Pierwszy raz, nie inaczej.

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
Dróżniczka

Na forum od:
10 gru 05, 22:36

Post 10 gru 05, 23:33

Godzina już pogańska, więc z góry przepraszam za wszytkie dziwne językowe twory.
Na samym początku, cześć wszytskim, jestem na forum po raz pierwszy i nie przypadkowo będę się tu od tzw. czasu do czasu pojawiać. Do odwiedzenia festiwalu przymierzam się po raz drugi, ale w tym roku jetsem zdeterminowana jak nie przymierzając Konrad Wallenrod ;P. Dlatego byłabym wdzięczna gdybyście (z tego co rozczytać zdążyłam jesteście dość zgraną grupą fanatykow :)) napisali mi wszytsko co warto wiedzieć (wiem że to dosc enigmatyczne zapytanie, ale ja muszę się wyspać żeby coś konkretnego spłodzić), ja sobie to przemyślę, przetrawię i w lipcu Wroclaw odwiedzę.
Z góry dziękuję,Olga
"Mam w sobie ogień, tylko nie wiem jak nim ogrzać lód.." - całe życie byłam przekonana że Pati śpiewa "lud" :D

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 11 gru 05, 15:14

dróżniczka: musisz zapoznać się z tą stroną www i później systematycznie ją odwiedzać i śledzić pojawiające się na niej wiadomości, a nie przegapisz żadnej ważnej informacji. Należy też skontaktować się wcześniej z Centrum Informacji Turystycznej we Wrocławiu (adres i kontakty podane są w "Wrocław-baza noclegowa", wejście z menu głównego), aby zarezerwować odpowiednie miejsca noclegowe. Od początku kwietnia 2006 będą sprzedawane karnety. Kilka tygodni przed festiwalem będą sprzedawane pojedyncze bilety. Szczegółpwy program festiwalu pojawi się na tej stronie 3-4 tygodnie przed festiwalem. Jeżeli masz jakieś pytania, możesz zapytać: e-mail: festiwal@snh.org.pl. Zapraszam do Wrocławia i serdecznie pozdrawiam. Roman Gutek, dyrektor festiwalu.

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej