drobne udoskonalenie kalendarza projekcji

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz? Co rozwijać, co zmienić?
jerry

Post 3 sie 06, 13:29

Witam,

czy w kalendarzu projekcji można by dla danego filmu podawać stronę, na której w katalogu znajduje sie opis filmu? Przypuszczam, że stanowiłoby to ułatwienie dla wielu, zwłaszcza dla tych, którym zdarza się dokonywać wyboru filmu w ostatniej chwili... Wpłynęłoby to także na stan katalogu po festiwalu...

pozdrawiam

jerry

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 3 sie 06, 13:33

Pomysł całkiem niezły, faktycznie mój katalog ledwo żywy... Poza tym chyba spis filmów na końcu katalogu nie zawiera wszystkich pozycji...
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

Gość

Post 3 sie 06, 13:39

zeteenoen napisał(a):Pomysł całkiem niezły, faktycznie mój katalog ledwo żywy... Poza tym chyba spis filmów na końcu katalogu nie zawiera wszystkich pozycji...

zawsze wieczorem przed snem starałem sie odrobić pracę domową - wpisywałem na następny dzien obok każdego filmu stronę katalogu, co naszej 5 osobowej grupie ułatwiało wybory...

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 3 sie 06, 13:53

Nie zawsze udawało mi się odrobić prace domową, wracając po 3 rano z klubu festiwalowego :) Ale myśle że mała cyferka przy opisie filmu nikomu by nie zaszkodziła...
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 3 sie 06, 18:10

Też o tym myslałam :)
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

soffika-zoe

Na forum od:
6 sie 05, 1:34

Post 3 sie 06, 22:00

w kalendarzu projekcji-nr strony z opisem filmu w katalogu orz odwrotnie- w katalogu przy opisie data seansu:) o ile to jest mozliwe. domyslam sie ze kalendarz projekcji zmienia sie do ostatniej chwili.
I still haven't found what I'm looking for

Powrót do 6. - Wrażenia pofestiwalowe