Panie Romanie to chyba nie było potrzebne

Co obejrzałeś? Co chcesz zobaczyć? Co sądzisz?
samotność

Na forum od:
31 lip 06, 23:12

Post 2 sie 06, 13:43

brawo! nie da się zaprzeczyć - popełniłem błąd. adhd klawiaturowe. w zapamiętaniu waląc wczoraj w klawisze, w szale - z bielmem na oczach, pianą na ustach, by podjąć próbę udowodnienia, że jestem mądrzejszy, spoconymi, drżącymi łapskami z furią i tanim tryumfalizmem, całym ciałem niemal, wcisnąłem ENTER. jest mi głupio, smutno - po prostu źle.

rację miałem - wie Pani czym jest dysleks(c)ja, ale wciąż tkwi w błędzie dotyczącym dysortografii. oto pozycja, którą należałoby przejrzeć, by wszystko stało się jasne i by uniknąć stosowania argumentu "potem, więc wskutek tego" (U. Eco): "Ryzyko dysleksji. Problem i diagnoza" autorstwa prof. Marty Bogdanowicz.
jeśli mieszka Pani we Wrocławiu służę pomocą - książkę ową posiadam i by zaoszczędzić Pani czasu zaznaczę uprzednio stosowne fragmenty.
a "scholastyczny bełkot" miał być paradoksem dotyczącym "głosu ludu jako głosu Boga". cóż, nie odczytała go Pani właściwie (przyczynę takiego stanu rzeczy upatruję w swych niedostatkach komunikacyjnych, zwanych własnie "bełkotem").
kończąc tę przemiłą wymianę, zapraszam na kawę (poważnie),
bartosz
Sprzeczność to miara, a miara to harmonia.

nicebastard

Na forum od:
16 lip 06, 0:25

Post 3 sie 06, 0:36

Pani Magdo, Panie Bartoszu, proszę nie przerywać wątku. Z panią Henderson łączy mnie na pewno słabość do doskonałych kłótni :)

AK

Na forum od:
1 mar 05, 21:01

Post 3 sie 06, 11:55

MK napisał(a):Ak mi powiedzial, ze na ostatnim seansie Braci syjamskich jakies dziewoje usilowaly sie wzajemnie zlokalizowac za pomoca telefonow komorkowych: nie tylko dzwonily do siebie w trakcie seansu, ale rowniez machaly nimi w powietrzu, zeby bylo widac gdzie siedza...

Potwierdzam (z tym że jedna siedziała a druga weszła i jej szukała), oprócz tego przegadały większość seansu, po zwróceniu im uwagi, zgodnie z obietnicą, "postarały się" nie rozmawiać, co udało im się średnio.

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Filmy - wypowiedz się!