Brawo dla organizatorów za niekompetencję !!!

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
footloose

Post 24 lip 06, 17:09

organizator klubu festiwalowego oznajmia w dniu koncertu zespołom grającym w paśmie "nocne granie" ,że nie mogą zagrać i :
" dzisiaj dopiero dowiedziałem się z programu"
podczas ,kiedy program był dostępny w necie tudzież wydrukowany dużo wcześniej, poza tym on nie powinien sie tego dowiadywać z programu skoro jest organizatorem !!!
A B S U R D !!!!!!!!!!!!!!!
W dodatku jest arogancki i nie potrafi racjonalnie odpowiedzieć na zarzuty więc po prostu po chamsku przerywa rozmowę i odchodzi,
szkoda że nie wiem jak się ten człowiek nazywał, ale najwidoczniej picie zimnego piasta było dla niego akurat ważniejsze niż to ,za co dostaje pieniądze czyli pożal sie Boże "organizacja"

Argument, robimy to od 4 lat i formuła się sprawdza jakoś nie robi na mnie wrażenia,
jak się sprawdza ????
Robienie ludzi w ..... się sprawdza ???

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 25 lip 06, 14:29

footloose: przepraszam za tę sytuację. Zupełnie nie rozumiem jak to mozliwa była opisana przez Ciebie sytuacja. Czy możesz mi opisać całe zdarzenie. Proszę napisz pod mój mailowy adres: rogu@gutekfilm.pl. Pozdrawiam serdecznie. Roman Gutek - dyrektor festiwalu.

Gosc

Post 26 lip 06, 13:40

Wpadek organizatorów na festiwalu jest więcej. Organizowanie spotkan w miejscu, w ktorym najwazniejsze jest jedzenie i picie to nieporozumienie juz w punkcie wyjscia. I nikt nad tym nie panuje. Odpowiedź organizatorow na te uwage nie jest konieczna.

fisher1st

Post 30 lip 06, 13:07

Nie zgadzam sie.

Festiwal jest naprawde dobrze zorganizowany.

1). nie bylo odwolania seansow
2). organizatorzy staneli na glowie zeby zachowac plan (vide: leonard cohen i'm your men - kopia tv/produkcyjna bo dystrybutor zawalil na pare dni przed - wyobrazasz sobie ile pracy, stresu, wysilku i kosztów wymaga sciagniecie od zera innej kopii ??)
3). nie ma wiekszych wpadek - koncerty sa "obok" festiwalu - nie przyjechalismy tu dla Noviki, Marii Peszek i jej miastomanii, albo Portera - jestesmy tu dla filmow, a te sa bez zarzutu (9 dni w kinach, po min 4 seanse dziennie - wiem co mowie)
4). A gdzie organizator ma urzadzic spotkanie ?? na stadionie ?? w kościele ?? zwlaszcza ze zwykle jest to pomiedzy seansami - tak aby Uczestnicy mogli posłuchac i przy okazji moze cos wypic (zwlaszcza ze jest lato i upały). Wole picie podczas spotkań niz picie podczas seansow.
5). Jezeli sie pojawi problem klimy - nie oczekuje od Pana Romana że będzie latał z kombinerkami po dachach, albo poganiał ludzi od klimy. Klima wysiada bo mamy rekordy ciepła i koniec.

Po prostu - to jest dobrze zorganizowany festiwal. Dzieki dla Pana Romana, jak i dla wszystkich bezimiennych ludków którzy włożyli w to wiele czasu, energii, wysiłku. Niech dobre Anioły nad Wami czuwają abyście mieli nadal siłe, chęc i zapał do takich fajnych imprez!!!

Fisher1st

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej