Odświeżona strona festiwalu

Uwagi i propozycje. Jeśli chcesz coś zmienić, pisz tutaj.
Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 26 kwi 08, 0:38

Odświeżyliśmy wygląd strony festiwalu, porządkując jej zawartość i układ, tak, żeby przeglądało się ją jeszcze milej i wygodniej.

To wstęp do innych zmian, które wkrótce pojawią się na stronie.

Na początek - RSSy, czyli gratka dla tych, którzy chcieliby być na bieżąco z informacjami związanymi z 8. MMF Era Nowe Horyzonty.

Jak Wam się podobają te zmiany?
Ostatnio edytowano 30 maja 08, 11:03 przez Strator, łącznie edytowano 2 razy

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 27 kwi 08, 21:50

Miłe dla oka:-)

eliska

Na forum od:
24 cze 07, 7:52

Post 29 kwi 08, 17:24

no własnie ...:) ja tu zajrzałam tylko ,żeby zobczyć co tam i jak tam,a tu patrze i oczom nie wierzę...coś inaczej...jakby ładniej,bardziej pastelowo ,jakoś pluszowo,jakieś nowe zakatki .....:) mi się podoba ,tylko brak mi pudełka z czekoladkami ;) :)))

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 7 lut 09, 22:09

Dobra, mam prośbę żeby suwak, znajdujący sie z prawej strony ekranu został przyciemniony na niebiesko (teraz jest taki srebrny)... Bardzo jest nieczytelny i mam kłopoty z trafieniem w niego kursorem myszki... Troszkę mnie to irytuje...

audrey_horne

Na forum od:
25 lis 05, 22:52

Post 10 lut 09, 22:02

a u mnie jest niebieski...

tangerine

Na forum od:
13 lip 07, 5:38

Post 10 lut 09, 22:15

jak to zrobiłaś ?!

Wrocławianin

Post 24 lip 10, 14:40

Strona festiwalu jest, niestety, strasznie nieprzejrzysta. Brakuje prostych odnośników co i gdzie się dzieje. Informacji nie brakuje, ale trzeba zgadywać, gdzie może być akurat to, czego się szuka. Co więcej, jeśli ktoś dopiero co o festiwalu usłyszał i chciałby sprawdzić co to w ogóle jest, ma kiepskie szanse zdobyć krótką i treściwą informację o "zawartości" festiwalu. Znajomi z zagranicy, którzy mnie teraz odwiedzali, nie wiedzieli wcześniej o festiwalu, ale link do strony niewiele im pomógł- nadal nie byli pewni co to właściwie jest za festiwal. Albo inaczej-czego oczekiwać i czy ich to rzeczywiście interesuje. Jedna treściwa i wyeksponowana podstrona podlinkowana z głównej strony ten problem by szybko załatwiła. Wbrew pozorom, takie coś robi wielką różnicę. To tak na przyszłość. Pozdrawiam! :)

mielczarski

Na forum od:
24 lip 10, 14:38

Post 25 lip 10, 10:49

Chyba muszę się zgodzić z Gościem .... strona nie do końca jest przejrzysta. Nowa osoba, która co dopiero usłyszała o festiwalu i ma ochotę zaglądnąć na stronę może mieć problem w poruszaniu się po niej. Zbyt to zagmatwane jest dla niektórych ... i to akurat słowa są osób z którymi na ten temat rozmawiałam. Więcej przejrzystości

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 2 sie 17, 20:13

Strator w 2008 roku napisał(a):Odświeżyliśmy wygląd strony festiwalu, porządkując jej zawartość i układ, tak, żeby przeglądało się ją jeszcze milej i wygodniej.

A w 2017 roku zrobiliśmy coś zupełnie odwrotnego.
Wszystko, co się wydarzyło, zostało sfilmowane. A jeśli zostało sfilmowane, znaczy, że to prawda.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 2 sie 17, 23:30

m4ro napisał(a):
Strator w 2008 roku napisał(a):Odświeżyliśmy wygląd strony festiwalu, porządkując jej zawartość i układ, tak, żeby przeglądało się ją jeszcze milej i wygodniej.

A w 2017 roku zrobiliśmy coś zupełnie odwrotnego.

Nie, poszliśmy dalej w dokładnie tym, wyznaczonym wiele lat temu, kierunku.
Programu nigdy dotąd nie przeglądało się tak wygodnie.
Jeśli uważasz inaczej - podaj jakiś przykład, tzn z czym masz problem, co nie działa - chętnie przyjmę takie konstruktywne uwagi czy sugestie.
Widzę, że napisałeś uwagi w innym wątku, odpowiem na niego

Powrót do Strona i forum