansa na spakowany w pdf program, w takim wydaniu jak w zeszłych edycjach?
Sheela napisał(a):Czy jest szansa na to by jutro pojawił się program poukładany nie alfabetycznie a godzinowo? Myślę, że takie rozwiązanie jest dla wszystkich o wiele wygodniejsze. Przychylam się do prośby o program w formacie pfd. Pozdrawiam.
Strator napisał(a):Proszę bardzo, już jest!
PDFy opublikujemy jak będą gotowe.
Pracujemy jeszcze nad indeksem, będzie więc możliwości filtrowania. Cierpliwości. Zajrzyjcie jutro popołudniu.
jersey napisał(a):Ha, powybierałem filmy i pozaznaczałem. Powybierałem godziny wyświetlania (jedną lub dwie z trzech możliwych) i co mam dalej z tym zrobić. Szkoda, że wasz program komputerowy nie układa automatycznie optymalnego układu seansów przy określonych wymaganiach np. 2 filmy dziennie itp. Może za rok, bo teraz mnie czeka pracochłonne "optymalizowanie".
Strator napisał(a):Cierpliwości. Jeszcze dziś udostępnimy mechanizm, który chyba spełni Wasze oczekiwania. Dajcie nam czas do północy
gosia napisał(a):Fajny ten nowy mechanizmPrzydałoby się jeszcze (mi przynajmniej), żeby w 'Moich filmach' był widok segregujący filmy po cyklach. Ale to tylko tak. Ogólnie program (metki i te sprawy) w tym roku to dla mnie pierwsza festiwalowa rewelacja!
Racja,poza tym z TL do mediateki nie jest 10 km;)Roman Gutek napisał(a):Sheela i cze67: w tym roku przy Teatrze Lalek bedzie klub festiwalowy i będzie tam dużo więcej miejsc siedzących i będzie też zdecydowanie więcej osób. Hyde Park w końcu musi być w parku !!!!Pozdrawiam seredcznie.
Roman Gutek
chinaski napisał(a):Racja,poza tym z TL do mediateki nie jest 10 km;)Roman Gutek napisał(a):Sheela i cze67: w tym roku przy Teatrze Lalek bedzie klub festiwalowy i będzie tam dużo więcej miejsc siedzących i będzie też zdecydowanie więcej osób. Hyde Park w końcu musi być w parku !!!!Pozdrawiam seredcznie.
Roman Gutek
Strator napisał(a):No dobra.
Niespodzianka już działa:
www.eranowehoryzonty.pl/kalendarz.do
Miłej zabawy.
Zrobimy jeszcze wyraźniejsze podświetlanie wybranych filmów.
A jeśli jeszcze potrzebujecie PDFów:
http://7ff.eranowehoryzonty.pl/pliki/kalendarium.pdf
Strator napisał(a):No dobra.
Miłej zabawy.
Zrobimy jeszcze wyraźniejsze podświetlanie wybranych filmów
d4b0 napisał(a):Strator napisał(a):No dobra.
Miłej zabawy.
Zrobimy jeszcze wyraźniejsze podświetlanie wybranych filmów
dobra robota.
jedyny minus taki, ze w przypadku normalnej listy filmow ("moje filmy") widzimy, ktore wybralismy i juz mamy dla nich przydzielone jakies projekcje. na "kalendarium" widac tylko konkretne projekcje.
Filip II napisał(a):Mam pytanie - co oznacza dopisek "+ koncert" przy niektórych seansach z filmami Antonisza ? Ktoś będzie grał do filmów (kto?:) ) czy później będzie jakiś koncert inspirowany jego filmami ?
Chciałbym usłyszeć muzyczne wariacje na tematy takie jak np. działanie jamniczka...
Strator napisał(a):Nie do końca. Jeśli dałeś metkę do jakiegoś filmu, ale nie dałeś jej do żadnego seansu wówczas, owszem, metka przy seansie w kalendarium będzie szara, ale jak najedziesz myszką na film to pokaże Ci się chmurka w kolorze metki, z treścią metki jeśli taką dałeś.
Powrót do 7. - Przed festiwalem