2 sie 06, 13:16
właśnie problemem jest, że w centrum Wrocławia nie ma tak dużego klubu, który mógłby pomieścić wystarczającą ilość osób
może poza W-Z - w który ma co dzień są dyskoteki, a poza tym nie jest wcale taki wielki
poza centrum do głowy mi przychodzi hala Wytwórni Filmów Fabularnych, ale ona pewnie jest dużo droższa niż Browar Mieszczański, klimatu nie ma tam praktycznie w ogóle, śmierdzi olejem, którym impregnowane są deski na podłodze i wcale bliżej nie jest (ale przyjemniej się idzie) - dla niewtajemniczonych - są to hale koło Hali Stulecia
zrobienie czegokolwiek na zewnątrz raczej nie ma szans - Wyspa Słodowa odpada - kiedyś były tam kocerty, ale teraz jest tam permanetna budowa, poza tym były jakieś problemy z hotelem po drugiej stronie rzeki i mieszkańcami
jest Wyspa Piaskowa - gdyby postawić jakiś duży namiot, to kto wie, poza tym w najbliższej okolicy nie ma jakichś strasznie zamieszkanych terenów
są Pola Marsowe - ale znowu za daleko
może coś by się dało zrobić na terenach wodonośnych - są tam jakieś hale, jest wieża ciśnień, w której już się odbywały jakieś przedstawienia (gdybam, nigdy tam nie byłem)
na razie w sumie nic mi więcej do głowy nie przychodzi
Plac Wolności ma dodatkowy minus - za jakiś czas zacznie się tam budowa nowego gmachu Opery Dolnośląskiej
Ostatnio edytowano 3 sie 06, 15:31 przez
Peether, łącznie edytowano 1 raz
cada dia se la traga mi corazon.....
mala vida......