problem z avatarem, rejestracją

Uwagi i propozycje. Jeśli chcesz coś zmienić, pisz tutaj.
Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 11 sie 07, 15:54

od dluzszego czasu chce go zmienic..i nie moge:/

wyskakuje mi jakis blad...;/ a rozmiary itk zgadzaja sie na 120%

cytat:

Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 164
File : /var/www/web2/html/qforumnh/includes/usercp_avatar.php
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 11 sie 07, 21:19

juz sobie poradzilam..zaladowalam z kompa...i sie udalo...

ale z adresow www niestety nie da rady...:/
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Liwia

Post 4 sie 09, 11:28

Jako gość nie mogłam założyć nowego tematu więc swój problem dołączę tutaj.
Nie moge się zarejestrować na forum, wczoraj cały czas wyskakiwało mi : "Za dużo prób rejestracji dla tej sesji. Proszę spróbować późnie " dzisiaj udało mi sie wypełnic formularz,ale zaraz potem wyskoczył ten sam komunikat ; /

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 4 sie 09, 12:15

Liwia napisał(a):Jako gość nie mogłam założyć nowego tematu więc swój problem dołączę tutaj.
Nie moge się zarejestrować na forum, wczoraj cały czas wyskakiwało mi : "Za dużo prób rejestracji dla tej sesji. Proszę spróbować późnie " dzisiaj udało mi sie wypełnic formularz,ale zaraz potem wyskoczył ten sam komunikat ; /

Hm, dziwne. Przed chwileczką sprawdziłem proces rejestracji i wszystko jest ok (założyłem na moment nowe konto, które już usunąłem). Może nieprawidłowo wpisałaś kod potwierdzający... Dziś zarejestrowały się dwie osoby. Spróbuj, proszę, jeszcze raz.

Liwia napisał(a):Jako gość nie mogłam założyć nowego tematu więc swój problem dołączę tutaj.

Zgadza się. Jeszcze trzy miesiące temu "goście" mogli zakładać nowe tematy. Jednak mieliśmy z tym liczne problemy - ogromna ilość spamu... Postanowiliśmy, że "goście" będą mogli odpowiadać w tematach bez możliwości zakładnia nowych wątków. Wyjątek stanowił do wczoraj dział "Noclegi".
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Liwia

Post 4 sie 09, 15:17

Spróbowałam i tym razem wyskoczyło mi,że do tego maila ( dancingdream@hotmail.com )utworzone zostało już konto . Hmmm nie pamiętam,może rejestrowałam się w tamtym roku przed kupnem karnetu na 8 edycje ? Nie wiem czy mógłbyś to jakoś sprawdzić ?

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 4 sie 09, 15:36

Liwia: Sprawdziłem. Owszem, zarejestrowałaś się w tamtym roku jako Basik90. Pewnie nie pamiętasz hasła do konta. Kliknij zatem na zaloguj, następnie na "zapomniałem hasła" i wpisz w polu użytkownik: Basik90 oraz podaj adres tego maila, który podałaś wyżej. Wtedy na to mailowe konto otrzymasz wiadomość z nowym hasłem.

Liwia

Post 4 sie 09, 19:20

dzięki ;)
tylko,że jak biore na przypomnienie hasła to mi wyskakuje,że konto jest nieaktywne i powinnam sie skontaktować z administratorem.

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 4 sie 09, 19:55

Konto nieaktywne, bo rok temu go nie aktywowałaś przy rejestracji (nie kliknęłaś na podesłany w mailu link aktywujący konto).

Teraz już powinno być okey. Twoje konto jest aktywne i funkcja przypominania hasła powinna zadziałać. Otrzymasz nowe hasło i będziesz musiała aktywować je w identyczny sposób, jak w przypadku aktywacji kont (tj. otrzymasz maila z linkiem).

:)

mf

Post 4 sie 09, 20:55

To ja tez poproszę o pomoc. Rejestrowałam się wcześniej, ale nie pamiętam nazwy użytkowika:), a dzisiaj nie mogłam nijak jej wykombinować. Pewnie sie rejestrowałam do maila marzenafela@poczta.onet.pl... Da się coś zrobić? Pozdrawiam

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 4 sie 09, 20:58

:)
mj: kiedy mniej więcej założyłaś konto? Czy napisałaś jakieś posty, korzystając z tego konta?

mf

Post 10 sie 09, 9:43

Na oba pytania odpowiedź jest nie pamiętam:) Chyba musze po prostu nowe konto założyc i tyle. Pozdrawiam

julcia

Post 20 maja 10, 21:28

dobry wieczór!
założyłam konto dawno temu - może rok, może dwa lata temu - chyba nigdy niczego nie pisałam na forum, ale od czasu się logowałam. w zeszłym tygodniu złożyłam aplikację wolontariacką i jeszcze wszystko było w porządku, a dzisiaj już nie mogę się zalogować. nie działa nawet przypomnienie, bo "Adres email, który podałeś nie pasuje do zapisanego razem z bazą danych".
proszę o pomoc :-)

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:

Post 20 maja 10, 22:55

Trwa mailowa rozmowa ;) Jesteśmy bliscy celu ;)

julcia

Na forum od:
21 maja 10, 19:16

Post 3 cze 10, 10:45

zapomniałam dodać, że wszystko się wyjaśniło ;-)

Powrót do Strona i forum