Wolontariusze

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz? Co rozwijać, co zmienić?
soffika-zoe

Na forum od:
6 sie 05, 1:34

Post 2 sie 06, 14:26

Wolontariusze- bardzo istotny "element" :) festiwalu- bez ich udzialu nie miałby szans sie odbyć. Jakie sa wasze opinie?
Ja mam dużo pozytywnych jak i negatywnych spostrzeżeń:)
I still haven't found what I'm looking for

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 2 sie 06, 14:30

Właściwie żadnych minusów, ze strony wolontariuszy nie spotkały mnie żadne nieprzyjemności ani szykany:-) Wręcz przeciwnie - mili, uśmiechnięci. Może rzeczywiście nie powinni wpuszczacz spóźnialskich, ale pewnie mają zbyt miekkie serca:-)
Ogromny plus i podziękowania za pracę.

Leo

Na forum od:
13 cze 06, 8:11

Post 2 sie 06, 15:59

soffika-zoe napisał(a):Ja mam dużo pozytywnych jak i negatywnych spostrzeżeń:)

Any details?;)

A wolontariusze tak...taaak...bardzo bardzo mój, mój i wogóle :) Szczególnie z Mediateki od karnetów a później informacji - pełen wypas i profesjonalizm. Zniżeczka na PKP - bardzo prosze, smyczka - nie ma problemu, miła pogawędka o obejrzanych filmach - jak najbardziej, przydatne informacje(gdzie zjeśc, pochodzić itp) - juz się robi :)

A i w Heliosie i Wawie nie było źle - wchodzisz na seans a tu zawsze dzień dobry, dobry wieczór itp. Ja w każdym razie czułem się dopieszczony ;)

mary

Post 2 sie 06, 20:45

A jak Wam sie podobał sklepik Celuloid i informacja w Heliosie? Starałyśmy się jak tylko mogłyśmy...:)

em

Na forum od:
1 sie 06, 23:19

Post 2 sie 06, 20:59

do wolontariuszy zadnych zastrzezen, mili, pomocni, usmiechnieci mimo wielu godzin pracy, a Pani z Teatru Lalek wprost cudowna, zawsze "witamy", "zapraszamy", "dziekujemy uprzejmie", cudo :)

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 2 sie 06, 21:59

Pani wolontariuszka w okularach, z plakietką z przekreślonymi kaczkami - ogromne dzięki za pomoc mimo zmęczenia, nawet po zamknięciu mediateki. Pozdrawiam !!
P.S. Gdzie Pani dorwała taką plakietkę??
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

Querelle

Na forum od:
24 gru 04, 4:26

Post 2 sie 06, 23:31

Wolontariusze spisali się na złoty medal. Wszyscy!

Szczególnie chciałbym wyróżnić przesympatyczną czarnowłosą Panią z kina "Warszawa" zbierającą głosy po projekcjach konkursowych. Wolontariuszka pierwszej klasy. :)

hella

Na forum od:
2 lis 05, 21:04

Post 3 sie 06, 14:40

Czarnowłose panie przy konkursie w "Warszawie" pracowały trzy, więc prosimy o dokładniejszy rysopis :-)

Querelle

Na forum od:
24 gru 04, 4:26

Post 3 sie 06, 17:51

Włosy krótkie, lekko kręcone. Poza "Warszawą" często widoczna w towarzystwie pewnego blondynka. :)

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 3 sie 06, 18:10

O tak, wolontariusze byli fantastyczni, przesympatyczni i zawsze uśmiechnięci. Wielkie dzięki za cały festiwal!
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

soffika-zoe

Na forum od:

Post 3 sie 06, 21:17

mnie najbardziej przypadli do gustu wolontariusze z warszawy :D

Maski

Na forum od:
2 sie 05, 13:03

Post 3 sie 06, 22:19

mnie też jedna chwyciła ze rekę(pewnie dlatego ze ciemno) ((: w "warszawie" oczywiście. tym bardziej pomcne bo bylem spóxniony a w ręce jeszcze mialem kawę. w sumie miły wstęp do "garpastrum" był.szkoda ze nie wiem która to((:

soffika-zoe

Na forum od:

Post 3 sie 06, 22:29

mnie ten najfajniejszy nie chwycił, ale nie miałabym nic przeciwko. kurcze, trzeba było mie się spóźnić... :D

dawidu

Post 4 sie 06, 20:45

Pani Ola, obecna w MEDIATECE. naprawde OBECNA. niezwykle pomocna i skuteczna. wielkie DZIEKUJE, Pani Olu ;)

wolontariuszka

Post 7 sie 06, 14:20

A propos przypinki, którą miała panna w okularach (Agata - obecnie wygrzewająca się nad ciepłym morzem i forum chyba nieczytająca :-) - pochodzi ona ze sklepiku oznakowani.pl . Miało je jeszcze parę osób :-)
Pozdrawiam!

marines

Na forum od:
14 maja 06, 13:03

Post 7 sie 06, 19:43

panom przystojniakom z Capitolu również dziękujemy... tym bardziej,że nie wywalili mnie jak biegałam po teatrze ze spóźnionym obiadkiem, mniam mniam... ;)

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 7 sie 06, 21:52

Pozdrowienia zatem dla pani Agaty i tajemniczej wolontariuszki za wtajemnicznie mnie :>
dużo słońca (w wersji takiej na niebie, nie mam na myśli Sokurova)... Pozdrawiam
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

batatak

Post 8 sie 06, 21:12

panie z Heliosa- mam na mysli sklepik i informacje- najlepsze pod sloncem. Mile, usmiechniete, kompetentne.... ladne:) miodzio!!!

yousek

Na forum od:
28 paź 05, 20:57

Post 8 sie 06, 21:28

a ja pozdrawiam pewną panią Katarzynę z teatru lalek, ze sklepiku, bardzo się przyjemnie z nią śmiało na bolly :) a tak poza tym, to fajnie było ogladac odsypiających wolontariuszy w mediatece na tych sofkach takich :D pzodrawiam

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 9 sie 06, 11:41

Pozdrawiam dziewczyny z mediateki ktore kazdego dnia rano wydawaly mi welcome packi dla vipow.

Ewa B. ( z opery)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 9 sie 06, 13:30

Woluntariusze byli super, wszyscy bez wyjatku, jak co rok zreszta, pozdrawiam!
MK

MAXXIU

Post 16 sie 06, 16:54

PANI OLA W MEDIATECE.... DZIEKUJE ZA USMIECH... MOGLBYM U PANIE KUPOWAC BILETY ZAWSZE...:):):)

dawidu

Na forum od:
6 sie 06, 12:46

Post 16 sie 06, 19:55

powtorze sie, ale naprawde jest za co napisac DZIEKUJE;) pani ola w mediatece. za pomocnosc i skutecznosc...
'it's not about death or life. it is much more important than this'

o

Post 17 sie 06, 15:02

jako jedna z wielu wolontariuszek o imieniu ola, wśród pracujących w mediatece- dziękuję serdecznie ;-)

Gość

Post 28 sie 06, 23:25

a ja straszliwie zmęczona po nocnych szaleństwach ślicznie dziękuję za ciepły uśmiech wolontariusza z heliosowej dziewiątki:)

AK

Na forum od:
1 mar 05, 21:01

Post 30 sie 06, 2:01

A ja bardzo przepraszam Panią Wolontariuszkę z "Warszawy" za rzucanie moich kuponów na podłogę. Serdecznie pozdrawiam

analogowy

Post 2 wrz 06, 22:10

A ja wciaz pozostaje pod urokiem przeslicznej wolontariuszki, ktora to w osmym odcinku ENH.TV mowi o sobie radosnie: "...Marta - przedzieram bilety w Heliosie!"
Moze ktos wie jak moglbym skontaktowac z Panna Marta? Jesli tak, prosze o info na adres: analogowy@gazeta.pl
Z gory dziekuje :)

Leo

Na forum od:
13 cze 06, 8:11

Post 16 wrz 06, 15:51

Tak BTW. Moze orientuje się ktoś czy już można zgłaszać się do p.Moniki w kwestii zaświadczeń o odbytym wolontariacie? ;)

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 18 wrz 06, 10:37

Leo napisał(a):Tak BTW. Moze orientuje się ktoś czy już można zgłaszać się do p.Moniki w kwestii zaświadczeń o odbytym wolontariacie? ;)

Tak, można :) Proszę napisać do mnie maila.
Pozdrawiam serdecznie, Monika Treichel
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Powrót do 6. - Wrażenia pofestiwalowe