REZERWACJE MIEJSC DO KARNETÓW

Bilety, karnety, akredytacje.

Czy jesteś za tym aby posiadacze karnetów dokonywali rezerwacji miejsc

tak
36
39%
nie
57
61%

Liczba głosów : 93

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 23 gru 05, 2:00

Jusjani witaj na Forum! Poczytaj proszę wyżej dyskusję na ten temat, jej wyniki i nasze wytłumaczenie. Będzie więcej miejsca i więcej seansów każdego konkursowego filmu. Większość osób nie chce rezerwacji bo przede wszystkim ograniczałoby to wolność ich eyboru i decyzji. Doszliśmy do wniosku, że jeszcze za wcześnie na gruntowną zmianę systemu.
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

balbin

Post 19 sty 06, 9:29

czesc jestem za, ale wydaje mi sie ze tez trzeba by bylo jakos ustalic kiedy sie rezerwoje, zeby niebylo takiej sytuacji ze przyjezdzamy na festiwal a wszystkie fajne filmy juz dawno sa niedostepne.
ja w zeszlym roku niezdazylam kupic karnetu i zamowlilam sobie odpowiednio wczesniej bilety, mialo to swoje zalety bo czesto moglam bez problemu isc na film na ktory moi znajomi z karnetem mieli problem sie dostac, ale nie moglam juz na festiwalu sobie dokupic biletow bo bylo wszystko zajete (chyba ze trzy minuty przed seansem)
wiec moze wprowadzic rezerwacje biletow tylko np dzien pzed seansem???

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 19 sty 06, 10:12

balbin napisał(a):czesc jestem za, ale wydaje mi sie ze tez trzeba by bylo jakos ustalic kiedy sie rezerwoje, zeby niebylo takiej sytuacji ze przyjezdzamy na festiwal a wszystkie fajne filmy juz dawno sa niedostepne.
ja w zeszlym roku niezdazylam kupic karnetu i zamowlilam sobie odpowiednio wczesniej bilety, mialo to swoje zalety bo czesto moglam bez problemu isc na film na ktory moi znajomi z karnetem mieli problem sie dostac, ale nie moglam juz na festiwalu sobie dokupic biletow bo bylo wszystko zajete (chyba ze trzy minuty przed seansem)
wiec moze wprowadzic rezerwacje biletow tylko np dzien pzed seansem???

Balbin Droga poczytaj proszę całą dyskusję powyżej. Temat jest wyczerpany - zasady nie ulegną zmianie. Terminy rezerwacji karnetów są bardzo wczesne /od 1 kwietnia/ i każdy kto jest zainteresowany na pewno zdąży. Co do ilości miejsc to jeszcze raz powtarzam, że zwiększamy liczbę seansów[/url]
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

baśka

Post 22 lut 06, 15:25

JESTEM ZDECYDOWANIE PRZECIW REZERWACJI MIEJSC DLA POSIADACZY KARNETÓW, CHCOĆ JESTEM POSIADACZEM KARNETU OD TRZECH LAT!!!

Kaszti

Na forum od:
21 sty 06, 12:50

Post 23 lut 06, 16:17

I ja również jestem przeciwnikiem rezerwacji karnetów, z racji tego, iż jeszcze nigdy takowego nie posiadałem i jeśli tylko go posiądę, to nie raz zdążę go jeszcze zgubić :D
Old Punk's never die

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Aaaby wejść do kina