korez napisał(a):Decyzja jest błędna i nikt, nawet sztandarowi podlizywacze forum tego nie zmienią. Po raz kolejny wygrały pieniądze a deklaracje organizatorów są poprostu próbą załagodzenia tak dużego niezadowolenia. Proponuję przeprowadzkę Festiwalu do Wawki. Wtedy wszyscy ci na których najbardziej widać zależy organizatorom (ludzie z wypchanym portfelem) będą mieli blisko do obcowania z wielką sztuką... Do Wrocławia nie pojadę. Nie stać mnie będzie. Ale pana Gutka to chyba niewiele obchodzi. Wszak obrał sobie tą decyzją innego adresata swojej imprezy. Pochodzę z tzw prowincji i ten festiwal był dla mnie imprezą na którą czekałem cały rok. W moim mieście nie ma kina studyjnego w którym co tydzień mam okazję oglądać wartościowe filmy. Festiwal dawał mi taką szansę... Mówi się trudno... Tak dla formalności nie mieszkam w Cieszynie...
Pozdrawiam wszystkich
ile razy mozna odgrzewac tego samego kotleta...
zaraz ktos napisze ze ma 3ke dzieci i tesciow na utrzymaniu i nie bedzie mogl wziasc urlopu, wiec wg niego ten festiwal powinien byc tylko w dni wolne od pracy
nie stac cie to nie pojedziesz, proste,
sory misiu, jesli byles w cieszynie (albo karnet za spora dla przecietnego czlowieka sume, albo bilety dosc drogie, - zeby ogladnac kilkanascie filmow trza wydac tyle co na karnet) to taki biedny nie jestes, dodatkowo musiales gdzies mieszkac (skoro nie jestes Cieszyniak...), cos jesc itp
wierze ze pochodzisz z tzw. prowincji, skoro nie Cieszyn, to moze Skoczów?
no i standartowe zarzuty do Pana RG, to juz sie staje zenujace...
chlopie na dojazd z kazdego miejsca z polski trzeba bedzie tam z 100 zl w 2 strony, mieszkac w namiocie i zarcie z tesco, a co do filmow mozesz isc na wolontariat
kotlet juz jest naprawde zepsuty
bez pozdrowien