Gonera z ENH w TVP

Jak było? Czego doświadczyłeś? Z czym wracasz? Co rozwijać, co zmienić?
Jacenty

Post 3 sie 06, 9:26

Kilka razy obejrzalem w TVP relację z ENH, którą prowadzil Robert Gonera, aktorzynę z Wroclawia. Nigdy więcej! Maniera, infantylne pytania, glupawy uśmiech na twarzy. Bardzo proszę organizatorów o zmianę tego wodzireja w przyszlym roku.

doktor pueblo

Post 3 sie 06, 14:20

A ja widziałem jak zapraszał na znakomity film Murnaua: Gabinet doktrora Caligari ;)

Filip II

Na forum od:
17 cze 06, 19:59

Post 3 sie 06, 14:36

doktor pueblo napisał(a):A ja widziałem jak zapraszał na znakomity film Murnaua: Gabinet doktrora Caligari ;)

Ufff, dobrze, że nie na Newskiego :P

Gość

Post 3 sie 06, 17:02

doktor pueblo napisał(a):A ja widziałem jak zapraszał na znakomity film Murnaua: Gabinet doktrora Caligari ;)

Gabinet wyreżyserował Robert Wiene
to tak dla porządku ;)

doktor pueblo

Post 3 sie 06, 17:33

widać pan Gonera w szkole filmowej akurat przysnął na tej lekcji ;)

soffika-zoe

Na forum od:
6 sie 05, 1:34

Post 3 sie 06, 22:02

mama ogladala relacje i mowila ze be!
najlepiej byloby w ogole z nich zrezygnowac. przypominaja mi sie relacje grażynki t. ze wszystkich pompatycznych festiwali, a przeciez ten ma byc inny.... po co mu te relacje???
I still haven't found what I'm looking for

olena

Post 4 sie 06, 16:29

W gazecie festiwalowej też przypisali "Gabinet..." Murnauowi

Joanna Malicka
NH-Kreator

Na forum od:
18 lip 06, 11:46

Post 11 sie 06, 12:57

Ale tylko we wstepniaku. W srodku juz bylo ok... :) To sie nazywa doglebna lektura! Dzieki! Takich czytalnikow nam trzeba!
Naczelna

dawidu

Na forum od:
6 sie 06, 12:46

Post 11 sie 06, 13:15

Joanna Malicka napisał(a):Ale tylko we wstepniaku. W srodku juz bylo ok... :) To sie nazywa doglebna lektura! Dzieki! Takich czytalnikow nam trzeba!
Naczelna

widzialem, widzialem tez tez ;) nie napisalem, bo cenzor-kreator pewnie by wycial za 'zlosliwosc', jak inne takie moje hyhy ;)
pozdrawiamy SZANOWNA REDAKCJE ;)

p.s. to chyba nie ten watek, prawda? kto przeklei do watku GAZETA FESTIWALOWA? ;) mru.
'it's not about death or life. it is much more important than this'

Joanna Malicka
NH-Kreator

Na forum od:
18 lip 06, 11:46

Post 11 sie 06, 13:18

szanownej redakcji nie straszne zlosliwosci, zwlaszcza, kiedy sa szczera prawda :) pozdrawiamy wiernych czytelnikow!

dawidu

Na forum od:
6 sie 06, 12:46

Post 11 sie 06, 13:23

ooooo !!!!!! ;) pani Joanno, KFJATY do redakcji juz wysylam;) cenzor-kreator widzi? hyhy ;) zaraz zagrzmi? ;)
'it's not about death or life. it is much more important than this'

Powrót do 6. - Wrażenia pofestiwalowe