Tomek napisał(a):Zauwazylem problem z prywatnymi wiadomosciami od czasu zmian na forum. Otoz nie otrzymuje komunikatu na maila ani informacji przy logowaniu ze otrzymalem wiadomosc. Oprocz tego odpisalem przed chwila m.in do Seblona i na skrzynce mam wiadomosc w folderze"do wysłania" a nie w "wysłanych". Najlepiej gdy Seblon potwierdzi czy dostał, czy nie

Sprawdź, czy masz w ustawieniach zaznaczone na "tak" funkcję: "Po przyjściu nowej PW otwieraj dodatkowe okno". Ponadto, po zalogowaniu zakładka "Wiadomości" jest koloru różowego (jeśli masz w skrzynce nowe wiadomości).
Uwaga: po wysłaniu PW wiadomość jest w zakładce "Do wysłania", a dopiero wtedy, gdy adresat ją odczyta, ląduje w zakładce "Wysłane", o czym mowa jest tutaj:
faq.php#f4r1Sprawdź też to, o czym mowa niżej:
Thane napisał(a):A ja nadal nie otrzymuję informacji o odpowiedziach w tematach, w których coś napisałem. Problem sygnalizowałem, ale nic się nie wyjaśniło...
Sprawdź, proszę, czy w ustawieniach forum (profil > ustawienia forum > wysyłanie wiadomości) masz na "tak" zaznaczoną funkcję: "Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach".
Sprawdziłem wszystko na koncie moderatora i zwykłego użytkownika Forum NH - i wszystko jest ok. Przychodzą maile z informacją o PW i odpowiedziach w tematach.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021