Wrocław - miejsca noclegowe

Baza noclegowa. Śpij przez Internet.
PiT

Na forum od:
26 paź 05, 13:32

Post 18 cze 06, 12:16

a skoro już piszę, to dodam, że jako rodowity cieszyniak a od 4 lat mieszkaniec wrocka, żałowałem przeprowadzki. po pogodzeniu się z tym faktem, doszedłem do wniosku że z wrocławiem to na prawdę strzał w 10!! to miasto się sprawdzi, zobaczycie!! :)

ave_niezal

Post 18 cze 06, 12:25

Jeju, jaka ze mne sierota! Nie wiem jakim cudem nie znalazlam tych ulic!
A korzystalam wlasnie z tej mapy! :D
Dziekuje! Pozdrawiam! :)

Ruby Blue

Na forum od:
25 lut 06, 0:10

Post 20 cze 06, 19:57

Centrum Informacji Turystycznej to prawdziwe zbawienie było dla mojej skołatanej sklerotycznej duszyczki...no bo tu połowa czerwca się kłania, a ja noclegu niet! miły pan wolontariusz znalazł cudowny nocleg, blisko centrum...zarezerwował, napisał..jestem naprawdę impressed! duże podziękowania za taką organizację! howgh

sillencio

Post 24 cze 06, 16:23

do przemiłych państwa wolontariuszy napisałam 12, a odpowiedzi niet :(

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 24 cze 06, 17:03

sillencio: może miałaś / miałeś jakieś super wymagania i ciągle nie mogą znaleźć dla Ciebie dobrej oferty, albo są mocno przepracowani, albo Twój list zaginął w kosmosie...Musisz napisać jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

gatas

Post 1 lip 06, 12:28

Witam,
jako wierna festiwalowiczka (wciaz mysle, ze nic nie zastapi atmosfery Cieszyna) i wroclawianka zarazem mam do zaoferowania miejsca noclegowe dla pasjonatow filmu ( i nie ma co ukrywac- dla mnie to okazja na podbudowanie swojego budzetu:)
Tak sie sklada, ze w lipcu mam pod opieka duzy dom swych rodzicieli wraz z psiakiem,
slowem: mam do udostepnienia 3 pokoje 2-osobowe (a jak sie uprzec- wiecej-osobowe- duze king size lozka) w domku z ogrodem, lazienki, kuchnia, internet, taras, gril (co moze byc fajnym wytchnieniem po festiwalowych emocjach), obok kapielisko Glinianki, stawy, lasy, duzo zieleni, zachodnia dzielnica Wroclawia, dobry dojazd-30 min. tramwajem do centrum festiwalowego (nr.10, 22), autobus nocny co godzine, 22-30 zl/osoba. Zapraszam! kontakt: agata_l@vp.pl

sillencio

Post 5 lip 06, 9:30

Roman Gutek napisał(a):sillencio: może miałaś / miałeś jakieś super wymagania i ciągle nie mogą znaleźć dla Ciebie dobrej oferty, albo są mocno przepracowani, albo Twój list zaginął w kosmosie...Musisz napisać jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Trochę to trwało, ale wszystko jest już ok. Rezerwacja jest :)

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 5 lip 06, 11:39

Sillencio: cieszę się, że już masz rezerwację. Teraz nabieraj sił bo maraton szykuje się niezły...Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Freak

Post 7 lip 06, 10:40

Ja mam pytanie o natańszą formę noclegu, mianowicie namiot...
Czy są jakieś pola namiotowe/campingi, niezbyt nieodległe od obiektów festiwalowych? I jaka jest ew. cena...?
Z góry dziekuję za info.

PiT

Na forum od:
26 paź 05, 13:32

Post 7 lip 06, 11:13

Freak napisał(a):Ja mam pytanie o natańszą formę noclegu, mianowicie namiot...
Czy są jakieś pola namiotowe/campingi, niezbyt nieodległe od obiektów festiwalowych? I jaka jest ew. cena...?
Z góry dziekuję za info.

freak widziales kiedys pole namiotowe w centrum miasta?? :) jest pole na grobli - tak mi się wydaje że to będzie najbliżej
Adres: ul. Na Grobli 16, 50-421 Wrocław
Tel.: 071/3434442 , aczkolwiek sam sprawdź na http://www.ekowczasy.pl/pola%20namiotowe.html

pozdrawiam

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 7 lip 06, 17:03

alez to pole jest w centrum miasta. Idzie się z niego 5 minut piękną okolicą i juz się jest prawie w Rynku a potem 10-15 minut i Plac Teatralny i festiwal. Nie trzeba nawet komunikacji miejskiej. wystarczą nogi lub rower
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Freak

Post 9 lip 06, 14:33

PiT napisał(a):Adres: ul. Na Grobli 16, 50-421 Wrocław
Tel.: 071/3434442 , aczkolwiek sam sprawdź na http://www.ekowczasy.pl/pola%20namiotowe.html

Dziwna sprawa jest z tym campingiem, podany telefon nie działa ("nie ma takiego numeru"), wie ktoś w czym rzecz?
Jak dzwoniłem po innych campingach to dość drogo sobie liczą (średnio 8 zł za namiot i 8 zł za osobę), dobrze by było zmieścić się do 10 zł/dobę...
Może znacie jeszcze jakąś alternatywę? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie namiary...
Pozdrawiam

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 9 lip 06, 16:17

Freak: znalazłem inny nr telefonu: ul. Na Grobli 16-18 53-421 Wrocław tel. +48 71 372 55 11. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

raku

Post 11 lip 06, 17:36

Mozemy przenocowac maksymalnie cztery osoby (najchetniej dwie pary/czworke znajomych: mamy jeden materac łóżkowy podwojny i 2 pojedyncze; jeden dosc duzy pokoj -17mkw), za 20 zl od osoby. Mieszkanie jest blisko centrum (25 min na piechote, 5-10 min tramwajem od Rynku). Na mapie: www.wroclaw.pl - skrzyzowanie Jednosci Narodowej i Wyszynskiego. email: raku@gazeta.pl

Przemek

Na forum od:
16 lip 06, 22:04

Post 16 lip 06, 22:36

ma ktoś tani pokój do wynajęcia? pilnie poszukuje! tak od 19 do 31 lipca.
mail: mielczarski1@wp.pl
gg 1916006 ( tylko do 17.07 wqieczora)
698614280

p

Post 17 lip 06, 12:11

Pozdrawiam wolontariusza z CITu, niejakiego Sebastiana Kwietonia, ktory ponoc spieprzyl kilkanascie rezerwacji i stracil prace, a przez niego cztery osoby na dwa dni przed rozpoczeciem festiwalu stracily dach nad glowa. Pozdro Seba !

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 17 lip 06, 12:35

o co dokladnie chodzi z tymi rezerwacjami i skad sie dowiedzieliscie, ze cos nie gra? nie wiem czy mam sie obawiac o swoja rezerwacje...?

marja

Post 17 lip 06, 13:40

noclegu pilnie poszukuję. Od 21 do 27 lipca. warunki nie grają większej roli, byleby był kawałek podłogi i najlepiej jakby cenowo zamknęło się do 20 zł za noc. każdą propozycję z chęcią przyjmę (od 21-23 lub 24. będzie ze mną jeszcze jedna koleżanka). jakby ktoś nas przygarnął (my bardzo fajne jesteśmy;]) byłybyśmy baaardzo wdzięczne
Kontakt: gg - 3339940, mar_ia@o2.pl lub tel. 661687417

Freak_of_nature

Post 17 lip 06, 14:53

Witam.
Poszukuję noclegu dla dwóch osób w okresie 20-27 lipca.
Tu zwracam się z prośba do wrocławiaków, jeśli ktoś ma kawałek miejsca na podłodze, lub dysponuje miejscem w ogródku, gdzie możnaby rozbić namiot i gotów byłby przyjąć parę festiwalowiczów bardzo proszę o kontakt. :)
Dysponujemy dość ograniczona kwotą (do 12 zł za osobę/noc), a pola namiotowe bliżej centrum niestety są drogie.
Będę wdzięczny za wszelka pomoc, pozdrawiam

Kontakt:
kwoyciech@tlen.pl
gg: 3693132
tel: 0692859431

Gość

Post 17 lip 06, 15:30

alicja napisał(a):o co dokladnie chodzi z tymi rezerwacjami i skad sie dowiedzieliscie, ze cos nie gra? nie wiem czy mam sie obawiac o swoja rezerwacje...?

hm po tym jak uzyskalem potwierdzenie rezerwacji z CITu wiedziony niezawodnym instynktem postanowilem potwierdzic ja bezposrednio w miejscu gdzie "zostala dokonana". w motelu oczywiscie slyszeli o mnie pierwszy raz w zyciu. oddzwonilem do CITu gdzie zostalem poinformowany ze moje nazwisko owszem znajduje sie na ich liscie osob ktore dokonywaly rezerwacji, jednak niestety przez dzialanie niejakiego Sebastiana Kwietonia, ktory przyjal moja rezerwacje, do motelu trafila niepelna lista nie zawierajaca m.in. mojego nazwiska.

radze Ci przedzwonic bezposrednio do miejsca, w ktorym masz mieszkac bo i Ty droga kolezanko moglas pasc ofiara bezwzglednego Seby ! pozdrawiam

btw - pod ktorym mostem jest najcieplej ?

Maria

Post 17 lip 06, 15:35

mam to samo pytanie.
jakiś skrawek podłogi dla 3 osób od 21-26..
prosimy..
kontakt: mar_o2.pl, gg: 3339940

kornfed

Na forum od:
17 lip 06, 15:26

Post 17 lip 06, 16:18

Poszukuję pokoju,(ew. kawałka podłogi) dla 3 osób w dniach 25-28 lipca oczywiście w przystępnej cenie 15-18 zł i najlepiej niedaleko centrum. Domyślam się że większość takich lokali jest już zajęta ale moze ktoś się rozmyślił coś zwolnił, coś dobudował...

kussalagupagu@o2.pl
gg.1072838

alicja

Na forum od:
11 mar 05, 18:50

Post 17 lip 06, 17:12

Anonymous napisał(a):radze Ci przedzwonic bezposrednio do miejsca, w ktorym masz mieszkac bo i Ty droga kolezanko moglas pasc ofiara bezwzglednego Seby ! pozdrawiam

Sprawdzilam - na szczescie z moja rezerwacja jest wszystko ok.
Mam nadzieje, ze uda Ci sie jak najszybciej znalezc nowy nocleg.
Pozdrawiam

Przemek

Na forum od:

Post 17 lip 06, 17:16

Chciałbym zwrócić uwagę na pracę informacji turystycznej, która pomaga załątwiać noclego we Wrocłąwiu. Namiary na "it" znajdują sie na stronie enh jako jedyny w sparwie noclegów. Uważajcie - to trzeba wszystko osobiscie sprawdzać!Ci ludzie są niekompetentni!wysyłają potwierdzenia o rezerwacjach a poptem się okazuje, ze noclegu nie ma lub nikt nic nie wie w recepcji o danej osobie!
Sprawdzajcie to sami w hotelach.
Ja włąśnie dziś miałem taki sam przypadek i teraz nie wiem co z tego wyjdzie i czy mam nocleg.
Co to ma być?!
ktoś traktuje nas niepoważnie.

p

Post 17 lip 06, 19:13

marne pocieszenie :/ ->

"Art. 391. kc - Jeżeli w umowie zastrzeżono, że osoba trzecia zaciągnie określone zobowiązanie albo spełni określone świadczenie, ten, kto takie przyrzeczenie uczynił, odpowiedzialny jest za szkodę, którą druga strona ponosi przez to, że osoba trzecia odmawia zaciągnięcia zobowiązania albo nie spełnia świadczenia. Może jednak zwolnić się od obowiązku naprawienia szkody spełniając przyrzeczone świadczenie, chyba że sprzeciwia się to umowie lub właściwości świadczenia."

w CIT'ie powiedzieli ze znajda cos nowego. Ale co z tego jak mialem zarezerwowane idealne miejsce w centrum - tanie z cala ekipa, teraz towarzystwo trzeba podzielic na pol i jedna czworke wyslac gdzies na obrzeza..eh..szkoda gadac..

Freak_of_nature

Post 17 lip 06, 21:52

Ja pisałem juz dwa maile do CITu (pierwszy przeszło tydzień temu) z zapytaniem o noclegi, do tej pory nie dostałem odpowiedzi, gdy dzwoniłem pod ich numer dowiedziałem się, że trzeba napisać maila, gdy zadzwoniłem jeszcze raz dowiedziałem się, że to niemożliwe, iż jeszcze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi i na pewno lada moment ktoś mi odpisze... błędne koło?
Zaczynam mieć wątpliwości na temat kompetencji ludzi praujących w rzeczonej informacji...
Wydaje mi się, iż w poprzednich latach informacja na temat bazy noclegowej przebiegała sprawniej i nie było takich problemów z noclegiem (ja osobiście nie miałem).
Żeby było śmieszniej po dodzwonieniu się na camping "Ślęza" dowiedziałem się, że nocleg dla dwóch osób pod namiotem będzie kosztował 35 zł/dobę, co prawda zniżki dla festiwalowiczów są, ale osoba z którą rozmawiałem nie była na tyle kompetentna, aby powiedzieć jakie...
Bilety porezerwowane, program starannie wybrany i zatwierdzony, szkoda byłoby zrezygnować z tak błahego powodu jak nocleg...

Freak_of_nature

Post 17 lip 06, 22:41

To już jest kpina...
Moja dziewczyna dzisiaj ponownie dzwoniła na informację, oto co się dowiedziała:
Pani uprzejmie zaproponowała jako najtańszy nocleg miejsce w akademiku 27 zł pierwsza noc, każda kolejna 18, co do campingów stwierdziła, iż się nie opłaca, w schroniskach można być najdłużej 3 dni i powrót do godziny 22... Jeszcze parę dni temu w CIT-cie powiedzieli mi, iż prawdopodobnie będzie możliwość nocowania w sali 100 osobowej, jak to było również w Cieszynie, dzisiaj pani z informacji sympatycznie roześmiała się na to pytanie i stwierdziła, iż taka opcja jest bardzo mało prawdopodobna i żeby na to nie liczyć...
Mam również nowe wiadomości z campingu "Ślęza", co prawda dalej nie znają wielkości zniżek dla festiwalowiczów, ale jest inny bardzo optymistyczny news, prawdopodobnie camping będzie nieczynny z powodu jakiejś awarii, wszystko się okaże za 2-3 dni...

Zrobiło się naprawdę nieciekawie, jeśli ktoś ma jakikolwiek i gdziekolwiek wolne miejsce dla 2 osób (cenowo ok. 15 zł/dobę dla 1 osoby) bardzo proszę o kontakt, powoli zaczynam być zdesperowany...
Kontakt:
kwoyciech@tlen.pl
gg: 3693132
tel: 0692859431

Eh niestety Wrocław to już nie Cieszyn, gdzie można było jechać w ciemno i zawsze jakiś nocleg się znalazł...

p.

Post 17 lip 06, 23:25

heh my w efekcie wyladowalismy w 8 osob w akademiku ae "Slezak" , polowa ekipy musiala zrezygnowac z idealnych miejscowek w centrum wroclawia w akademiku "Nad fosa" pod 20 zl za noc. Wiec jesli ktos szuka miejsca dla czterech osob w jednym pokoju to wlasnie sie pojawila ciekawa oferta :]

stary przemysl te akademiki ae. po 18 zl za noc (wiem, w zwiazku z tym ze pierwsza noc za 27 calosc wychodzi praktycznie po 19zl :) to i tak jest chyba najlepsza cena w miescie :/ poza tym miasteczko ae to wakacyjne "Zaglebie imprez", portiernia ma byc czynna cala dobe a busy festiwalowe jezdza tam do drugiej w nocy (nie-festiwalowe pewnie cala noc).

pozdro

ave_Adore

Na forum od:
21 lut 05, 14:29

Post 18 lip 06, 8:11

Jesli to kogos zainteresuje, to prosze pisac na priv,
tudziez na meila: malgorzata_em@gazeta.pl
Mianowicie: jest wolny pokoj w Hostelu Trio za 30 zł.
Pokoj dla dwoch osob, bardzo miły i w ogole,
a okno wychodz na wschod albo na zachod.. :)

Przemek

Na forum od:

Post 18 lip 06, 9:13

zainteresowany.
tylko, ze nie będe miał dziś dostępu do netu, więc czekał bym na wiadomość sms.
ale jestem sam nie mam drugiej osoby do pokoju?
czekam.
698614280

tozyje

Na forum od:
7 cze 06, 9:44

Post 18 lip 06, 10:00

mam pytanie do organizatorów? Panie i Panowie? czy jest już znany "rozkład" jazdy autobusów festiwalowych jadących pod akademik AE "Ślężak"? jaką mniej więcej trasą jedzie (czy na przykład zatrzymuje się pod klubem festiwalowym i w jakiej częstotliwości? czy to prawda, że ostatni bus będzie jechał około drugiej w nocy? bo imprezach w klubie to jednak trochę wcześnie... pozdrawiam serdecznie!

ave_Adore

Na forum od:

Post 18 lip 06, 10:28

No dobrze, jedna osoba juz jest,
teraz rozpoczely sie poszukiwania drugiej do kompletu.
Jesli nie moj meil, to moze telefon: 665 09 24 14.

Gość

Post 18 lip 06, 11:03

Pilne poszukiwania osoby do pokoju dwuosobowego w Hostelu Trio.
Związane z info powyżej od ave_Adore.
Kto jeszcze bez pokoju dajcie znać - na cały festiwal.

sillencio

Post 18 lip 06, 13:55

przyłączam się do pozdrowień dla Sebastiana Kwietonia. jak mieć pecha to na maxa, najpierw dwa tygodnie czekam na odpowiedź, a później fikcyjna rezerwacja.... wstyd.

Dark Angel

Na forum od:
8 sie 05, 20:42

Post 18 lip 06, 14:27

No ja miałam rezerwacje w Internacie CS, który później okazał sie akademikiem. I szukałam w internecie telefonu do tegoż miejsca chyba przez godzine. W końcu sie okazało, ze to ośrodek wypoczynkowy. No i zdobylam numer, zadzwoniłam i na szczescie wszystko jest ok :).

Przemek

Na forum od:

Post 18 lip 06, 16:41

Panie Romanie.
Chciałem tylko zasygnalizować brak kompetencji ludzi pracujących w itwrocław.
namiary na itwrocław sa podane na stronie ENH, jako punkt zajmujący sie rezerwacją noclegów.
Niestety jestem kolejna osobą, która dwa dni przed wyjazdem do Wrocłąwia dowuiaduje się, zę nie ma noclegu z powodu niekompetencji kogoś w tym centrum Na początku juz taki poślizg?
Czy zdajecie sobie sprawę z tego jak trudno załatwić nocleg na 12 dni dwa dni przed wyjazdem na festiwal, gdzie było sie pewnym , że sie go ma!
W Cieszynie jak mi wiadomo takich problemów nie było.
Prosze dopilnować, aby innych to nie spotkało.
Pozdrawiam.
wierny festiwalowicz

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 18 lip 06, 17:11

Drogi Panie Przemku: przykro mi, że Cię spotkała nieprzyjemna sytuacja. Wszędzie to się może zdarzyć. Opisz dokładnie co się stało. Osoby z Centrum Informacji Turystycznej są jak najbardziej kompetentne. Nie są mi znane sytuacje podobne do Twojej. Wiem z tego forum, że nawalił jeden z wolontariuszy. Myślę, że pracownicy CIT pomogą Ci w znalezieniu noclegu. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Gość

Post 18 lip 06, 18:49

nie mozna zawezac odpowiedzialnosci do osoby jednego wolontariusza bo za bledy jednej osoby odpowiada caly CIT. sytauacji gdzie rezerwacje okazywaly sie fikcyjne bylo mnostwo.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:

Post 18 lip 06, 19:14

Proszę, opiszcie tutej Wasze doświdczenia ze współpracy z Centrum Informacji Tutystycznej. Nie wydaje mi się, aby osoby z CIT źle pracowały i aby było dużo przykładów złej pracy. To jest prywatna firma i zależy im na dobrym imieniu. My nie możemy zajmować się rezerwowaniem dla Was miejsc noclegowych. Nas jest garstka i jesteśmy w Warszawie. Festiwal jest gigantycznym przedsięwzieciem. Osoby z CIT starają się pomagać Wam jak tylko najlepiej potrafią. Nie znam innej, lepszej firmy od nich. Może nie spodziewali się tak wielkiego zainteresowania. Do zobaczenia we Wrocławiu. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek

Gość

Post 18 lip 06, 19:43

z tego co wiem to krytyka nie odnosi sie do calego CITu tylko do waskiej grupy ludzi organizujacej noclegi na czas trwania festiwalu stworzonej z wolontariuszy, ktorym co najwyzej moze zalezec na prestizu festiwalu a nie na dobrym imieniu firmy :/ ja na dwa dni przed festiwalem, tylko dlatego ze sam bylem ciekaw skutecznosci dokonanej przez CIT rezerwacji, zadzwonilem do miejsca gdzie na czas trwania festiwalu mialem mieszkac i ze smutkiem przyjalem wiadomosc ze rezerwacji wcale nie ma. razem ze mna "poplynelo" kilku znajomych.

zgadzam sie ze nie jest rzecza mozliwa zaopiekowanie sie cala festiwalowa spolecznoscia w zakresie zalatwiania jej noclegow, ale jak juz ktos sie podejmuje tego zadania to powinien wykazywac sie rzetelnoscia i starannoscia

na szczescie na otarcie lez CIT znalazl nam zastepcze lokum. nieporownywalnie gorsze niz pierwsze.

reasumujac moje doswiadczenia z CITem sa fatalne - jedna rezerwacja - jeden spalony

pozdrawiam

CIT Wrocław

Post 18 lip 06, 19:51

nie popełnia błędów. Chciałam zapewnić wszystkich, że nie zdarzyło się by któraś z osób, przez niedopatrzenie Pana Sebastiana, spowodowane przecież nie złą wolą, ale natłokiem pracy nie miała zapewnionego noclegu. Wszystkie osoby rezerwujące miejsca przez naszą informację będą miały gdzie spać. Proszę o więcej wyrozumiałości i powstrzymanie się od zjadliwych uwag na temat osoby, która chciała najlepiej jak potrafiła Państwu pomóc. Miejsca noclegowe są wciąż dostępne.
Od jutra rusza punkt informacji o noclegach w Centrum Festiwalowym w Mediatece.
Jutro podamy na forum bezpośredni numer telefonu, gdzie będzie można dokonywać rezerwacji.

Pozdrawiam
Magda

ave_Adore

Na forum od:

Post 19 lip 06, 7:29

Hej! Szczesliwie Przemek znalazł zastepcze lokum :D i ten pokoj w hostelu Trio (30 zł/dzien) jest wciaz wolny. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze dzownic: 665 09 24 14. Pozdrawiam!

p.s. pokoj dla dwoch osob.

p.s.2. Lece na pociag, do zobaczenia :D

Przemek

Na forum od:

Post 19 lip 06, 9:36

Panie Romanie
Drodzy festiwalowicze
Wolontariusze/osoby pracujące w CIT Wrocław

Wracam honor osobą pracującym przy tym festiwalu - załatwianiu noclegu.
Za moment wyjeżdzam do Wrocławia, ale musiałem jednak przed tym napisać na forum o CIT.
Tak moja sprawa mnie zdenerwowała, gdyż do wyjazdu miałęm dwa dni i okazało się , ze noclegu nie mam.
Przy tym rozmawiałęm telefonicznie z osobami, które miały podobne zdarzenia - nie można było się dziwić mojej reakcji. Jednak po wczorajszym dniu - a nawet nocy - wracam honor tym osobą.
Przez to iż na forum nie jestem anonimowy ( jak większość osób tu piszących) zadzwoniono do mnie w tej sprawie z CIT celem rozwiazania całej nieprzyjemnej sytuacji.
Dziewczyna która ze mną rozmawiała (serdecznie ją pozdrawiam) przeprosiła mnie za zaistniałe zajście i znalazłą rozwiazanie. Przed północą już konkretnie zaproponowano mi miejsce noclegowe zastępcze - z czego byłem bardzo zadowolony i spokojny, że mogę jechać do Wrocławia i mam nocleg.
Można oczywiście posądzać wolontariuszy, ale tak jak w moim przypadku, zostałem wprowadzonyw błąd w tym hotelu gdzie miałem zarezerwowany nocleg. Z czego wynikła cała nieprzyjemna sytuacja.
Sprawę rozwiązano sprawnie i szybko, przy tym w bardzo przyjemny sposób - dziewczyna była bardzo miła.
Panie Romanie to bardzo dobrze świadczy o osobach pracujących przy tym wydarzeniu.
Ja zaraz siadam w pociąg i cieszę się ze będe mógł wypocząć na tym festiwalu - tak tym razem na nowym miejscu. Jaki będzie rezultat zobaczymy.Czego jestem pewny to tego, że to kino się obroni. Ma Pan nosa do sprowadzania dobrych filmów na festiwal, o to jestem spokojny.
Życzę powodzenia organizatorom na nowym miejscu, oczywiście mało stresu - jednak zdaję sobie z tegoi sprawę, że stres zawsze jest i to wielki.
A ja dziękuję tej osobie (przepraszam, ale zapomniałem imienia) za załatwienie szybko i sprawnie mojej sprawy.
Pozdrawiam wszystkich i życzę Wam dobrej zabawy na tym wspaniałym festiwalu filmowym.

Przemek
festiwalowicz

698 614 280

Kasia

Post 19 lip 06, 13:33

Rozumiem, że w centrum są zawaleni pracą. Ale dwa razy pisałam prośbę o rezerwację pokoju w PIAŚCIE z prośbą o potwierdzenie mojej rezerwacji, jak na razie bezskutecznie, więc nie wiem czy przypadkiem nie będzie tak, że pojadę do Wrocławia przez całą Polskę i przyjdzie mi spać pod mostem. Dobrze,że dużo tam mostów.
A gdyby ktoś z Centrum jednak wiedział coś o potwierdzeniu mojej rezerwacji i byłby tak uprzejmy przesłać mi informację na mail'a byłabym zobowiązana. Mój mail: k_sawicka@op.pl

CIT Wrocław

Post 19 lip 06, 19:03

Pani Kasiu,

Pani rezerwacja ma się dobrze i jest zrobiona w Piaście, ma numer E/12/37.
Potwierdzenie dla Pani musiało, gdzieś zniknąć w czasoprzestrzeni sieci. Proszę spokojnie przyjechać 21-szego i delektować się filmową rozkoszą, bez obawy i perspektywy spania pod mostem. Przyznam jednak, że przy tej pogodzie to mogłoby mieć swoisty urok.

Pozdrawiam
i do zobaczenia we Wrocławiu

Magda

pink_

Post 30 cze 07, 21:25

Gdyby ktoś miał do dyspozycji dwa wolne miejsca w trakcie festwialu, proszę o kontakt ;). student filmoznawstwa i studentka niefilmoznastwa szukają dachu nad głową na te pare dni ;). requiemdlafreyji@interia.pl

Seblon
NH-Moderator

Na forum od:
16 lut 07, 14:33

Post 30 cze 07, 23:01

pink_ : bardzo proszę, zamieść powyższe ogłoszenie w tegorocznym temacie "sprawa noclegów"---> kliknij, bo zamieszczanie ogłoszeń w archiwalnych działach forum nie przyniesie pożądanych efektów.

Na wszelki wypadek, by uniknąć już takich sytuacji, zamykam temat oraz cały dział "noclegowy".

Pozdrawiam serdecznie.
21. MFF Nowe Horyzonty 22 lipca - 1 sierpnia 2021

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Aaaby spać we Wrocławiu