Panie Adminie:
1. Tak, o tym wiem. Zastanawiałam sie tylko, dlaczego opcja, o którą mi chodzi, a dzięki której łatwiej planować i wybierać filmy, które chcę oglądnąć, kilka dni temu była i działała, a wczoraj jej nie było. Teraz znowu jest

. Wielkie dzieki Panie Adminie.
2. Proszę nie traktować tego jak czepianie się szczegółów, ale mam jeszcze jedną uwagę co do strony internetowej odnośnie programu projekcji. Włączając opcję filmy od A-Z wyświetlają się wszystkie filmy, (ten sam film nawet 2-u albo 3-y krotnie), gdyż alfabetycznie wyswietlają się także anglo-, jak i "inno-języczne" tytuły danego filmu. To sprawia że poszukianie filmu jest bardziej skomplikowane, powoduje że tych filmów jest więcej, a poza tym tytuł polski, anglojęzyczny jak i innojęzyczny powoduje, że wydaje się, iż za każdym razem to inny film. Dopiero po sprawdzeniu reżysera okazuje się, że to ten sam film. Najlepiej żeby filmy wyświetlały się wg klucza tytułów polskich, w innej opcji wg klucza tytułów anglojęzycznych, a w innej opcji wg klucza tytułów w innym języku. Pozdrawiam.