Sezon diabła

Filmy 18. NH - wypowiedz się!
m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 13 sie 18, 22:51

Czy jest tutaj ktoś, komu film się podobał? Albo chociaż nie uważa, że był aż taki zły, że to dalej ten sam Diaz, tylko w trochę innej formie...
Wszystko, co się wydarzyło, zostało sfilmowane. A jeśli zostało sfilmowane, znaczy, że to prawda.

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 16 sie 18, 11:38

Jest sporo takich osób, co widać choćby po listach najlepszych filmów (w osobnym wątku). Dla mnie najlepszy film Diaza od lat.
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

Grzes

Na forum od:
28 mar 09, 0:13

Post 16 sie 18, 12:18

Dla mnie też. Film z pewnością zupełnie inny zarówno od "starych" Diazów (Florentiny Hubaldo, Melancholii itp.), jak i jego filmów z ostatnich lat (co dla niektórych jest z pewnością wadą), ale bardzo przemyślany od strony formalnej i piękny wizualnie.

m4ro

Na forum od:
27 lip 10, 0:33

Post 17 sie 18, 14:00

W czasie festiwalu słyszałem tylko negatywne opinie o tym filmie, dlatego jestem zaskoczony, że dla niektórych był to najlepszy film Diaza :)
Ja jestem tak po środku. Podobał mi się, ale nie był to dla mnie jego najlepszy film; był inny, ale z drugiej strony bardzo podobny do jego wcześniejszych.
Wszystko, co się wydarzyło, zostało sfilmowane. A jeśli zostało sfilmowane, znaczy, że to prawda.

doktor pueblo

Na forum od:
21 lip 08, 14:29

Post 17 sie 18, 17:39

Najlepszy od lat to nie to samo co najlepszy ;)
I do not care to belong to a club that accepts people like me as members.

Powrót do Każdy ma swoje kino