julcia napisał(a):co oznaczają te ikonki po lewej od tytułów wątków? Te stop, play, gazetki i inne?
Seblon napisał(a):cze67: to oznacza, że wiadomość nie została jeszcze odczytana przez adresata (ona została wysłana, spokojnie). Po odczytaniu będziesz ją miał w folderze "Wysłane".
Thane napisał(a):Mały problem: Jakiś czas temu przestałem dostawać na maila powiadomienia o odpowiedziach na forum (w ustawieniach forum mam zaznaczoną opcję by domyślnie informowano mnie o odpowiedziach). Pomożecie?.
Strator napisał(a):Thane napisał(a):Mały problem: Jakiś czas temu przestałem dostawać na maila powiadomienia o odpowiedziach na forum (w ustawieniach forum mam zaznaczoną opcję by domyślnie informowano mnie o odpowiedziach). Pomożecie?.
Maile się wysyłają. Zobacz czy nie trafiają Ci do spamu?
Thane napisał(a):Niestety nic do mnie nie dociera. Maile z forum zawsze trafiały mi do skrzynki odbiorczej (spam zawsze czysty). Nie wiem co jest grane...
Mrozikos667 napisał(a):Seblon napisał(a):cze67: to oznacza, że wiadomość nie została jeszcze odczytana przez adresata (ona została wysłana, spokojnie). Po odczytaniu będziesz ją miał w folderze "Wysłane".
Sensu za dużego to to nie ma
Seblon napisał(a):Thane napisał(a):Niestety nic do mnie nie dociera. Maile z forum zawsze trafiały mi do skrzynki odbiorczej (spam zawsze czysty). Nie wiem co jest grane...
Thane, sprawdź, proszę, czy w ustawieniach forum (profil > ustawienia forum > wysyłanie wiadomości) masz na "tak" zaznaczoną funkcję: "Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach".
Sprawdziłem wszystko na koncie moderatora i zwykłego użytkownika Forum NH - i wszystko jest ok. Przychodzą maile z informacją o PW i odpowiedziach w tematach.