Nowa strona

Uwagi i propozycje. Jeśli chcesz coś zmienić, pisz tutaj.
Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 5 mar 07, 15:30

Uruchomiliśmy dziś zupełnie nową stronę Festiwalu. Jeszcze jest uboga w treści, będziemy je stopniowo uzupełniać. Pojawi się też wiele nowych opcji - niespodzianek. Ciekawi jesteśmy Waszych wrażeń. Piszcie jeśli macie ochotę...
Ostatnio edytowano 16 cze 07, 15:13 przez Strator, łącznie edytowano 1 raz

TWK

Post 5 mar 07, 19:58

Super strona - wiecej info o Wrocławiu poproszę. Tak jak to było porzednio.

filip

Na forum od:
18 sty 06, 21:17

Post 5 mar 07, 20:33

mnie się podoba. czekam na niespodzianki :d

chinaski

Na forum od:
24 sie 06, 7:06

Post 5 mar 07, 21:48

Kiedy info o warsztatach dla nauczycieli,jeśli oczywiście są w tym roku planowane?Chodzi mi o szczegółowe info o ich programie,płatnościach,karnetach.W lipcu to za póżno.Pozdrawiam.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 16 cze 07, 13:10

Witajcie,

Od uruchomienia nowej strony minęło trochę czasu. Sporo się na niej zmieniło. Dodaliśmy sporo nowych atrakcji. Ciekawi jesteśmy Waszych opinii. Czego na niej brakuje? Czy podoba Wam się jej estetyka? Co moglibyśmy poprawić? Czy karnety i bilety na wydarzenia specjalnie zamawiało się Wam wygodnie?

Ciągle pracujemy nad nowymi elementami. Gotowy jest już prawie nowy layout forum, zaaplikujemy go jak skończymy przygotowania do uruchomienia sprzedaży biletów i prezentacji programu filmowego. Będzie też atrakcyjniejsza galeria zdjęć. To są zadania, które mamy aktualnie na warsztacie.

Pozdrawiam,

Strator
tym razem w imieniu Pracowni Pakamera, autora strony

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 16 cze 07, 13:34

Witam, mi osobiście nowa strona przypadła bardziej do gustu. Ta machina na głównej stronie z lewej jest po prostu doskonała, ostatnio pojawił się na niej licznik dni do końca kupowania karnetów- perełka :) Z zamówieniem karnetu nie było absolutnie żadnego problemu, wszystko przebiegało sprawnie. Brakowało mi tylko jakiegoś ustrojstwa odliczającego dni do rozpoczęcia Festiwalu, ale tym zajął się chinaski :D Dopracowanie galerii zdjęć faktycznie by się przydało, zarówno jeśli chodzi o ilość zdjęć jak i ich układ.

Pozdrawiam serdecznie
cry baby cry
put your finger in your eye

chinaski

Na forum od:

Post 16 cze 07, 21:17

Zgłasza się chinaski.Mnie także strona się podoba,tylko nie wiem czemu dostałem maila przypominającego o zakupie karnetu,skoro wykupiłem go już w marcu..No,chyba że wszystkim przypominacie..
Pozdrawiam na 33 dni PRZED.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 17 cze 07, 0:03

Tak, wszystkim przypominamy. To po to, żebyś mógł przypomnieć kolegom i koleżankom :-)

chinaski

Na forum od:

Post 17 cze 07, 7:52

Rozumiem,gratuluję pomysłu,choć nie kryję że wprowadził ten mail pewien odcień Niepokoju w umysle moim.
Karnety reklamuję jak mogę i to wśród wielu osób.
Pozdrawiam na 32 dni PRZED.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:

Post 21 cze 07, 23:07

Boy_in_the_hood, licznik dni do rozpoczęcia festiwalu specjalnie dla Ciebie!
Chinaski, zasłużyłeś na urlop.

boy_in_the_hood

Na forum od:
18 sty 06, 21:08

Post 22 cze 07, 12:36

hurrrraaaa :) Zawsze mówiłem, że Admini nie są tacy straszni :D Generalnie jeszcze raz gratuluję pomysłu na tą maszynę na głównej stronie, świetna jest i tyle :)
Dziękuję bardzo i imieniu własnym, swoim i osobistym :)
cry baby cry
put your finger in your eye

morningbell

Na forum od:
10 cze 07, 17:48

Post 22 cze 07, 18:21

rzeczywiście maszyna świetna jest :) najbardziej lubię ten fragment z kangurem :D

Gość

Post 18 lip 07, 22:42

może się z deka czepiam, ale w nowej magicznej rozpisce filmów na stronie wkradł się błąd w postaci "Julian Józef Antoniusz" zamiast "Julian Józef Antonisz"

Powrót do Strona i forum