cze67 napisał(a):- bar Vega w Rynku
PS. Pytanie ode mnie: czy są we Wrocławiu jakieś bary wegetariańskie?
beavis napisał(a):Witam, a czy orientuje się ktoś, czy są we Wrocławiu miejca pokroju sopockiego sfinksa (chodzi mi o klub, nie o sieć restauracji), gdzie uświadczyć można minimalnych dzwięków oraz elektro i szeroko pojętej dziedzinie "electronica intelligence"?
Roman Gutek napisał(a):MLECZARNIA, tak MLECZARNIA, taaakkkkk MLECZARNIA !!!!! To bardzo blisko Heliosa i po drodze do opery i innych kin (z Heliosa do Mleczrni jest tajne przejście przez podwórko, kto chce je znać może mnie pytać, może zaznaczymy je na festiwalowym planie Wrocławia). Nad Mleczarnią mieli uruchomić jakieś miejsca noclegowe, nie wiem czy one juz są...No i to miejsce obok mleczarni (5 metrów). Mają najlepszy sernik we Wrocławiu...Pozdrawiam wszystkich. Roman Gutek
cze67 napisał(a):PS. Pytanie ode mnie: czy są we Wrocławiu jakieś bary wegetariańskie?
lokis z Wro napisał(a):w Heliosie jest stoisko Nescafe i za 5 zł. mozna sie napic calkiem przyzwoitej kawy
mizery napisał(a):To miejsce to restauracja SARA
Yellowe napisał(a):lokis z Wro napisał(a):w Heliosie jest stoisko Nescafe i za 5 zł. mozna sie napic calkiem przyzwoitej kawy
dziekuje za neske za 5zet. droga, rozwodniona i slaba. wole sie napic gdzie indziej tańszej, mocniejszej i esencjonalnej. sprawdzimy na rynku...
Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej