Helios

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz? Co rozwijać, co zmienić?
Gość

Post 2 sie 06, 17:01

Kochani zanim zaczniecie zupełenie plakac musicie wiedziec ,ze my w heliosie odawalilismy kawał bardzio ciezkiej i dobrej roboty a to ze ktos musiał 5 min czekac na rozpoczecie seansu to trudno naprawde robilismy wszystko zeby było ok.16godz dzien w dzien zebyscie mogli wszystko obejrzec!

Jacenty

Post 2 sie 06, 18:42

gość napisał(a):Kochani zanim zaczniecie zupełenie plakac musicie wiedziec ,ze my w heliosie odawalilismy kawał bardzio ciezkiej i dobrej roboty a to ze ktos musiał 5 min czekac na rozpoczecie seansu to trudno naprawde robilismy wszystko zeby było ok.16godz dzien w dzien zebyscie mogli wszystko obejrzec!

I bardzo dziękujemy :))))

sokout

Na forum od:
24 lip 06, 19:33

Post 4 sie 06, 1:08

Nikt nie umniejsza waszej pracy i wysiłku. Jeśli narzekam na spóźnialskich to na nich, nie na was przecież. Tylko szkoda że nie mieliście odwagi o pełnej godzinie zamknąć drzwi i pokazać delikwentowi jego własny karnet na którym jak byk widnieje " Po rozpoczęciu seansu osoby spóźnione nie będą mogły wejść na projekcję". Tylko tyle.
"Film powinien być jak kamyk w bucie"

gOŚĆ

Post 7 sie 06, 19:39

Ja byłem zachwycony 2 pietrem w Heliosie.Najwiecej ludzi a dawali rade!Siedziałem sobie nieraz i patrzyłem co oni musieli znosic jak przyszedł nieraz takzawany vip.Moj Boże!Brawo Helios

Jacenty

Post 21 sie 06, 21:26

A teraz w Heliosie śmierdzi popcornem na cale kino (nawet w WC), przewala się tlum dyskotekowych paninek iżelowych chlopców :((((

Dobrze że choć przez chwilę bylo tam normalnie. Dzięki Ci ENH :)))

Powrót do 6. - Wrażenia pofestiwalowe