Temat znany, niestety już wcześniej, ale myśle, że nie można zostawiać tego bez komentarza, po kolejnej edycji tego znakomitego progrmowo(!) festiwalu.
Jestem na Festiwalu już po raz 4.Co roku kupowałem sporo wejściówek.
W tym roku po raz pierwszy kupiłem karnet + 5 biletów na wydarzenia dod.Niestety muszę powiedzieć, że tego ŻAŁUJE!Raczej nie zrobie tego w przyszłym roku!!Wszystko przez liczne problemy z wejściem na seanse, które cieszyły się dużym zainteresowaniem, lub odbywały się w małych salach.Nie udało mi się dostać na szereg seansów, na których mi bardzo zależało,mimo, że przychodziłem z 30 min wyprzedzeniem.Ludzie z biletami byli wpuszczani, w przec.do wielu karneciarzy.Moje życie nie polega tylko na oglądaniu filmów, więc różne sprawy nie pozwoliły mi obejrzeć tych filmów w in.terminach.
Uwarzam, że to SKANDAL organizacyjny co się dzieje na tym festiwalu!Ludzi, którzy od razu zainwestowali więcej kasy (250 zł - sam karnet) i zrobili to z odp.wyprzedzeniem(pewne pieniądze dla organizatorów).traktuje się jako "drugą kategorię"!Czułem się jak frajer z tym karnetem.Po co właściwie są te karnety?Jeśli z rok sytuacja się nie zmieni to napewno nie kupie tego cholernego karnetu.I myśle, że nie będe jedyną osobą.