Marsjanin Mercano

Co obejrzałeś? Co chcesz zobaczyć? Co sądzisz?
Gość

Post 25 lip 06, 20:22

Taak, po serii dołów nareszcie coś wesołego. Byłem dzisiaj na Marsjaninie Mercano i muszę powiedzieć, że film jest spoko. Zresztą sądząc po reakcjach innych widzów, ubawił nie tylko mnie. Animacja miejscami jest bardzo dobra, a historia kilka razy zaskakuje. Końcówka zrozwaliła wszystkich i wszystko, dosłownie.

Piotr Kobus
NH-Kreator

Na forum od:
7 gru 05, 10:21

Post 26 lip 06, 21:08

Od dzisiaj można zobaczyć na stopklatce drugi odcinek przygód Mercano. Kolejne odcinki serialu pojawiają się co tydzień w środę.

http://www.stopklatka.pl/wirtualnekino

Arsen

Post 26 lip 06, 21:10

Tak jest, wejscie na film z pol-pelnym pecherzem moglo grozic mala katastrofa, bo film zaiscie zacny :).

yousek

Na forum od:
28 paź 05, 20:57

Post 2 sie 06, 12:42

heh, mnie też się bardzo podobał. dwa teksty mnie zabiły: "za dużo szampanka" i " a miał być niebieski". naprawdę dobrze się bawiłam.

paszczakos

Na forum od:
24 lis 05, 15:59

Post 3 sie 06, 21:59

i jeszcze do tego te boskie odnośniki do Terminatora, Wonderful Days i Gwiezdnych Wojen powalały.
A serial na stopklatce jakiś taki cienki:D
Nigdy nie czujesz się samotny, gdy masz ze sobą Smith&Wesson .45

Anja

Post 3 sie 06, 22:47

Ja sobie odpuściłam ten film na festiwalu, ale planiję się wybrać w W-wie do kina we wrześniu. Zwiastuny są dobre:)))

doktor pueblo

Post 4 sie 06, 15:31

Hmm... przede wszystkim to Marsjanin Mercano leciał już parę miesięcy temu w telewizji, na Ale Kino bodajże.
Jak dla mnie to pomysł śmieszny, ale po pewnym czasie niestety nużący.

doktor pueblo

Post 4 sie 06, 15:32

Hmm... przede wszystkim to Marsjanin Mercano leciał już parę miesięcy temu w telewizji, na Ale Kino bodajże.
Jak dla mnie to pomysł śmieszny, ale po pewnym czasie niestety nużący.

Powrót do 6. - Filmy - wypowiedz się!