Publika

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz? Co rozwijać, co zmienić?
mizery

Na forum od:
11 lip 06, 15:50

Post 1 sie 06, 21:42

Piszę to w osobnym temacie, bo uważam, że publiczność festiwalowa była po prostu wspaniała. Młodzi, inteligentni i bardzo kulturalni (czasem za bardzo) ludzie. Incydentalne sytuacje z telefonami komórkowymi czy jedzeniem kanapki nie podważą mojego zdania. Z imponującą uwagą oglądaliście wszystko, reagowaliście bardzo szczerze i ocenialiście w sposób bardzo wyważony. Brawo! Oglądanie filmów w waszym towarzystwie to prawdziwa przyjemność.

em

Post 1 sie 06, 21:44

zgadzam sie z tym, ze publicznosc na Nowych Horyzontach jest cudowna, ale co masz na mysli piszac "za bardzo kulturalna"? :)

Gość

Post 1 sie 06, 21:47

Podpisuje się pod tym nogami i rękami!

Osoby niekulturalne zawsze sie znajda, ale w przewazajacej mierze na ten festiwal przyjezdzaja ludzie zainteresowani kinem i intelektualnymi kaloriami - nie musza jesc, nie musza spac, wystarczy im tylko ogladac filmy :)

Pozdrawiam!

fullframe

Na forum od:
31 lip 06, 1:30

Post 1 sie 06, 23:39

Z brakiem snu to nie przesada, sam wykończony pierwszymi pięcioma dniami (i nocami) festiwalu przysnąłem na ławce (na siedząco) przed wieczornym seansem. Zatroskana straż miejska obudziła mnie pytaniem - "czy pan się dobrze czuje?" ;)
Ach, co za miasto!

mizery

Na forum od:
11 lip 06, 15:50

Post 9 sie 06, 14:04

em napisał(a): co masz na mysli piszac "za bardzo kulturalna"? :)

Mam na myśli to, że kiedy owa wspaniała publicznośc widzi jakiegoś ignoranta, brakuje jej odwagi? śmiałości? a może umiejętności przejścia na język chama? , żeby go po prostu opieprzyć. Kiedy nie reagujemy na chamstwo - przyzwalamy na nie.

Powrót do 6. - Wrażenia pofestiwalowe