Cenzura na forum - co chce ukryć GF?

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
anty-e.n.

Post 16 lip 06, 22:55

Moja firma do dziś nie otrzymała kasy za obsługę tamtego festiwalu.
Najpierw były negocjacje, potem zostaliśmy wyrolowani przez dyr. E.N.
RG został zawiadomiony listem poleconym o sprawie.
Kasy nie ma do dziś, więc przypominam o sprawie przy każdym festiwalu.
Moje posty są regularnie usuwane. Czego wstydzi się RG?
Panie Romanie, czy ma Pan odwagę wznowić negocjacje?

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 16 lip 06, 23:00

Drogi Panie, zapewniam, że posty nie są usuwane dlatego, że R.G. się wstydzi, ale dlatego, że są nie z tego świata. Tym forum moderuje kilka osób, kiedy jedna odnajduje nawet jakiś rodzaj komizmu w tym co Pan pisze i zostawia posta, inną to żenuje i usuwa go. Z R.G. łatwo się skontaktować, osobiście będzie mógł Pan go dopaść we Wrocławiu. Proszę, niech Pan już da spokój, bo pękniemy tu ze śmiechu.

anty-e.n.

Post 16 lip 06, 23:54

nie piszę postów aby się przyypodobać lub narazić moderatorom, tylko żeby publicznie, pod okiem klientów GF, zadać pewne niewygodne pytania. Jest to jak najbardziej sprawa organizacyjna i związana z NH.
Kasując posty tworzycie podejrzenie, że jest coś do ukrycia.

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 17 lip 06, 0:20

Skoro chce Pan korzystać z forum do tak luksusowych celów to pragnę Pana uprzedzić, że Pańskie posty mogą łamać prawo. Jeśli nie ma Pan dokumentów potwierdzających Pańskie roszczenia może Pan popełniać przestępstwo pomówienia. Zanotowałem na wszelki wypadek kilka adresów IP oraz dokładne czasy, w których wysyłał Pan posty, bez trudu może Pan zostać zidentyfikowany. Czy myślał Pan o tym?

anty-e.n.

Post 17 lip 06, 1:00

Gdyby GF chciał mnie pozwać, to musieliby zgłosić to do prokuratury, aby od mojego providera uzyskać informacje.
A prokuratura zadałaby im pytania typu "czy państwo go znają", "czy państwo podejrzewają kogoś konkretnego".
I musieliby powiedzieć prawdę - że znają, że współpracowaliśmy ponad rok, kiedy regularnie bywaliśmy w biurze na Zamenhoffa.

Panie Romanie, czy ma Pan odwagę wznowić negocjacje, zamiast zamiatać pod dywan?

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 17 lip 06, 8:14

anty-e.n.:nie wiem kim Pani / Pan jest. Proszę podać nazwisko i firmę. Nie wiem jakigo rodzaju usługi świadczyła Pani / Pan dla festiwalu. W biurze na Zamenhofa bywa wiele osób. Jeżeli Pani / Pan został skrzywdzony lub oszukany to proszę skierować sprawę do sądu. Chyba, że Pani / Pan reprezentuje jakąś podejrzaną firmę i Pani ? Pan śwadczyła jakieś wstydliwe usługi. Nie będę wypowiadał się więcej na temat tej sprawy na tym forum i rozmawiał z oszołomem. To nie jest właściwy sposób zalatwiania powaznych spraw. Ma Pani / Pan możliwośc legalnego dochodzenia swoich praw. Roman Gutek

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej