organizacja wydawania karnetow

Bilety, karnety, akredytacje.
d4b0

Post 19 lip 06, 8:49

Dzisiaj rano zglosilem sie po odbior karnetu, niestety dowiedzialem sie, ze jest to niemozliwe, poniewaz nie dojechaly wejsciowki na Volver.
Jest to dla mnie troche dziwne, skoro sprzedaz wejsciowek na te seanse byla w Mediatece prowadzona juz od dluzszego czasu.

Mila pani powiedziala, ze wspomniane wejsciowki przyjada za conajmniej poltora godziny (w ogole jakie to pociagi spozniaja sie o 1,5 godziny? to chyba KTOS sie spoznil na pociag?). Wlasciwie nie bylby to problem gdyby nie fakt, ze podobnie jak wiele osob mam przed festiwalem wiele obowiazkow, musze chodzic do pracy i nie moge jezdzic pare razy w ciagu dnia przez cale miasto (co zajmuje ok godziny) po odbior karnetu. A sadzac po zainteresowaniu nowym filmem Almodovara, wejsciowki na seanse czwartkowe rozejda sie bardzo szybko :(

Czy rezerwacji wejsciowek na ten film dla posiadaczy karnetow nie mozna bylo zorganizowac droga internetowa? Wtedy tego typu problemy by byly mniej uciazliwe.

tomek_w

Na forum od:
14 sty 06, 9:53

Post 19 lip 06, 9:29

d4b0 napisał(a):w ogole jakie to pociagi spozniaja sie o 1,5 godziny?

gratuluje znajomosci realiow pkp.

jamro

Post 19 lip 06, 9:58

Ja też niestety miałem czas tylko dzisiaj rano aby odebrać, a urlop dopiero jutro. Troche lipa już przed festiwalem ale nic to, mam nadzieje że na czwartek jakieś bilety jeszcze dostane jutro, bo inaczej cały mój misterny plan runie w gruzach :)

Pozdrawiam

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 19 lip 06, 11:49

d4b0 i jamro: to są specjalne wejściówki, które sóźniły się pół godziny z powodu korków. Przykro mi, że nie mogliście ich odebrać dzisiaj rano. MEDITEKA jest czynna do 20.00. Jeżeli nie możecie odebrać ich dzisiaj to proszę skontaktować się z p. Monika Treichel (proszę zadzwonć do Mediateki) i ona zarezerwuje Wam bezpłatne bilety, które odbierzecie jutro. Pozdrawiam. Roman Gutek

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 19 lip 06, 12:11

Do: d4bo i jambro
Proszę skontaktujcie się ze mną mailowo - zostawię dla Was wejściówki na Volvera na 20 lipca. Proszę, jak przyjdziecie do Mediateki pytajcie o mnie.
Przepraszam Was bardzo za opóźnienie.

Pozdrawiam serdecznie
Monika Treichel
monikat@snh.org.pl
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

m

Post 19 lip 06, 13:00

a czy pozostali tez mogą liczyć na takie udogodnienie? :)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 19 lip 06, 14:10

Oczywiście, że tak. To było kilka osób z którymi Panie z Mediateki ustaliły się na odbiór bezpłatnych biletów. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

jamro

Post 19 lip 06, 16:46

Dziękuje bardzo ale udało mi się wyrwać z pracy na 15 minut i mam upragniony karnet i bilet. Trzymam kciuki żeby to było ostatnie opóźnienie i wszystko niech pójdzie organizacyjnie jak z płatka. Do zobaczenia więc jutro i niech uczta sie w końcu zacznie.

Pozdrawiam

jakub

Post 19 lip 06, 20:48

A czy tego jednego dnia, gdy wiele osob dopiero bedzie dojezdzac na festiwal (czyli 20 we czwartek) mediateka nie moglaby byc czynna wyjatkowo nieco dluzej? powiedzmy do 22?
Pozdrawiam

d4b0

Post 19 lip 06, 21:56

Moje obawy byly slyszne, dzis wieczorem, gdy odbieralem karnet, wejsciowek na czwartkowe seanse juz nie bylo.
Dlatego dziekuje Panie Romanie za pomoc - czwartkowa wejsciowka na Volver czekala na mnie wraz z karnetem. Pozdrawiam.

Filip II

Na forum od:
17 cze 06, 19:59

Post 20 lip 06, 11:25

Odebrałem dzisiaj z rana karnet, wejściówki na Volver ( na dzisiaj ) niestety już nie było. Poza tym wszystko dobrze ;)

Pozdrawiam wszystkich organizatorów festiwalu, na czele z wolontariuszami.

m

Post 21 lip 06, 11:31

ja odbierałam karnet dopiero około 18 i miałam niesamowite szczęście, bo dowieziono "świeże" wejściówki na Volvera na 18.30

pozdrawiam

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina