Sprzedaż biletów na seanse

Bilety, karnety, akredytacje.
Piter

Post 15 lip 06, 9:17

Znaczy sie czy jak zarezerwuje przez internet to czy też sie płaci przez internet??

Gość

Post 15 lip 06, 10:28

Mam do sprzedazy karnet przeznaczony dla jednej osoby na MFF Era Nowe Horyzonty.
Karnet jest wazny przez caly czas trwania festiwalu do odbioru w Mediatece. Zainteresowanych prosze o kontakt <usunięte przez admina>

aga**

Post 15 lip 06, 10:41

Witam,
mam pytanie dotyczace zarezerwowanych biletow(z gory przepraszam jezeli takie pytanie juz padlo wczesniej). Czy odbior zarezerwowanych biletow bedzie tylko w Mediatece czy tez w innych miejscach rowniez??

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 15 lip 06, 11:09

aga**:bilety kupione przez internet lub zarezerwowane przez internet będzie mozna odebrać tylko w Mediatece w godzinach 9.00 - 20.00. Bedzie aż 10 stanowisk, więc nie powinno być kolejek. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Spidi

Post 16 lip 06, 15:01

a czym sie różni kupienie biletu od zarezerwowania biletu przez internet??

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 16 lip 06, 17:21

Spidi: odpowiadam: kupując bilet przez internet musisz za niego zapłacić w ciągu 24 godzin (TYLKO przez internet). Możesz kupić nieograniczoną liczbę biletów na jeden seans. Rezerwując bilet przez internet nie musisz za niego płacić teraz, płacisz dopiero przy odbiorze we Wroclawiu w MEDITECE - Centrum Festiwalowym (Plac Tetralny 5) w godz. 9.00 - 20.00. Możesz zarezerwować tylko jeden bilet na dany seans. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

tangerine

Post 16 lip 06, 20:58

zarezerwowalem, ale trwalo to godzine... bardzo byloby milo gdyby za rok pojawilo sie "szybsze" oprogramowanie do kupowania filmow... za kazdym razem po dodaniu filmu do koszyka trzeba wszystko zaczynac od nowa... dzien, kino, godzina itd... byloby szybciej gdyby program przekierowywal do miejsca ostatniego klikniecia...

Bartek

Post 16 lip 06, 21:11

ile kosztuje karnet na festiwal ?

mills

Na forum od:
5 lip 06, 18:51

Post 16 lip 06, 21:39

No dobra to ja mam jeszcze jedno pytanko.

Jeśli zarezerwuję np. bilety na 15 filmów to otrzymam bilet 10+ i koszt każdego z nich będzie wynosił 13zł. Ale jeśli potem chciałbym zarezerwować bilety na jeszcze np. 7 filmów to będę czy nie będę mógł sobie dodać tych 7 do wcześniejszej rezerwacji?

Bo jeśli nie to wtedy te 7 biletów, które zarezerwuję później będą traktowane jako oddzielna rezerwacja i nie doliczą mi się jako bilet 20+ tylko będę musiał za nie zapłacić 14zł każdy, tak?

Piter

Post 17 lip 06, 12:32

Nie można sobie tak dodac, jedynie możesz anulowac rezerwacje biletów i następnie jeszcze raz zarezerwowac te 22 bilety.

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 17 lip 06, 14:35

No cóż, żadnej odpowiedzi (na trzy wysłane maile) nie otrzymałem. Pozostaje mi mieć nadzieję, że jednak znajdę zamówione karnety w mojej kopercie.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 17 lip 06, 14:40

cze67: w jakiej sprawie i do kogo wyslałeś te trzy maile? Jeżeli zapłaciłeś w terminie za karnety to odbierzesz je we Wrocławiu w Mediatece. Pozdrawiam. Roman Gutek

cze67

Na forum od:

Post 17 lip 06, 14:43

Panie Romanie, napisałem na oba zasugerowane adresy: zamówienia oraz do pani Moniki. Zapłaciłem w terminie, nie otrzymałem potwierdzenia, i stąd moje zmartwienie.

sokout

Post 17 lip 06, 17:51

Też nie dostałam potwierdzenia, podobnie jak mój chłopak. Specjalnie się nie martwię, bo procedura potwierdzeń chyba nigdy nie została wdrożona (a może już nie pamiętam) a co roku odbierałam karnet bez najmniejszego problemu. Chociaż czasami zastanawiam się czy przez przypadek zamiast zapłacić za karnet nie wsparłam dzieła Radia Maryja albo nie podreperowałam budżetu miłej pani Joli spod Łodzi. (Wystarczy przecież jedna cyferka). Powodzenia i spokojnego doczekania czwartku.

voy

Post 17 lip 06, 21:30

w jaki sposob moge kupic/zarezerwowac bilet na drawing restraint 9 barney'a w niedziele 23/07 o 13.00 w heliosie? w zamowieniach nawet jeden bilet to 'zbyt duza ilosc'...

sold-out?

adas

Post 17 lip 06, 21:35

co zrobic jesli chce zarezerwowac bilety 10+ i chce tez isc na volver, jednak nie da sie zarezerwowac tylko kupic.nieszczegolnie znam sie na platnosci poprzez allpay-czy jesli mam konto internetowe w bph i kupie bilety przez internet to bede mogl z tego konta zaplacic-pytam gdyz chce uniknac problemow z ewentualnym anulowaniem zakupow itp.dziekuje za odpowiedz

adas

Post 17 lip 06, 21:37

do voy: ja mam ten sam problem, wiec chyba wyprzedane

Gość

Post 19 lip 06, 10:52

Słyszałam, że na niektóre filmy nie ma już wogóle biletów. Czy to prawda? Czy są jakieś filmy, na które nie uda się już kupić biletów?
Z góry dziękuję za odpowiedź

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 19 lip 06, 11:34

Na wszystkie filmy są jeszcze bilety. Wiekszośc filmów będzie pokazywana 3 razy. Być może nie ma już bietów na Volvera na otwarcie w dniu 20 lipca, gdzyz jest wydanych dużo zaproszeń. Ale są jescze dwa inne seanse w piatek 21 lipca o 13.00 w Capitolu i w sob. 22 lipca też o 13. w Capitolu. Do zobaczenia we Wroclawiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Ellrof

Post 19 lip 06, 12:39

Panie Romanie... pytanie.. czy nie bedzie problemow z odebraniem oplaconych juz biletow plus karnetu w Mediatece 15 min przed koncertem C.Davisa na 19.00(pomijajac kwestie tego jak dluga bedzie kolejka.. bo to jest nie do przewidzenia )? Wolabym sie upewnic... aby sie nie zdzwiwic na miejscu.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 19 lip 06, 12:50

Ellrof:musisz powiedzieć, ze masz pokaz filmu 0 19.00 i poprosić o to, zeby Cie przepuszczono bez kolejki. Uprzedzę dzisiaj osoby w kasach, że takie sytauacje mogą mieć miejsce. Pozdrawiam. Roman Gutek

Ellrof

Post 19 lip 06, 13:19

Dzieki :) ...w takim wypadku pkp mi nie straszne :) Fajnie znow uczestniczyc w calym zamieszaniu :)

wojtek.meister

Na forum od:
29 kwi 06, 20:50

Post 19 lip 06, 13:50

Drodzy karnetowicze i organizatorzy!
Czy przy odbiorze karnetów trzeba okazywać dowód wpłaty na konto? Prosiłbym o szybką odpowiedź, gdyż za chwil kilka muszę wyjeżdżać :). Pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu.

cze67

Na forum od:

Post 19 lip 06, 13:53

Wydaje mi się, że nie. Jeżeli przyznano Ci karnet, znaczy, że Twoej pieniądze do nich trafiły.

voy

Post 19 lip 06, 17:59

czy mozna jeszcze nabyc bilety na drawing restraint 9 barneya w ten weekend? na stronie nawet 1 bilet w koszyku to 'zbyt duza ilosc' ?

sold out?

voy

Post 19 lip 06, 18:02

...konkretnie w niedziele o 13.00 w heliosie... ?

78

Post 20 lip 06, 19:24

dzis chcialem odebrac bilet na Volvera. Niestety okazalo sie, ze podobno zamiast zarezerwowac bilet kupilem go, lecz nie zaplacilem (dziwne bo w ten sam sposob rezerwowalem bilet swojej kobiecie i ona swobodnie go odebrala)
Nikt nie potrafil mi udzielic odpowiedz co mam teraz zrobic i czy bilet bedzie dla mnie do odbioru. Kazano mi przyjsc za pol godziny bo bedzie osoba, ktora umie rozwiklac ten problem. Przybylem za 45 minut ale Pani Katarzyny Dzwilewskiej nie bylo na miejscu .
Prosze o jakies info w tej sprawie, bo moze sie okazac ze jestem bardzo zly przejezdzajac 300km i dowiadujac sie ze na seans moze wejsc tylko moja kobieta!

jersey

Post 20 lip 06, 22:18

a to jest dobre i mi sie podoba (zamierzam wykorzystac bo nie wzialem pod uwage przerwy 14:45 - 15:15 oraz to ze pociag sie moze spoznic - planowo powinien byc okolo 14:00, nie mowiac juz o kolejkach po karnety i bilety) :

"Nieodebranie pierwszego z puli biletów zarezerwowanych w podanym wyżej terminie spowoduje automatyczne anulowanie pierwszego biletu, pozostałe zarezerwowane bilety czekają na odbiór"

monis

Post 21 lip 06, 10:10

Mam pytanie,
Nie doszukałam sie na stronie ENH rezerwacji biletu wielokrotnego 10+ lub 20+. W takim razie jak sie go zamawia?? Pozdrawiam gorąco kinomaniaków, monis.

monis

Post 21 lip 06, 10:11

Mam pytanie,
Nie doszukałam sie na stronie ENH rezerwacji biletu wielokrotnego 10+ lub 20+. W takim razie jak sie go zamawia?? Pozdrawiam gorąco kinomaniaków, monis.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 lip 06, 15:26

monis: taki bilet można tylko kupić, nie mozna rezerwować. Do zobaczenia we Wroclawiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 21 lip 06, 16:00

droga sokout wszystko jest na stronie www.eranowehoryzonty.pl - odbieranie wejściówek obowiązuje tylko na film otwarcia i zamknięcia Na filmy nieme trzeba kupic bilet z 50% zniżką a na szystkie innne seanse nic nie trzeba - wystarczy karnet
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Jacenty

Post 21 lip 06, 17:04

Mam dwa bilety na Iberię w dniu 24/7/06 na 16.00 i nie mogę pójść. Chętnie zamienię się z kimś na inny film lub odsprzedam, chyba że można w kasie zamienić na coś innego...? Można? Bilety kosztowaly 13 zl/szt i są ważne z karnetem 10+. Dlatego najwygodniej jest się zamienić. Zainteresowanych proszę o kontakt.

Freak_of_nature

Post 21 lip 06, 18:24

Niestety w natłoku problemów organizacyjnych gubi się przyjemność z oglądanych filmów...
Dzisiaj chciałem odebrać 20 zarezerwowanych biletów, okazało się, że rezerwacja jednego z nich nie wiedzieć czemu przepadła (mianowicie "Cała zima bez ognia", film był zarezerwowany na 100%, mam potwierdzenie w mailu), było to niedługo przed godziną 16, wiedząc, że nie zdążę na inny zarezerwowany film - "Kajman", szybko poszedłem dorezerwować 2 inne filmy (aby dopełnić do 20). Myślałem, że rezerwacja "Kajmana" samoczynnie przepadnie jeśli jej nie odbiorę, więc do biletu 20+ brakowało mi dwóch pozycji...
Gdy przed godziną 18 poszedłem w końcu odebrać rezerwację okazało się, że wśród biletów widnieje również "Kajman", który w najlepsze dobiegał końca. Nie było czasu pisać następnego maila z odwołaniem rezerwacji bo przepadłby mi kolejny seans, więc zakupiłem te bilety, ale szczerze mówiąc byłem mocno zawiedziony...
Dodatkowo miałem podniesiony poziom adrenaliny po 1,5h oczekiwania na zameldowanie w akademiku.
Takie sytuacje są naprawdę bardzo denerwujące i stresujące zarazem...
Mam nadzieję, że kolejne dni z dobrymi filmami sprawią, że zapomnę o tym przykrym incydencie.

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina