Dokładny program festiwalu.

Bary, restauracje, pomysły na chwilę wolną. Księga pytań, pochwał i zażaleń.
Filip II

Na forum od:
17 cze 06, 19:59

Post 17 cze 06, 20:07

Dzień Dobry!
Po pierwsze chciałem się przywitać na forum, a po drugie zadać małe pytanie. Kiedy będzie dokładny program festiwalu ? Myślę, że jeśli opublikuje się go odpowiednio wcześnie uniknie się choć częściowo problemów z miejscami - każdy sobie wcześniej wszystko ułoży.

Pozdr.

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 17 cze 06, 21:00

Filip II: pracujemy bardzo intensywnie i zamykamy listę filmów. Kalendarz festiwalowych pokazów będzie opublikowany na tej stronie 3 lipca o godzinie 12:00. Natomiast w formie drukowanej będzie go mozna znaleźć w specjalnym festiwalowym dodatku, który znajdziecie w Gazecie Wyborczej 7 lipca. Będzie to 24 stronicowy dodatek w którym będą także krótkie omówienia filmów i poszczególnych festiwalowych cykli. Pozdrawim serdecznie. Roman Gutek

peter

Na forum od:
23 sty 05, 23:21

Post 18 cze 06, 11:37

ooo rewelacyjnie, że będzie forma drukowana przed festiwalem !!

Dusia

Post 22 cze 06, 16:09

Roman Gutek napisał(a):Kalendarz festiwalowych pokazów będzie opublikowany na tej stronie 3 lipca o godzinie 12:00. Natomiast w formie drukowanej będzie go mozna znaleźć w specjalnym festiwalowym dodatku, który znajdziecie w Gazecie Wyborczej 7 lipca.

ale czy ten dodatek znajdziemy w każdym wydaniu regionalnym, czy tylko we wrocławskim?
pozdrawiam
Dusia

Roman Gutek
NH-Kreator

Na forum od:
8 gru 04, 9:10

Post 22 cze 06, 19:10

Dusia: to będzie 24-stronicowy dodatek ogólnopolski (nakład 800 tysięcy!), czyli znajdziecie go w każdym dodatku regionalnym. Będzie to zerowy numer naszej gazety festiwalowej Na Horyzoncie i tam kalendarz pokazów i wydarzeń specjalnych a także krótkie omówienia filmów (kilka zdań) i poszczególnych festiwalowych sekcji. Pozdrawiam gorąco:). Roman Gutek

Anita

Na forum od:
4 sty 05, 13:36

Post 10 lip 06, 21:22

Witam. Mam pytanie, chyba do admina: dlaczego przy poszczególnych filmach nie ma informacji o datach ich projekcji i kinach w jakich odbędą się te projekcje? Te informacje mogę zaczerpnąc jedynie wchodząc do konkretnego dnia w kalendarzu projekcji. Przecież wygodniej byłoby, abym np. wchodząc do kategorii cykle filmowe i wybierając sobie konkretny film mogła znaleźć przy nim wszystkie informacje o jego datach projekcji. Tak lepiej planować to co chce oglądnąć. Z góry dziękuję za szybką reakcję. Pozdrawiam

Strator
NH-Kreator, Admin

Na forum od:
29 gru 04, 18:36

Post 10 lip 06, 21:51

Anita: kiedy oglądasz listy filmów uporządkowane według tytułów (np. filmy od A do Z) przy każdym filmie są godziny i miejsca wszystkich projekcji. Informacje te znajdziesz także klikając na "więcej" przy interesującym Cię filmie, choć zdaję sobie sprawę, że nie dla wszystkich filmów jest ta opcja dostępna. Postaramy się dorobić dodatkowe linki.

Anita

Na forum od:
4 sty 05, 13:36

Post 11 lip 06, 19:53

Panie Adminie:
1. Tak, o tym wiem. Zastanawiałam sie tylko, dlaczego opcja, o którą mi chodzi, a dzięki której łatwiej planować i wybierać filmy, które chcę oglądnąć, kilka dni temu była i działała, a wczoraj jej nie było. Teraz znowu jest :). Wielkie dzieki Panie Adminie.
2. Proszę nie traktować tego jak czepianie się szczegółów, ale mam jeszcze jedną uwagę co do strony internetowej odnośnie programu projekcji. Włączając opcję filmy od A-Z wyświetlają się wszystkie filmy, (ten sam film nawet 2-u albo 3-y krotnie), gdyż alfabetycznie wyswietlają się także anglo-, jak i "inno-języczne" tytuły danego filmu. To sprawia że poszukianie filmu jest bardziej skomplikowane, powoduje że tych filmów jest więcej, a poza tym tytuł polski, anglojęzyczny jak i innojęzyczny powoduje, że wydaje się, iż za każdym razem to inny film. Dopiero po sprawdzeniu reżysera okazuje się, że to ten sam film. Najlepiej żeby filmy wyświetlały się wg klucza tytułów polskich, w innej opcji wg klucza tytułów anglojęzycznych, a w innej opcji wg klucza tytułów w innym języku. Pozdrawiam.

kg
NH-Kreator

Na forum od:
31 sty 05, 11:28

Post 12 lip 06, 18:24

Witaj na forum Anita. Postaramy się przyjzeć twoim uwagom
7. Międzynarodowy Festiwal Filmowy
ERA NOWE HORYZONTY
Wrocław, 19-29 lipca 2007

Powrót do 6. - Aaaby wiedzieć więcej