Problem typu rezerwacja/kupno.

Bilety, karnety, akredytacje.
kornfed

Na forum od:
17 lip 06, 15:26

Post 17 lip 06, 15:47

Napytałem sobie biedy w sposób następujący. Zarezerwowałem bilety przez internet, dostałem Numer Zamówienia i coś mnie podkusiło żeby nie czekać do przyjazdu do Wrocławia tylko zapłacić za zarezerwowane bilety przez allpay.pl. Moje pytanie jest następujące: Czy opłata za bilety zarezerwowane będzie uwzględniona czy popełniłem poważny błąd? Jeśli popełniłem błąd to czy mógłbym liczyć na zwrot kasy?

Pisałem na adres mailowy zamowienia@eranowehoryzonty.pl, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi, liczę na to, że tu ktoś szybko mi odpowie czy mam się czym martwić.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 17 lip 06, 16:05

kornfed: nie możemy Ci pomóc. Jestesmy jeszcze w Warszawie, a te skomplikowane sprawy załatwoane są przez osoby we Wrocławiu. Musisz chwile zaczekać, gdyż jest bardzo dużo zamówień biletów przez internet. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Gorith

Post 19 lip 06, 12:40

jeszcze apropos kupowania przez internet. czy jako osoba niepełnoletnia mogę w ten sposób kupić bilety? czy przelew może pójść z konta rodzica, ale na moje dane, żebym mogła później bez problemu bilety odebrać?

macio

Post 21 lip 06, 12:10

Prawdę mówiąc sądziłem że sprzedaż przez internet będzie jakiegoś rodzaju ułatwieniem, tymczasem ja napotykam trudności. Czy może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego po zapłaceniu za bilety przez internet najpierw dostaje potwierdzenie zamówienia, a za dwa dni z tego samego adresu dostaję wiadomość że zamówienie zostało odrzucone. O co chodzi? Czy komuś to się jeszcze przytrafiło, moze to błąd systemu, a może rzeczywiście jest coś nie tak z przelewem pieniędzy.
Wybieram się na festiwal 25 i nie wiem czy w ogóle jest sens skoro nie mogę być pewnym czy są w kasie moje opłacone bilety.

78

Post 21 lip 06, 14:49

dwa razy rezerwowalem bilet w ten sam sposob. Moja dziewczyna swoj odebrala. A moja rezerwacja system uznal za 'do zaplacenia'. A ze nie zaplacilem to... No wlasnie. Czy zarezerwowany bilet przepadl?
Ten system to jakas porazka.

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina