Wrocław - miejsca noclegowe

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 2 lis 05, 15:57

Drodzy Państwo!
Aby ułatwić Wam poszukiwanie odpowiednich noclegów we Wrocławiu postanowiliśmy znaleźć jedną firmę i tam skupić wszystkie informacje o miejsca noclegowych. Rozpoczęliśmy już rozmowy z jednym z wrocławskich biur, które współpracuje z wieloma potencjalnymi miejscami noclegowymi. W tej firmie będzie można uzyskać informacje o różnorodnych miejscach noclegowych (hotele, bursy, akademiki, schroniska młodzieżowe, pola namiotowe i kwatery prywatne), odległościach od centrum, warunkach, cenach...To biuro będzie również rezerwowało dla Was miejsca i udzielało informacji o wolnych miejscach. Biuro rozmawia w tej chwili z potencjalnymi partnerami, aby mieć jak najbogatszą ofertę dla Was. Biuro chce być jak najlepiej przygotowane i jego pracownicy potrzebują jeszcze chwilkę na pracę, ale sądzę, że w ciągu tygodnia - dziesięciu dni umieścimy na stronie festiwalu adres i kontakty do nich. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Freak_lodz

Na forum od:
6 lut 05, 17:58

Post 2 lis 05, 19:53

OOO to fajnie:)

Mnie najbardziej interesuja kwatery prywatne...ciesze sie ze tak bedzie to zorganizowane...i ze miejsca jednak w jakis sposob beda sprawdzone...:)
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

tayuki

Na forum od:
14 cze 05, 19:20

Post 2 lis 05, 20:56

Num, bardzo miło, że się Pan o to troszczy, bo jak wiadomo nie łatwo będzie się znaleźć w mieście wielkości Wrocławia na czas festiwalu (bo Cieszyn to jednak nieporównanie...)
I got the ebb, I got the flow.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 12 lis 05, 19:30

Drodzy!
Po raz kolejny spędziłem kilka dni we Wrocławiu. Mieszkałem w hotelu Tumskim na Wyspie Słodowej. W tym samym budynku znajduje się Międzynarodowe Schronisko Młodzieżowe PTSM "NA WYSPIE". Schronisko ma rewelwcyjne położenie (obok Ostrowa Tumskiego, blisko rynku, ma piękny widok na Odrę). Blisko do obiektów festiwalowych, dojdziecie pieszo w ciągu 10 - 15 minut. Nie przegapcie tego miejsca...Oto strona internetowa schroniska:

http://www.hotel-tumski.com.pl/schronis ... onisko.xml

Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

blueoko

Na forum od:
24 paź 05, 13:55

Post 12 lis 05, 19:58

Brzmi bardzo zachęcająco, oby było więcej takich miejsc, bo tam może się zatrzymać tylko 50 osób (może juz trzeba zacząć rezerwację?:))

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 13 lis 05, 10:39

Roman Gutek napisał(a):Drodzy!
Międzynarodowe Schronisko Młodzieżowe PTSM "NA WYSPIE". Schronisko ma rewelwcyjne położenie (obok Ostrowa Tumskiego, blisko rynku, ma piękny widok na Odrę). Blisko do obiektów festiwalowych, dojdziecie pieszo w ciągu 10 - 15 minut. Nie przegapcie tego miejsca...Oto strona internetowa schroniska:

http://www.hotel-tumski.com.pl/schronis ... onisko.xml

Miałam okazję mieszkać w tym Schronisku swego czasu i warunki rzeczywiście są rewelacyjne - bardzo czysto i bardzo komforotowo. Problemem mogą być jedynie sztywne godziny pobytu w pokojach - nie można w nich przebywać od 10-17 (o ile pamiętam. Ale to akurat nie powinno sprawiać różnicy dla Festiwalowiczów), ale również cisza nocna trwa od 22-6 rano. I to moze być już kłopot, ale moze na okoliczność Festiwalu uda się coś zdziałać. Generalnie godne polecenia!
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 13 lis 05, 14:54

A ten hotel obok schroniska jak sie prezentowal?
MK

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 13 lis 05, 17:32

Pani Moniko! Hotel TUMSKI prezentował się dobrze. W lecie powinno być tam rewelwcyjnie (wyspa, woda i dużo zieleni). Co najważniejsze to blisko rynku a do festiwlowych obiektów będzie można spokojnie dojść pieszo...

Strona internetowa hotelu:

http://www.hotel-tumski.com.pl/hotel/main_hotel.xml

Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

ricky

Post 13 lis 05, 23:52

taaa...w schronisku nocleg za 50 zl., a w hotelu zaczynaja sie od 300...cudowna perspektywa dla kogos, kto zawsze jezdzil na caly festiwal

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 14 lis 05, 11:46

ricky napisał(a):taaa...w schronisku nocleg za 50 zl., a w hotelu zaczynaja sie od 300...cudowna perspektywa dla kogos, kto zawsze jezdzil na caly festiwal

to jest bardzo atrakcyjny hotel na wyspie i jedno z droższych schronisk ale nawet tam nocleg można znaleźć za 25 zł
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

blueoko

Na forum od:
24 paź 05, 13:55

Post 14 lis 05, 13:10

50 zl za pokoj dwuososbowy w schronisku to tak jak w cieszynskim akademiku, wiec nie ma roznicy; na hotel chyba i tak niewiele osob moze sobie pozwolic; ricky, w cieszynie tez pewnie nie mieszkales w hotelu, hotele zawsze sa drogie, bez wzgledu na miasto, wiec nie rozumiem pretensji:))

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 14 lis 05, 14:03

hotel wyglada calkiem niezle, w Cieszynie wykanczaly mnie fundacje i inne Cieszki (do gamnbitu trzeba sie bylo zapisywac w marcu)
Wlasniw to we Wroclawiu mi sie podoba, ze bedzie wiekszy wybór miejsc dos pania, nie tylko hoteli, ale równiez schronisk, kwater etc
MK

Freak_lodz

Na forum od:

Post 14 lis 05, 19:30

No ja czekam na te kwatery to nie za ceny tak kosmiczne!
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

Gość

Post 14 lis 05, 21:15

Duże tanie mieszkanie takie jak w Ciezynie już się chyba nie trafi.. a te ceny w schronisku to drogie, tak samo akademik nie da się zejść do 20zł..??

husky

Na forum od:
5 lut 05, 12:34

Post 14 lis 05, 21:16

to ja..
"Finally We Are No One"

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 14 lis 05, 21:51

Drodzy! Na przygotowanie różnorodnej oferty noclegowej potrzeba trochę czasu. Tak jak pisałem wyżej informacje o bazie noclegowej będą w jednej firmie, która cały czas pracuje nad ofertą. Zapewniam Was, że będą różnorodne miejsca noclegowe: kwatery prywatne (we Wrocławiu jest wielu studentów, którzy "zwalniają" w wakacje bardzo dużo mieszkań), schroniska, akademiki, pola namiotowe, tanie hotele...Negocjowane też są specjalne dla Was ceny...Podałem informację o schronisku Na Wyspie i hotelu Tumskim, gdyż tam kilka dni temu mieszkałem i jest to genialna lokalizacja a miejsc nie jest zbyt dużo. Pomyślałem, że ktoś może chcieć już rezerwować miejsca. Proszę zaczekajcie jeszcze chwilę na pełną ofertę noclegów, która z pewnością Was zadowoli...Pozdrawiam. Roman Gutek

Fenol

Na forum od:
29 gru 04, 0:11

Post 21 lis 05, 23:13

Czy może był Pan Panie Romanie w długi weekend we Wrocławiu na zwiadach? Ja też muszę sie przyznać, że uczyniłem to samo. Wrocław mi sie spodobał (byłem pierwszy raz). Nie wiem, czy może przez dwa wieczory nie zdażyłem dużo znaleźć, ale Wrocław rozczarował mnie trochę małą ilością pubów, knajpek i kawiarnii. (W przeciwieństwie do Krakowa). Ciekawy jest też pomysł pobierania wstępu ok. 5 zł przy wejściu do wszyskich knajpek w weekendy. Poza tym wszysko jest bardzo fajnie. A Ostrów Tumski... To trzeba zobaczyć. Pozdrawiam wszystkich.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 21 lis 05, 23:47

Roman jest teraz do 30 na festiwalu w Salonikach. Odpowie na pewno po powrocie
ERA NOWE HORYZONTY

saygon

Na forum od:
1 mar 05, 20:44

Post 22 lis 05, 14:13

a juz mialem zaklepane ladne mejsce w cieszynie...a co do wrocławia to tez czekam na jakies ludzkie ceny noclegów i zeby bo nie bylo na peryferiach , bo godzinny doajzd mi sie nie usmiecha...

roman

Post 22 lis 05, 18:31

Czy znajdzie się coś odpowiedniego dla małżeństwa z dziećmi?/kąpielisko,basen ,place zabaw w pobliżu/.Jestem z Ustronia(też ładne miasto niedaleko Cieszyna) i dotychczas nie miałem takich problemów.Teraz muszę szukać nowych rozwiązń.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 lis 05, 18:35

roman napisał(a):Czy znajdzie się coś odpowiedniego dla małżeństwa z dziećmi?/kąpielisko,basen ,place zabaw w pobliżu/.Jestem z Ustronia(też ładne miasto niedaleko Cieszyna) i dotychczas nie miałem takich problemów.Teraz muszę szukać nowych rozwiązń.

Przekażemy agencji, która zajmuje się przygotowywaniem bazy noclegowej. Myślimy też o jakimś rozwiązaniu dla osób z małymi dziećmi - rodzaj przedszkola przy festiwalu
ERA NOWE HORYZONTY

roman

Post 22 lis 05, 20:32

Przedszkole to moim zdaniem dobry pomysł.Warto też chyba pomyśleć o repertuarze filmowym dla najmłodszych,coś na wzór Astrid Lingren z 1-szej edycji festiwalu w Cieszynie.

zanek

Na forum od:
24 sty 05, 13:57

Post 22 lis 05, 23:05

byłem w schronisku polecanym przez pana Romana w zeszłym roku. naprawdę świetna lokalizacja, wysoki standard, tylko, że po 22 schronisko było zamykane...

z

Na forum od:
2 sie 05, 20:15

Post 23 lis 05, 14:38

moze by tak popertraktowac z tym schroniskiem. przeciez to absurd o 22 zamykac .

Freak_lodz

Na forum od:

Post 23 lis 05, 15:41

no wydaje mi sie ze na czas festivwalu beda musieli zmienic reguly...no bo tak to niby jak isc do Klubowego??:>
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

husky

Na forum od:

Post 23 lis 05, 21:05

zawsze można zrobiś.. schronisko w klubowym:)
"Finally We Are No One"

zanek

Na forum od:
24 sty 05, 13:57

Post 23 lis 05, 22:54

albo zostawiać uchylone okna i włamywać się do własnych pokoi:) a tak serio, to chyba nie będą mieli wyjścia - jak opanujemy cały wrocław, to takie schronisko to będzie pryszcz:)

saygon

Na forum od:

Post 23 lis 05, 22:58

no właśnie wrocław to nie Cieszyn. opanować to miasto to byłoby wykonalne ale przy około 0,5 miliona widzów, a tyle to nas nie ma. dla wrocławia 60 tys to nie aż tak wielki narzut(przeciez nie wszyscy są od początku do końca). Cieszyn to żył rytmem festiwali, wrocław raczej tak nie zrobi. oczywiscie troche sie zmieni w tym mieście na czas tego "najazdu" ale nie aż tak wiele jak w cieszynie(kto wyjeżdzał po zaknczeniu rano ten wie jak to miasto jest wyludnione i spokojne po zakończeniu festiwalu)

Yenn

Post 25 lis 05, 15:56

z tego co wiem to we Wrocławiu jest nieźle rozwinięta sieć hosteli wakacyjnych - zwykle w cenie noclegu jest śniadanie, a w hostelu jest kuchnia, gdzie można sobie cos gotować

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 25 lis 05, 18:13

saygon napisał(a):(kto wyjeżdzał po zaknczeniu rano ten wie jak to miasto jest wyludnione i spokojne po zakończeniu festiwalu)

dnia po festiwalu nie zapomne, jakies niedobitki ze smyczami i wielkimi plecakami, ostatnia kawa w conieco, ech plakac sie chcialo... ;(

saygon

Na forum od:

Post 25 lis 05, 19:48

tak i wielka pustka wszystko pozamykane nikogo na ulicy itd. to misato zylo tym festiwalem, tudziez festiwal je zalewal.

tuśka

Post 25 lis 05, 21:51

Fenol napisał(a):-Nie wiem, czy może przez dwa wieczory nie zdażyłem dużo znaleźć, ale Wrocław rozczarował mnie trochę małą ilością pubów, knajpek i kawiarnii. (W przeciwieństwie do Krakowa).

wrocek to typowe miasto nocne i knajpek jest naprawdę dużo. trzeba tylko trochę poszukać. :]

Rosik

Post 7 gru 05, 15:25

Moi drodzy!
Akurat mam okazje znac nieco sytuacje noclegowa we Wroclawiu i wyglada ona nastepujaco:
tania baza noclegowa (na kieszen studenta) nie jest niestety zbyt rozbudowana (w porownaniu np. z Krakowem).
We Wroclawiu znajduje sie jedno Miedzynarodowe Schronisko Mlodziezowe przy Hotelu Tumskim (o ktorym juz tu wspominaliscie). Warunki sa tam bardzo dobre, pokoje kilkuosobowe, nocleg dla studentow z wlasnym spiworem lub posciela (cala posciela, tzn. koldra i poduszka! nie jedynie poszewka na posciel) kosztuje 25 zl.
Na dole znajduje sie kuchnia w ktorej niestety nie ma czajnika elektrycznego (jest lodowka i kuchenka elektryczna), wiec zagotowanie wody na herbate zajmuje ok. pol godziny :-)))
Z cisza nocna od godz. 22 nie ma najmniejszego problemu!!!!
W schronisku pracuja mlodzi, sympatyczni ludzie, w dodatku siedza tam przez cala dobe, nie jest ono wiec calkowicie zamykane na noc.
Kiedy we Wroclawiu odbywal sie festiwal wroclawnonstop mialem okazje nocowac w tym schronisku, zapytalem czy nie bedzie problemu z powrotem do pokoju po godz. 22 (koncerty trwaly do ok. pierwszej w nocy). Pani oznajmila, ze jezeli wybieram sie na koncert, to nie ma najmniejszego problemu, moge wrocic poznym wieczorem. Bylem wiec z powrotem ok. 2 w nocy, wspollokatorzy z mojego pokoju (mlodzi ludzie z Niemiec) wrocili po godz. 3 nad ranem!!
Wiec w trakcie Festiwalu nie bedzie z tym NAJMNIEJSZYCH problemow.
Schronisko polozone jest pieknie, przy samym Ostrowie Tumskim i wszedzie, jak to we Wroclawiu, do niego blisko.
Poza tym, w miescie sa dwa Szkolne schroniska mlodziezowe. Jedno zupelnie beznadziejnie polozone, na Psim Polu - strasznie daleko do Centrum i problem z dojazdami, drugie w znakomitym polozeniu (ul. Kollataja 20) przy MDK, zaraz naprzeciwko Dworca Glownego, 10 min. piechota do Rynku. Nocleg kosztuje 11 zl ze swoja posciela (poszewka na koldre i poduszke) lub 16 zl bez wlasnej poscieli. Na dole znajduje sie pokoj dla mezczyzn 21 osobowy i dla kobiet bodajze 8 osobowy?, kuchnia (z lodowka, bez kuchenki, z czajnikiem elektrycznym), dwie lazienki (damska i meska) i prysznic. Sa tez dodatkowe prysznice, trzeba jednak isc do ktorejsc z Pan i prosic o klucz :-)
Warunki sa bardzo przyzwoite, nocuje sie tam przyjemnie.
Sa tez w tym samym schronisku mniejsze pokoje (najmniejszy to dwojka), najdrozszy nocleg kosztuje chyba ok. 20 zl, znajduja sie one na poddaszu, trzeba sie wspiac kilka pieter. Na tymze poddaszu jest tez bardzo ladna kuchnia (tez bez kuchenki) i przytulna lazienka (warunki sa nieco lepsze, troche wyzszy standard niz na dole) a cena wlasciwie ta sama!!!
Doba trwa od 17 do 10. Po dziesiatej mozna przebywac na terenie schroniska po wniesieniu oplaty, bodajze 3-4 zl.
Cisza nocna obowiazuje od godz. 22, ale Panie tez czuwaja w schronisku cala dobe, choc rzeczywiscie po 22 jest ono zamykane i nie robia od tej zasady raczej zadnych wyjatkow.
Jesli chcecie, to w celu uzyskania szczegolowych informacji podaje telefon do schroniska: (zglosi sie Pani z mlodziezowego domu kultury, nalezy ja poprosic o polaczenie ze schroniskiem): (71) 343 88 56.
Mysle jednak, ze na Festiwal nie byloby z tym wiekszych problemow. Wystarczy zwyczajnie porozmawiac z Dyrektorem Domu Kultury czy schroniska i powroty nocne bylyby w ramach wyjatku, na te 10 festiwalowych dni, mozliwe. Wszystko jest przeciez do zrobienia!
Poza tym we Wroclawiu istnieje mozliwosc noclegow w akademikach poszczegolnych uczelni (tu juz ceny sa niestety nieco wyzsze, ok. 27 zl, mysle ze trzeba by z nimi negocjowac, zeby obnizyli np. do 20zl).
Jest tez hotel Piast, w nim nocleg dla studentow od 25 zl, ale jesli zbierze sie kilka osob by wynajac caly pokoj. Inaczej trzeba placic znacznie drozej.
Sa tez jakies bursy, domy nauczyciela, hotel dworcowy Podróżnik, szukajcie o wszystkim informacji w internecie, ale w tych miejscach noclegi tez w zasadzie zaczynaja sie od 30 zl.
Potem pozostaja juz tylko hotele, ceny w zasadzie zaczynaja sie od 50 zl (wiec potwornie drogo, jak dla mlodych ludzi).
Jest tez mozliwosc oczywiscie w prywatnych mieszkaniach, wynajmowac na kilka dni, powinno byc w cenie ok. 10 zl za nocleg (srednia miesieczna oplata za wyn. miejsca w pokoju w mieszkaniu studenckim wynosi ok. 300 zl, wiec 10 zl za noc).
Mieszkan wolnych w wakacje jest duzo, ale trudno tutaj czegos samemu poszukiwac. O to powinni zadbac organizatorzy, troche pomoc w tym przyjezdnym.
Mysle, ze zajmie sie tym profesjonalnie firma, ktora Panstwo wynajeliscie. Oni sa jedynym w zasadzie dzialajacym we Wroclawiu punktem informacji turystycznej i rzeczywiscie najlepiej sie na tym znaja. Poza tym, maja przeciez liczne kontakty.
Tania baza noclegowa jest wiec jak widac niewielka.
Mysle jednak, ze najlepszym rozwiazaniem, byloby po prostu zorganizowanie noclegow (za 5zl) w szkolach, salach gimnastycznych itp. Moze nawet pol namiotowych na szkolnych boiskach?
Byloby to chyba do zrobienia. Mlodemu czlowiekowi wystarczy na nocleg karimata, spiwor, ew. namiot, i lazienka. No, jakas kuchnia tez by sie przydala, ale zawsze mozna wziasc ze soba kuchenke turystyczna i gotowac na ulicy czy trawniku we Wroclawiu :-)
Wiecej naprawde czesto nie potrzeba a w ten sposob pojawila by sie mozliwosc bardzo tanich noclegow w dodatku dla duzej grupy ludzi. Bo baza w przystepnych cenach jest naprawde ograniczona i niewystarczajaca dla kilkudziesieciu tys. osob!!

Co do knajpek we Wroclawiu, to rzeczywiscie nie jest to Krakow. Ale tez nie jest zle, jest mnostwo wartosciowych miejsc do ktorych warto zajrzec, poznac i w ktorych mozna naprawde swietnie sie bawic.

Wypada tylko zaprosic wszystkich serdecznie do Wroclawia! To naprawde wspaniale miasto.
Jezeli wolno mi tutaj wyrazic swoja opinie, to powiem, ze po Krakowie (w ktorym mam akurat okazje mieszkac), to wlasnie Wroclaw jest najfajniejszym polskim miastem i po prostu przyjemnym miejscem do zycia.
W kazdym badz razie, jak pytam znajomych: ktore miasto w Polsce lubicie najbardziej, odpowiedzi sa zawsze te same: jedni wybieraja Krakow, drudzy Wroclaw. Poznan pojawia sie zdecydowanie rzadziej, Warszawa nigdy :-)
Ale moze to tez dlatego, ze pochodzimy ze Slaska, lezacego pomiedzy Wroclawiem a Krakowem?

serdecznie pozdr wszystkich milosnikow dobrych filmow

Grzesiek

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 7 gru 05, 23:21

Grzesiek! Serdecznie dziękuję Ci za rzetelne informacje. Przed chwilą wróciłem z Wrocławia gdzie po raz kolejny mielismy spotkanie dotyczące noclegów. Ekipa z Centrum Informacji Turystycznej z Wrocławia przygotowuje bazę noclegową. Zapewnia wszystkich, ze będzie dużo tanich noclegów, również kwatery prywatne, które w wakacje nie są wynajmowane przez studentów. Pozdrawiam. Roman Gutek

husky

Na forum od:

Post 7 gru 05, 23:53

Fajnie fajnie to czekamy.. tylko mam nadzieje że będziemy mieli powody by co noc wracać późno hehe
"Finally We Are No One"

mrta

Post 10 gru 05, 14:24

Kiedy w końcu będzie działająca baza? Strona miała działać od 1 grudnia, a jest ciągle "w przebudowie"... Wiem, że to nie działka organizatorów, ale może by tak ludzi z "The Meeting Point" trochę podgonić?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 10 gru 05, 22:21

mrta: można już kontaktować się z Karoliną Moroz i rezerwować miejsca. Kontakt zamieszzczony jest we "Wrocław-baza noclegowa" (wejście z menu głównego). Przypominam adres:

Centrum Informacji Turystycznej
"The Meeting Point"
Rynek 14
50-101 Wrocław
tel. +48 71 344 31 11
fax +48 71 344 29 62

Osoba odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji: Karolina Moroz

e-mail:nowehoryzonty@itwroclaw.pl
kom. +48 695 888 724
czynne: pon.-niedz. od 9.00 do 20.00

Pozdrawiam. Roman Gutek

harajuku_girl

Na forum od:
22 gru 05, 11:57

Post 22 gru 05, 12:04

Już bierzecie się za rezerwacje miejsc noclegowych???

Freak_lodz

Na forum od:

Post 22 gru 05, 12:13

ja narazie ze znajomymi z Wrocka tylko gadalam...

ale na powaznie to jakos w lutym /marcu zaczenie sie myslec o zalatwianiu...
Say what you mean
Mean what you say
Say what you feel
Feel what you say

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 22 gru 05, 12:37

iraschiai masse na Forum harajuku_girl
ERA NOWE HORYZONTY

harajuku_girl

Na forum od:

Post 24 gru 05, 17:03

I to nawet bardzo :]

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 26 gru 05, 20:19

Rosik napisał(a):po Krakowie (w ktorym mam akurat okazje mieszkac), to wlasnie Wroclaw jest najfajniejszym polskim miastem i po prostu przyjemnym miejscem do zycia.

I dlatego na tamtejszy Uniwersytet Wrocławski papiery składac będę :)

Nocleg.. jest jeszcze pół roku,
każdy znajdzie coś odpowiedniego.. no :>

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 27 gru 05, 15:53

ave_Adore: to jednak nie Warszawa? Pozdrawiam. Roman Gutek

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 27 gru 05, 16:22

Warszawa tez.
Wrocław to jedna z trzech możliwości.
Jeszcze Szczecin.
Co z tego wyjdzie.. zobaczymy.
Pozdrawiam równiez.. tak pachnaco, sernikowo, bo Świeta :)

harajuku_girl

Na forum od:

Post 27 gru 05, 17:05

Ja polecam jak ktoś się nie załapie na tańsze noclegi w schroniskach http://www.thestrangerhostel.com

A*

Na forum od:
29 sty 05, 15:55

Post 27 gru 05, 21:57

ave_Adore napisał(a):
Rosik napisał(a):po Krakowie (w ktorym mam akurat okazje mieszkac), to wlasnie Wroclaw jest najfajniejszym polskim miastem i po prostu przyjemnym miejscem do zycia.

I ma chyba najprzystojniejszych studentów :) [przynajmniej na Akademii Rolniczej]
"Sceny filmowe, które przeszły do historii mojej wrażliwości. Codzienność i niecodzienność odbita w kadrach filmowych. I nieustająca świadomość, że oglądanie i pisanie o filmach to szaleństwo,które należy popełnić,żeby zrozumieć do końca"/A.Filipiak

uncool

Post 14 kwi 06, 18:31

Jak w tytule. Póki co, jest tylko kontakt do agencji turystycznej. Pani odpowiedzialna za przyjmowanie rezerwacji nie odpowiada na moje pytanie, więc może tu. Pozdrawiam.

uncool

Post 16 kwi 06, 11:43

Może tak napisałem, że nie wiadomo o co chodzi. Jest ciekaw, kiedy pojawi się baza noclegowa na stronach festiwalu.

kg
NH-Kreator

Na forum od:

Post 18 kwi 06, 9:38

uncol - na stronach festiwalu nie będzie bazy noclegowej. Bazą noclegową zajmuje się właśnie Centrum Informacji Turystycznej. Jeżeli masz jakiś problem z rezerwacją lub nie otzrymujesz odpowiedzi na maile lub zapytania prosżę napisz o tym do mnie producer@snh.org.pl
ERA NOWE HORYZONTY

Piter

Post 4 maja 06, 17:42

Witam, mam pytanie czy zna ktoś strone czy ma jakiekolwiek namiary na tani nocleg od 10 do 20zł??

Następna strona

Powrót do 6. - Aaaby spać we Wrocławiu