Dorobiłem na forum możliwość dołączania zdjęć i innych załączników. Jeśli chcecie by zdjęcia pokazały się w formie galerii pamiętajcie o zaznaczeniu opcji "Przedstaw obrazki w postaci galerii zdjęć".
Możecie sami je załącząć, usuwać i w ogóle. Musicie się tylko zalogować.
Poniżej pierwsza galeria - eliski. Te wyjątkowo dodałem sam.
Ostatnio edytowano 20 sie 06, 16:03 przez Strator, łącznie edytowano 1 raz
Hej hej,jestem strasznie milo zaskoczona,bo weszlam polazic po stronce,a tu widze cos bardzo znajomego:)moje nogi na zielonej trawce.Przez chwile mialam watpliwosci czy to moje,ale wszystko sie zgadza-zegarek na lewej rece,spodnie,a nawet kolor lotki:)Byl to dzien przed festiwalem,gralismy w badmingtona,a potem ktos nam powiedzial,ze nie wolno,ze dywan sie jeszcze nie przykleil...
Mile wspomnienia:)
spróbuję dodac kilka z ENH 2006 - poczasie, ale tak jako przedsmak na ten rok;-)
Ale czy to jeszcze możliwe?! Gdzie można załadowac fotki????
loupquichante
cantaloop: oczywiście, jak najbardziej jest to możliwe. By załadować fotki, musisz jednak założyć konto użytkownika Forum ENH (kilkając na "rejestrację" na samej górze strony). Wówczas pod wysyłaną wiadomością zamiast kodu potwierdzającego (wprowadzonego dla osób niezarejestrowanych i niezalogowanych) pojawi się "dodaj załącznik / obrazek".