pomożecie?
Strator napisał(a):Dzięki za dobre słowo.
Żebym dobrze zrozumiał: chciałabyś mieć listę filmów ometkowanych na czerwono? Czy cały kalendarz ale bez filmów ometkowanych na czerwono?
Strator napisał(a):Ok, tu na festiwalu trwało to chwilę, ale udało się dorobić filtrowanie czerwonych metek. Filtr zapisuje się w sesji użytkownika.
Sprawdźcie proszę czy jest ok.
Strator napisał(a):Właśnie rozbudowujemy system metek, będzie przyjemniej.
Chcemy dać Wam możliwość upubliczniania metek, oraz wyświetlać informację ile osób dany film ometkowało i jak.
Wszystko ma być gotowe na 1 sierpnia wraz z udostępnieniem program na stronie.
Jeśli macie jakieś jeszcze inne pomysły na udoskonalenie metek - piszcie śmiało.
m4ro napisał(a):Strator napisał(a):Właśnie rozbudowujemy system metek, będzie przyjemniej.
Chcemy dać Wam możliwość upubliczniania metek, oraz wyświetlać informację ile osób dany film ometkowało i jak.
Wszystko ma być gotowe na 1 sierpnia wraz z udostępnieniem program na stronie.
Jeśli macie jakieś jeszcze inne pomysły na udoskonalenie metek - piszcie śmiało.
Tak, ja mam pomysł, żeby system metek przypominał ten z 1 lipca 2008.
Dlaczego teraz nie można udostępnić swojej metki? Czy było coś złego w tym, że ktoś pisał "Widziałem, polecam!! To jego najlepszy film" albo "Nowy Tsai!, koniecznie". Wtedy miałem poczucie, że ktoś też jedzie na ten festiwal i żyje nim, a teraz to czuję się jakbym sam się na niego wybierał.
Chociaż powinniśmy się w sumie cieszyć, że metki jeszcze są. Na AFF już ich nie ma.