Zniżka PKP na ENH 50% - koniec akcji

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 9 lip 06, 23:08

Moi drodzy. Zgłoszeń jest bardzo dużo. Obsługa tej akcji nie jest do końca od nas zależna. Więc mogą być opóźnienia. Nic na nie nie poradzimy.Akcja zostaje skrócona do 12 lipca gdyż termin odpowiedzi jest od nas niezależny i nie jesteśmy w stanie zagwarantowac natychmiastowej odpowiedzi
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Elatus

Na forum od:
12 sie 05, 8:33

Post 9 lip 06, 23:12

No tak. Ale co mi po tym, jak dostanę formularz 20 lipca? Będę już jechała do Wrocławia.
Pomijam już fakt, ze nie czekałam z wysłaniem do ostatniej chwili, tylko czekałam ponad miesiąc.
Czy muszę mieć formularz, zeby KUPIĆ bilet z 50% zniżki?
Czy mam go okazać dopiero przy kontroli biletów?
Jeśli ta druga opcja, to mogę spokojnie czekać :D
Andankakka konda kaarii
Randaka randaka randaka!!!
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

mt
NH-Kreator

Na forum od:
1 lut 05, 17:08

Post 10 lip 06, 1:32

do Elatus: Proszę skontaktuj się ze mną mailowo. Spróbuję wyjaśnić, dlaczego znizka do Ciebie nie dotarła.

Pozdrawiam serdecznie,
Monika Treichel
Koordynator Festiwalu
7.Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY

sokout

Post 10 lip 06, 9:24

Nie wiem czy to ja mam wyjątkowego pecha, czy to po prostu tak działa. śprawa zapytania o noclegi wyjaśniła się po długich rozmowach telefonicznych. Diagnoza - mój mail się "zawieruszył". Maila z danymi w sprawie zniżki PKP wysłałam w kilka dni po tym jak wiadomość o takiej możliwości się pojawiła. Minął już prawie miesiąc. Wysłałam kilka dni temu drugiego maila, i mam nadzieję że ten poskutkuje. Jak widać niebiosa mi nie sprzyjają.

michaś

Post 10 lip 06, 10:11

do mnie również nie dotarła. z resztą nie tylko do mnie... Wysłaliśmy co najmniej 3 tygodnie temu...

mat

Post 10 lip 06, 14:44

ja chciałabym wiedzieć co bedzie w tym formularzu, który przyjdzie pocztą - te dane z maila?
a druga rzecz: zniżka dotyczy przejazdu z miejsca zamieszkania do wrocławia, ale jezeli w mojej miejscowości nie jeżdzą pociągi do wrocławia tylko musze podjechać do większego miasta to ta zniżka też obowiązuje?
z góry dziękuje za informacje
pozdrawiam

angela

Post 10 lip 06, 17:24

Tylko krotka notka uspakajajaca:

wyslalam zgloszenie na znizke PKP 30 czerwca i dzis w skrzynce znalazlam odpowiednie dokumenty... CIERPLIWOSCI! Pewnie wszyscy dostana znizki do konca tygodnia (:

Pozdrawienia
angela

gopher

Na forum od:
3 maja 06, 21:34

Post 10 lip 06, 18:04

kurcze, ja wysłałam 15 czerwca i nic... nie wiem, czekać, czy wysyłać ponownie...?
bo skoro angela dostała...
chwilowo uzbrajam sie w cierpliwosc, zobaczymy jak bedzie...

Yellowe

Na forum od:
18 mar 05, 17:24

Post 10 lip 06, 18:07

Wyalalem maila 28.06, odpowiedz dostalem dzisiaj :D.

W kwestii formalnej:
jesli nie ma połączenia bezpośredniego z Waszej miejscowości do Wrocławia Głównego, możecie wpisać miejscowość wyjazdu, biety pokazuje się konduktorowi. wszystkie!
Trzeba uważać na to, u jakiego przewoznika kupujecie bilet!
Do wyboru sa dwa formularze - PKP Przewozy Regionalne i PKP Intercity.

mat

Post 10 lip 06, 19:20

to jeżeli mam pociąg z katowic do wrocławia a mieszkam gdzie indziej, a już wysłałam maila o 50% zniżki to mam jeszcze raz go wysłać? ale z jakim adresem: własnym czy jakimś innym ale z miastem katowice?

Elatus

Na forum od:

Post 10 lip 06, 20:43

To znaczy, że jak nie pisałam, jaki chcę formularz, to go nie dostanę????
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

Zaglada

Na forum od:
10 cze 06, 2:49

Post 10 lip 06, 21:06

Ja melduje, ze prawie rowno po miesiacy formularz dotarl do mnie dzis:)
Moze do reszty z Was dotrze jutro lub pojutrze.
Powodzenia!
nO paiN No GAIN!

Yellowe

Na forum od:
18 mar 05, 17:24

Post 11 lip 06, 9:12

Elatus: dostaniesz dwa formularze, na Intercity i Regionalne. Na poczatku wydaje sie to nieco skomplikowane, ale po uwaznej lekturze wszystko powoli sie rozjasnia!
(jak mimo to bedziesz miala jakies problemy, na dolaczonej kartce jest telefon do Pana Maćka, ktory sie tym zajmuje)

Elatus

Na forum od:

Post 11 lip 06, 9:36

Dzięki, teraz tylko trzymam kciuki, żeby formularze doszły na czas...
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

Elatus

Na forum od:

Post 11 lip 06, 20:21

Pani Moniko, wysłałam do pani maila przedwczoraj...
Na razie czekam na formularz :D
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 11 lip 06, 20:30

Uwaga, uwaga, mała zmiana w kwestii zniżek z przyczyn niezależnych od nas: osoby, które wysłały zapotrzebowanie na zniżkę 7 lipca i później mogą skorzystać ze zniżki, ale z wyłączeniem pociągów Inter City.

goggle

Na forum od:
11 lip 06, 23:17

Post 12 lip 06, 0:19

Razem z tym formularzem jest list w którym piszą że przykład wypełnionego formularza jest na stronie internetowej. Nie piszą tylko na jakiej :] Bo w sumie nie czaję - jak ktoś chce być przez cały festiwal to trzeba chyba użyć jednego formularza na przyjazd a drugiego na wyjazd, bo wydrukowane na nich daty są jakieś dziwne...

martaa

Post 12 lip 06, 9:27

właśnie wczoraj znalazłam w skrzynce list z formularzami. czekalam bardzo krótko, może 1,5 tygodnia :) dziekuje i pozdrawiam

MK

Na forum od:
26 gru 04, 10:41

Post 12 lip 06, 11:15

Ja na razie nic nie dostalam, ale jako, ze szykowalam sie na IC to chyba juz wszystko jedno
MK

AK

Na forum od:
1 mar 05, 21:01

Post 12 lip 06, 11:32

A wyslalas 7 lipca lub pozniej?

MK

Na forum od:

Post 12 lip 06, 11:34

zdecydowanie wczesniej
nie doczytalam tego, myslalam, ze to dla wszystkich zgloszen
W takim razie moze jeszcze dostaniemy znizke na IC
MK

Piter

Post 12 lip 06, 18:12

Do mnie już dotarła :)

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 12 lip 06, 19:04

zakończyliśmy akcję. Skorzystało z niej bardzo dużo osób. Dziekujemy PKP za pomoc
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 13 lip 06, 2:04

dostałem dzisiaj magiczną kopertę :-) dziękuję bardzo

zet

Post 14 lip 06, 11:33

ja mimo wysłanych 2 e-maili (pierwszy z miesiac temu) ciagle nic... :|

cze67

Na forum od:
14 cze 06, 10:34

Post 14 lip 06, 11:41

Ja wreszcie mam.

zeteenoen

Na forum od:
2 lip 06, 21:10

Post 17 lip 06, 14:08

a do mnie długo oczekiwana przesyłka dotarła dzisiaj (poniedziałek) wiec jest nadzieja, że lada chwila dotrze juz do wszystkich :)
mieszkam w nowym budownictwie, chcę się zakochać kolorowo

Elatus

Na forum od:

Post 17 lip 06, 17:07

Ja też nic. Miało być dzisiaj, poczta już była, a formularza niet... :(
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

filip

Na forum od:
18 sty 06, 21:17

Post 17 lip 06, 17:41

Do mnie doszlo, a do mojej dziewczyny nie, to niesprawiedliwe :o

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 17 lip 06, 22:29

musisz jej postawic, proste : - )

filip

Na forum od:
18 sty 06, 21:17

Post 17 lip 06, 22:33

No no :)

Lewiatan

Na forum od:
5 lip 06, 21:16

Post 17 lip 06, 22:44

Mam dość! Ja wysłałem swoje zgłoszenie na samym początku, być może dzien po pojawieniu sie informacji o zniżce na stronie horyzontów. Nie dostałem formularzy do dnia dzisiejszego. Dziś miejscówki w ICC są już pewnie wykupione i nie wiem czym dojadę do Wrocławia. Pewnie pośpiesznym z dwoma przesiadkami, który jest na miejscu po 1szej. czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to jest z tymi, którzy zameldowani sa w małych miejscowościach a jadą do Wrocławia z większych miast? Mieszkam pod W-wą i w moi mieście nie ma nawet stacji kolejowej, ale rzecz jasna biorę pociąg z Centralnego. Tak czy inaczej w zgłoszeniu figuruje mój adres zameldowania/zamieszkania. jak wiem, zniżka obejmuje trase od miejsca zamieszkania do Wrocławia i z powrotem, a z mojego to niemozliwe. Czy to może byc powód nie otrzymania formularzy?
"Nie masz wiele, ale tego, co masz, masz mnóstwo."

Elatus

Na forum od:

Post 17 lip 06, 23:02

A czy może istnieje opcja odebrania formularza gdzieś w Warszawie???
Jak mi się nie uda kupić biletu na pociąg, którym chcę jechać, bo PÓŁTORA MIESIĄCA czekałam na formularz zniżkowy, a go nie dostanę, to będę zła. Nie wiem jeszcze na kogo, ale będę.
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

tozyje

Na forum od:
7 cze 06, 9:44

Post 18 lip 06, 10:11

pierwsze zgłoszenie wysłałem pod koniec czerwca. nie otrzymałem listu. drugie wysłałem 12 lipca wieczorem. również nie wiem czy doszło. pierwsze zapewne "zaginęło' bo to trochę zbyt długi czas minął na realizację. czy ktoś z NH może powiedzieć co z drugim? czy nie za późno napłynęło? czy w ogóle dotarło? czy zdążycie z realizacją? wyjeżdżam w czwartek rano!
tozyje. przemysław wiśniewski.

tozyje

Na forum od:
7 cze 06, 9:44

Post 18 lip 06, 10:12

pierwsze zgłoszenie wysłałem pod koniec czerwca. nie otrzymałem listu. drugie wysłałem 12 lipca wieczorem. również nie wiem czy doszło. pierwsze zapewne "zaginęło' bo to trochę zbyt długi czas minął na realizację. czy ktoś z NH może powiedzieć co z drugim? czy nie za późno napłynęło? czy w ogóle dotarło? czy zdążycie z realizacją? wyjeżdżam w czwartek rano!
tozyje. przemysław wiśniewski.

paNMieczyslaw

Na forum od:
10 cze 05, 8:48

Post 18 lip 06, 13:20

Lewiatan napisał(a):Mam dość!

bez nerwow chlopie to tylko pare zlotych, (przynajmniej pospiesznym :) podroze pociagami to nie powtarzalny klimat wakacji, jedna nocke zarwiesz w pociagu i tyle, bedziesz mial co opowiadac

zreszta ulgi to przezytek komunizmu : )
potem sobie ludzie mysla ze im sie nalezy ; )

trzeba myslec pozytywnie: dzieki temu wesprzesz naszego szynowego niedoleznego staruszka by go bylo stac na rampy na wszystkich przejazdach niestrzezonych

tada
PS
nie, nie jestem spokojny bo ulge mam, tez nie dostalem odpowiedzi, mowi sie trudno i trzeba jechac pospiechem : - )

Lewiatan

Na forum od:
5 lip 06, 21:16

Post 18 lip 06, 22:50

Z ulgą czy bez, wszyscy i tak spotkamy się w tym samym miejscu w jednym celu! Dzięki i do zobaczenia
"Nie masz wiele, ale tego, co masz, masz mnóstwo."

Elatus

Na forum od:

Post 18 lip 06, 22:56

Ale zawsze przykro. Że zrobiłeś, o co prosili, a nie dostałeś tego, co miałeś dostać.
Niektóre połączenia z Warszawykosztują w drugiej klasie ponad 120 zeta, a nie każdy pośpiech mi godzinowo pasuje. I co? Grosze?
Jest mi przykro, mam nadzieję, ze filmy mi to wynagrodzą.
Ale mam ochotę powiedzieć osobie, która wysyła te formularze, co o niej myślę. A nie są to miłe słowa.
Organizatorów festiwalu za to pozdrawiam!
Andankakka konda kaarii
Achuvellam thonda kaari
Randakka randakka!!!

pablitkowy

Post 19 lip 06, 1:35

wyslalem mail o znizke juz na poczatku ogloszenia wiadomosci o znizce. Dzis juz 19.07, a w skrzynce pocztowej pustka:(

przelotny gość

Post 20 lip 06, 8:34

witajcie.
ja w odróżnieniu od piszących wyżej, fromularze zniżkowe pkp dostałam.
Mam tylko pytanie: czy podróż powrotna z Wrocławia musi być do miejsca zamieszkania (w moim przypadku Katowice) czy też może być do Gdyni na przykład(chciałam wyskoczyć nad morze).
drugie pytanie jest takie: mogę tylko jeden dzień i noc spedzić na festiwalu. mam oczywiście zamiar skorzystać z wszystkiego, co tylko będę w stanie w tak krótkim czasie zobaczyć. Czy tak krótki pobyt też upoważnia mnie do zniżki powrotnej? (jestem ciekawa, co będzie podstawą, dowodem do zaliczenia obecności na festiwalu: bilet do kina? kilka biletów? czy co?)

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ i DZIĘKUJĘ.

Gość

Post 20 lip 06, 8:36

witajcie.
ja w odróżnieniu od piszących wyżej, fromularze zniżkowe pkp dostałam.
Mam tylko pytanie: czy podróż powrotna z Wrocławia musi być do miejsca zamieszkania (w moim przypadku Katowice) czy też może być do Gdyni na przykład(chciałam wyskoczyć nad morze).
drugie pytanie jest takie: mogę tylko jeden dzień i noc spedzić na festiwalu. mam oczywiście zamiar skorzystać z wszystkiego, co tylko będę w stanie w tak krótkim czasie zobaczyć. Czy tak krótki pobyt też upoważnia mnie do zniżki powrotnej? (jestem ciekawa, co będzie podstawą, dowodem do zaliczenia obecności na festiwalu: bilet do kina? kilka biletów? czy co?)

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ i DZIĘKUJĘ.

nith

Post 20 lip 06, 10:35

no tak i znizka nie dotarla, a jutro wyjezdzam (e-mail wyslany 10 lipca)... czy ktos mi zwroci te pieniadze?

MK

Na forum od:

Post 22 lip 06, 9:08

Wczoraj sie dowiedzialam,z e znizka jednak dotarla, w dniu mojego wyjazdu, dostane ja poczta do hotelu to przynajmniej bede miala tanszy powrot
MK

Gość

Post 25 lip 06, 16:56

Ja nie dostałam do tej pory...
Ale w Mediatece są formularze na powrót, trzeba się zgłosić.

Poprzednia strona

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej